• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyi akşamlar kızlar
ugramıyorum artık pek kk ya
ama aklımdasınız hep,roşum mesajı aldım canım geç olmuşş ama biraz
bundan sonra top sizde,:)
ayarlayın bakalımm bişiler
herkezee sevgiler

iy geceler ben bugün çok işyapdım busaat oldu anca gelebildim buraya oh be eee canocum hayırdır ne topu öyle sana yakışıyor bu işler helebi bayram geçsin allahın izniyle buluşalım beyazı merak ediyorum gözlüksüz halini hepinizi öpüyrum

iyi geceler.. eve geldim poğaça yaptım çay demledim .şimdi tekrar pekmezhaneye gideceğim...sizleri çok öptüm..bay...Şeniz

bugün BOŞWERimizin dogum günü kızlarrrr,bilginize;
iyi ki dogdun boşwer,ve iyi ki tanıdık seni.........

boşvercim doğum günün kutlu olsun cnm,
allah sağlık ve mutluluk dolu nice doğum günleri nasip etsin...
tüm sakaryalı hatunlara sevgiler bu arada ii tatiller...

sakaryamın güzel hatunları..nasıınnız bakem.
myhope canım benim..bak yeğenimze dikkate et, merakla bekliyoruz onu....:1hug:en küçük kk'lı teyzelerinin gülüsü o:emir_bebek:
haydeç ablam kız canım poğaça istettin.bi koşu çayamı gelsem acepkaydirigubbakcemile4
yeni gelen kızlar hepinüz hoşgeldiniz..ama ccccceeee deiyp kaçmayın ..sizleri hep aramızda görelim..
boşwercim doğum günün kutlu olsun.hihoyyyt mutlu buruşuk bir nine olana kadar evdiklerinle sağlıkla neşe içeinde yaşa emi...hihoyyyt

a.s.a.s.a.s.Boşwerim doğum günün kutlu olsunnn a.s.a.s.a.s.

bowerpstasiu0.jpg

w390.png

Bize ancak bu kadarı yeterdi :utangac:

iyi akşamlar hanımlar bende bugün kayınvaldeme biraz temizlik yaptım ..onunda gönlünü hoş etmek gerek demi.. haydeçim sen o saattemi gidiyorsun pekmeze..alah kuvvet versin canım..BOŞVER,cim nice yılara..sevdiklerinel birlikte inşalh..iyiki seni tanıdık..herkese selam..

a.s.:enbuyukkk::nazar:boşvercim gerçekten iyiki seni tanıdık nice güzel seneler mutluluk dolu günler sağlıklı saatler huzur dolu yaşam senin olsun koooocan öptüm güzel kıza güzel sözler yakışır

ya pardon doğum günün kutlu olsun canım benim

yaşlılık unutuverdim işte

Son düzenleme:
a.s.:enbuyukkk::nazar:boşvercim gerçekten iyiki seni tanıdık nice güzel seneler mutluluk dolu günler sağlıklı saatler huzur dolu yaşam senin olsun koooocan öptüm güzel kıza güzel sözler yakışır

ya pardon doğum günün kutlu olsun canım benim

yaşlılık unutuverdim işte

Çok Teşekkür ediyorumm
İyiki varsınız
Şeniz

boşvercim doğum günün kutlu olsun cnm,
allah sağlık ve mutluluk dolu nice doğum günleri nasip etsin...
tüm sakaryalı hatunlara sevgiler bu arada ii tatiller...

Çok duygulandım yaaa:çok üzgünüm:
Teşşekkür ederimmŞeniz

iyi akşamlar hanımlar bende bugün kayınvaldeme biraz temizlik yaptım ..onunda gönlünü hoş etmek gerek demi.. haydeçim sen o saattemi gidiyorsun pekmeze..alah kuvvet versin canım..BOŞVER,cim nice yılara..sevdiklerinel birlikte inşalh..iyiki seni tanıdık..herkese selam..

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

iyiki doğdun BOŞWER

iyiki doğdun BOŞWER

iyiki doğdun

iyiki doğdun

iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaa....

yanında olamasamda farzetki pastan geldiğinde bunu sana söyledim...kocaman öpüldün canım kardeşim....Şeniz

iyiki doğdun BOŞWER

iyiki doğdun BOŞWER

iyiki doğdun

iyiki doğdun

iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaa....

yanında olamasamda farzetki pastan geldiğinde bunu sana söyledim...kocaman öpüldün canım kardeşim....Şeniz

ŞenizŞeniz
:lepi:
:teytey::sm_cool:

Boşverr cimm doğum günün kutLu oLsun tatLım nice seneLereee sağLıkLa huzurLa ve sevdikLerinLe Şeniz ha bide hayırLı sabahLarr :))

Back
X