• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

merhaba ben burdayım yeni geldim bebegim uyuyunca katılabiliyorum aranıza yoksa rahat vermiyo:ecrin_bebek: herkeze hayırlı akşamlar:1hug:

iyiyi akşamlar..yeşil gözlüm bende burdayım..gerçekten bu ara pek giren olmuyo..herkes bişeylerle meşgul sanırım....bende kaç gündür bakıp çıkıyorum..aa kimseler yok burda ..

görüşmek üzere arkadaşlar

merhaba ben burdayım yeni geldim bebegim uyuyunca katılabiliyorum aranıza yoksa rahat vermiyo:ecrin_bebek: herkeze hayırlı akşamlar:1hug:

mrhaaba nazarcım kaynarcalıydı herhalde yanılmıyorsam içindenmisin beyde kaynarcalıyım ama köylerinden sakaryada oturuyorum zamanın oldukca uğra burada sohbet güzel hele birde buluşmaları takib etdinmi dahada güzel oluyor iyi geceler:nazar:

yeşilgözlü ablacm haklısın ihmal ettim ama haklı nedenlerim var,2 haftadır hergün dışardaym gezmeler var bide duydunuzmu bilmem masaj yatakları var oraya gidiyorum çok fazla vaktimi alıyo,tabii kalabalık sıra bekliyorum ama deyiyo doğrusu eve gelip istirahat ediyorum pc başında oturmak bile yoruyo fizik tedaviye giderkende böle olmuştum,tabii ki vazgeçilmezimiz ev işleri,çocuklar v.s.daha ne deyim haksızmıyım ablacm yane pek fırsat bulamıyorum bu günlerde neyse çok konuştum galba sanırsam,hepsinise kokulu öpçükleer ii geceleerr...

hayırlı geceler canlar...bende anca gelebildim..kurban bayramından sonra eskisi gibi daha sık burdayım...bayrama kadar acil işlerim var..komşumun kızının sözü var...erkekler kendi evlerinde..hanımlar vede gençler benim evde ağırlanacak..sözde dağıtmaya tepsi örtüleri yapıyorum..iş güç işte....Şeniz

ay ne oldu bizim topiğe böle yaa valla nazar deydi nerdesiniz kıslar sahipsiz bıraktınız buraları herkese hayırlı pazarlaar...

selam kizlar bende sakaryaliyim.yaklasik 1.5 yildir urdunde yasiyorum.fakat 2 ayda bir sakaryaya geliyorum.onumuzdeki hafta yine memleketimde olacagim insallah.bu siteyi hemserilerimle paylasmak guzel

merhabalar hanımlar nasılsınız diyecem ama pekte iyi görmedim yani sizleri nerelerdesiniz canım sizide hiç boş bırakmaya gelmiyor yani bir ist. gittik geldik herkez yok olmuş illaa kulağınızdan çekmekmi gerekiyo bakiiimkaydirigubbakcemilehadi gelin topiçe hadiiiiiii :kızgın:
neyse bu kadar kızmak yeter şakkıdıistanbul maceramdan bahsedeyim biraz çok güzel bir hafta geçirdim arkadaşlarımı en önemlisi çok sevdiğim hocamı ve bazı gerekli gereksiz akrabalarımı gördüm:1closedeyes:ama amam en güzeli sultan ahmetimi ayosofayamı kapalı çarşımı boğazımı vs.vs. istanbulumun bir çok güzellikleriyle hasret giderdim vedeee artık gözlüklerimden kurtulmuş bulunmaktayım 5 dk lık bir lazer operasyonundan sonra artık bu arkadaşınız gözlük kullanmıyan vatandaşlar arasına girmiş bulunmakta ama ama operasyondan sonraki doktora ilk sözüm aman doktor siz dinlendirici falan bişey yazın bana yoksa ben sudan çıkmış balığa dönerim şimdi dedim oda giüldü bu söze 15 gün sonra gel yaparız bişeyler dedikaydirigubbakcemile5 bu duruma alışmak biraz zor olsada ikide bir gözlük camı silmemek gözlüğü kaldırmamak falan güzel be kızlar neyse çenem düştü daha sonra devam ederiz hele sizlerde bi gelin:kahve:

selam kizlar bende sakaryaliyim.yaklasik 1.5 yildir urdunde yasiyorum.fakat 2 ayda bir sakaryaya geliyorum.onumuzdeki hafta yine memleketimde olacagim insallah.bu siteyi hemserilerimle paylasmak guzel

hoşgeldin güzelim aramıza her zaman hoş sohbetinle seni burda görmek isteriz geldiğinde haberimiz olsun eğer bizlerle tanışmak istersen bir buluşma ayarlarız bizim için hiiç sorun değil yani buluşmak için bahane arayıp duruyoruz buda bizim için güzel bir sebep:1rolleyes:

iyi akşamlar hanımlar beyzcım hoşgeldin oralardan ..gezdin ve mutlu olduğun her halinden belli arkadaşım gülen yüzün hiç solmasın..eminim gözlüksüz dahada güzel olmuşundur senin adına sevindim....hamarat arkadaşım haydeç yine iş başında ..olmasa yazar ..canım bizim sakaryalı hanımlarda çok hamarat maşalah..cano.. çalıkuşu ..roşum ..kızmetsiz kedi..daha sayamadıklarım ..herkese selam....:teytey:

neyse bana slm yok ama ben yinede aküm selam diyem beyazcım geçmiş olsun sen gözlükle çok güzeldin gözlüksüz kimbilir nasılsındır ama benim sizlere bir söyleyecem var merak eden msnemde görüşülim güzel bir süprizim var herkese duyrulur aslında aklıma sokanda roşum oldu gümüşüm beni unutdun galiba ben hergün buradayım aklına nasıl gelmem hernekadar işimde olsa sizlerin yazılarına cevap vermeye çalışıyorum bu bir sidem

ii geceler canlar ...evet kıslar geçen buluşmadan beri düşündüğüm bi şey var yeşilgözlü ablamdan yardım istedim bende herkesin msn si olmadığından sizlere ulaşamadım,katılırsanız süper olcek tabiiki bu sürprizi sevgili kk dostlarımızlada paylaşiciiz...

neyse bana slm yok ama ben yinede aküm selam diyem beyazcım geçmiş olsun sen gözlükle çok güzeldin gözlüksüz kimbilir nasılsındır ama benim sizlere bir söyleyecem var merak eden msnemde görüşülim güzel bir süprizim var herkese duyrulur aslında aklıma sokanda roşum oldu gümüşüm beni unutdun galiba ben hergün buradayım aklına nasıl gelmem hernekadar işimde olsa sizlerin yazılarına cevap vermeye çalışıyorum bu bir sidem
günaydın..yeşilgözlü arkadaşım seni unutuğumdan değil,zaten giriyosun sağolasın..ben bu ara girmeyenlere seslendim canım arkadaşım sevgiler ..roşum .sen ne söylicen bizlere merak ettim şimdi bak bir an önce açıklamasan çatlarım valaCADIARZU

Günaydın GünaydınnnŞeniz

Roşum merakla bekliyoruz ne diyecen bize CADIARZU
yoksaaa sendemi myhope gibi
:jeyyar:

Günaydın GünaydınnnŞeniz

Roşum merakla bekliyoruz ne diyecen bize CADIARZU
yoksaaa sendemi myhope gibi
:jeyyar:

sus kıs ağzından yel alsın ,sürprizi topicte söleyemem bi faaliyet düşünüyorum du bakalm haberdar edcem sizleri,açıkladıktan sonra sizde fikrinizi sölersiniz tabii özelden...

Son düzenleme:
ben buraya yazarken sizler uykudasınız eminim..çok yorgunum arkadaşlarım...yorgun vede bu topikte yalnızım...sadece okumakla yetiniyordum ama bu sefer yazmak istedim... çok işim var çok..şimdi hafta sonu tekrar pekmez yapıcaz..pancar soyuyoruz.pancar soymaktan vakit bulunca da el işi yapıyorum...gündüzde sarımsak ekiyorum.araka ekiyorum..of of..ev işi yemek bunları saymıyorum bile...bayramada az kaldı..inşallah hayırlısıyla b bayramıda atlatırım...kızlar lütfen bayramdan sonra buluşalım..sizin yanınızda dinleniyorum...CADIARZU

günaydın hanımlar ..birazdan kursa gidecem ..ama önce buraya bir bakayım dedim..haydeççim.arkadaşım bu nasıl yoğun bir tempo..hem bahçe işi hem elişi hem evişi..kendine dikkat et arkadaşım,, alalh kolylık versin..işlerinde..dün kklı yüzü ay parçası arkadaşım beyazlaydım..gözlükleri çıkarmış dahada bir güzel olmuş..:nazar:..ben kaçtım arkadaşlar görüşmek üzere..:içelim:

Son düzenleme:
Back
X