• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

iyigeceler hanımlar çok yorgunum çok moralim bozuk sabır taşım çaaat diye çatlayacak yine bu gariban sizlerden dua istiyor bir yerden iş teklifi bekliyorum biran önce gelmesi için dua edin ne olur burda daha fazla kalamıyacam çünkü bıktınız sizde dimee bu kızında hiç dertleri bitmiyor diyeee söyleniyosunuzdur eminim ama azcık idare ediverin yaaas sizde olmasanız

iyi geceler b,iraz hastaydım uzak kaldım idare edin kızlar yoksa ben ihmal etmezdim sinyora fikrine katılıyorum arkadaşlarda bi cevab versin iyi olur

Günaydınn
İş yerinde çok yoğunluk var.O yüzden pek giremiyorum.Girsemde okuyorum çıkıyorum hemen..
Beyazcım ne oldu ya..
İş yerinlemi ilgili sorunlar yoksa başka bişeymii
Benimde moralim pek iyi sayılmaz ama rabbim sınıyor sanırım beni diye düşünüyorum.Yoksa muhakkak benim başımada iyi bişeyler gelirdi dimi..Sabrediyorum. Ya ererim muradıma ya ölür giderim 2 seçenek var..
Yeşilgözlü ablam geçmiş olsun.
Çalıkuşu ve sinyora sizede selamlar..
Yılbaşı çekilişine katılım olurmu bilmem ama ben uyarım.

Canoyu hala merak ediyorum.Bu kız hiç bu kadar ayrı kalmazdı
Haydin görüşürüz

gümüşboncuk ablam yeni yaşın kutlu olsun sağlıkla hayırla huzurla geçireceğin mutlu günler seninle olsunnnnnnna.s.
yeşilgözlü ablam geçmiş olsunnnn:nazar:
beyazım dualarımız seninle inşallah Rabbim gönlündekini biran önce verir canımmmmm:Saruboceq:
boşwerim sanada günaydınnnnn başka kimsede gözükmüyor hadi ben raporluyum arada uğruyom nerde bu milletttt haydeç ablam kısmetsiz kedi roşum çalıkuşu fairlike esmerim ayla54 çalıkuşu cano nasılsınızzzza.s.
sinyora ben çekilişe katılamayacam malum nedenlerden ama elimde olsaydı katılmak isterdim neyse hepinize iyi günlerrrrrrrr

selam kk yurdunun güzel hatunlarıııı
yeşilgözlü ablam noldu ?geçmiş olsun.yoksam nazar mı değdirdik ?
myhopecum canım benim bizde çok özledik ama bebiş daha önemli..sen iyi ol gene bol bol görüşürüz.
beyazım yaf üzme kendini.rabbim herşeyin hayırlısını bilir.sabır arkadaşım bunlar hep birer imtihan bozma moralini.biz dualarımızla hep yanındayız gülüm.
boşwerim senin neden moralin bozuk.öpiyimde geçsin gelŞeniz
haydeç ablam hamarat ablam....
çalıkuşum canım benim yeni evine iyice yerleştin.darısı başımıza.....
cano, fair like ,ayla54 huuuuuu ses verin biiii
sinyoracım ben fikrine varım.ama katılanlar bi parmak kaldırsa....:teytey:

gümüşüm unuttum sanma:
dogumgunu10015mg2sp0.jpg

teşekür ederim kısmetsiz kedicim. bugün 38 i bitirdim arkadaşlar...beyazcım ne oldu bizmle paylaşırsın herhalde
her ne olrsa olsun imtihan dünyasındayız ... bazı dönemler dahada zor geçiyor ..ama biz kadınalr güçlüyüz alahın yardımıyla sende atlatıcan inşalh..sinyoracım bende uyarım çekilşe varım canım.. tek tek saymıyorum hanımlar öptüm ...herkese selam

iyi geceler arkadaşlar beyazcım üzme kendi herşeyi oluruna bırak sağlığına dikkat et sağlık olmazsa işin olmuş neye yarar dualarımız seninle bizler hep yanındayız
gümüşcüm iyiki doğdun bizde seni tanıdık yeni yaşın hayırlı olsun
kızlar hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin

beyazcım canını sıkan bişeyler olmuş belliki,allah yardımcın olsun arkadaşım hakkında hayırlısı olsun...
gümüşçüm yeni yaşın sağlık ve mutlulukla dolu geçsin,
boşverciminde morali bozuk sanırsam, canını sıkan neyse umarım yoluna girer,
bu arada arkidişler ayla54 nerelerde haberiniz varmı merak ettim onu,
herkeslere ii geceler öptm sizleri...

merhaba arkadaslar..ben bugün üye oldum... ben de sapanca'da oturuyorum :) var mi sapanca'da oturan kimse burada???

iyigeceler arkadaşlar aslında işte bir problem yok yorulmam haricinde ama adamın biri var beni çok sinir ediyo sanki karşısında çocuk var salak salak tavırlarla konuşup emirler yağdırması yokmu beni deli ediyo bi gün cidden tepemin tası atacak alıp pardesümü çıkacam ordan ama yaa sabır diyorum işte sabır sabır ama nereye kadar bakalım dualarınız içinde sizlere tşk ederim ayrıca çekilişe varım (yeşil gözlüm çıkamsı dileği ile:P)-tatlicadiarzu-

yahu bizim topic yine 2.sayfada yardım ediverinde bi kaldıralım hadi,
herkeslere sevgiler efeniim öpüldünüs...

Ben grip oluyorum arkidişler yaaa :çok üzgünüm:
Cumartesi arkadaşımın düğünü var.Gitmezsem olmaz.İnşallah iyi olurum
Birde kar yağmaz inşallah.Düğün İzmitte nasıl giderim yoksa

Ben grip oluyorum arkidişler yaaa :çok üzgünüm:
Cumartesi arkadaşımın düğünü var.Gitmezsem olmaz.İnşallah iyi olurum
Birde kar yağmaz inşallah.Düğün İzmitte nasıl giderim yoksa

arkidişim onu bunu bırakta şu konuştuğumuz konu ne oldu meraktan çatladım valla dediğimi yaptınmı hani adacentırda aşure sakız muahllebi sen ben internet anladın sen onu:jeyyar: hee birde ıssız adamın verdiği gaz-tatlicadiarzu-

arkidişim onu bunu bırakta şu konuştuğumuz konu ne oldu meraktan çatladım valla dediğimi yaptınmı hani adacentırda aşure sakız muahllebi sen ben internet anladın sen onu:jeyyar: hee birde ıssız adamın verdiği gaz-tatlicadiarzu-

O akşam olmadı ama ertesi akşam yaptım..
Sonuç Beklenmiyen bişeydi.Ve beklenmediği bi şekilde istemedim..Oh rahatladım:lepi:

selamlar herkese bede bi sakaryalı olarak hepinize burdan sevgimide katarak sizleri kocaman öpüyrum=)

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn Allahım herkezi istediğine biran önce kavuştursunn inşallahhhha.s.

selam kıslarrrrrrrr....mintim ve sivribiber hoşgeldinizzzzzzz...:enbuyukkk::teytey:.
eee ne var neyok kıslar?herkesin keyifler yerinde mi? ne o yav herkes köşesine çekilmiş galiba kimseden ses yokfisfisfis.......öpüyorum sizi en sulusundansositosositoŞeniz

Back
X