Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben burdayım yeni geldim bebegim uyuyunca katılabiliyorum aranıza yoksa rahat vermiyo:ecrin_bebek: herkeze hayırlı akşamlar:1hug:

selam kizlar bende sakaryaliyim.yaklasik 1.5 yildir urdunde yasiyorum.fakat 2 ayda bir sakaryaya geliyorum.onumuzdeki hafta yine memleketimde olacagim insallah.bu siteyi hemserilerimle paylasmak guzel
günaydın..yeşilgözlü arkadaşım seni unutuğumdan değil,zaten giriyosun sağolasın..ben bu ara girmeyenlere seslendim canım arkadaşım sevgiler ..roşum .sen ne söylicen bizlere merak ettim şimdi bak bir an önce açıklamasan çatlarım valaCADIARZUneyse bana slm yok ama ben yinede aküm selam diyem beyazcım geçmiş olsun sen gözlükle çok güzeldin gözlüksüz kimbilir nasılsındır ama benim sizlere bir söyleyecem var merak eden msnemde görüşülim güzel bir süprizim var herkese duyrulur aslında aklıma sokanda roşum oldu gümüşüm beni unutdun galiba ben hergün buradayım aklına nasıl gelmem hernekadar işimde olsa sizlerin yazılarına cevap vermeye çalışıyorum bu bir sidem
Günaydın GünaydınnnŞeniz
Roşum merakla bekliyoruz ne diyecen bize CADIARZU
yoksaaa sendemi myhope gibi:jeyyar: