• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

sizlere tünaydın bana günaydın şaka maka şimdi uyandım gün yarı olmuş,hepimizin günü güzel geçsin canlar herkese sevgiler kocumaan öpçükleer...

evet kızlar çekilişi yarın yapıyorum,turna54 yardım edecek beraber sonuçlandıracağız çekilişi,akşama yazarım sonuçları,bütün hatunlara iyi akşamlar

Hadi bakalım sinyoracım yarın yaz sonuçlarıda kim kime çıkmış görelim.
banada ne oluyorsa burdan merak edip duruyorum şu çekilişi.
:roflol:

kızlar nasılsınız.....ben bugün biraz yoğundum.yarın misafirim gelecek..onun için biraz yoğundum.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler........daima bekliyoruz.
sinyoracım aslında isterdim sana yardım etmeyi ama bira yoğundum canım.gerçi sen halletmişin.hadi yaz bakalım kim kime çıkmış.merakla bekliyoruz canım............

bu çekiliş için sakaryada olmak gerekıyor heralde nasıl olacak ayrıntılarını ogrenebılırmıyım acaba bu arada haydec abla nasılsın benı tanıdın mı hanı bayrak sallayan sohbette

bu çekiliş için sakaryada olmak gerekıyor heralde nasıl olacak ayrıntılarını ogrenebılırmıyım acaba bu arada haydec abla nasılsın benı tanıdın mı hanı bayrak sallayan sohbette

günaydın sakarya lı arkadaşlar..tanıdım karalım...bayrak sallamaya devam canım...ya sohbette yoksun artık.yada denk mi gelmiyoruz anlamadım canım....

sinyora çek kardeşim ..yeşilgözlüme de çelışan bi hanımdan torpilkafamçokkarıştı

Uzun aradan sonra bu sabah itibarı ile foruma bir konu açtım
buda silinirse temelli gidiyorum haberiniz ola:)

herkeze sevgiler.........

iyi geceler a.s.sakaryamın hatunları yine 2.sayfanın sonunda buldum topiğimizi:1shok: illede ben mi geliciim yani ,neyse gelmiş oldum artık ihmal etmen buraları yakışmıyo bizlere haydi hepinize sevgiler efeniimm...Şeniz

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah çekiliş neoldu sinyora yok ortalıkta bekliyoruz hadi bakem öptüm slm herkese

merhaba hanımlar ben girmeyeli nasılsınız çekiliş oldumu anlamadım..ben giremiyorum biliyosunuz ..önümüzdeki çarşambamı olcak....arkadaşlar herkese selam..

merhaba hanımlar ben girmeyeli nasılsınız çekiliş oldumu anlamadım..ben giremiyorum biliyosunuz ..önümüzdeki çarşambamı olcak....arkadaşlar herkese selam..
Bende bakıp duruyorum hergün ama daha sinyora açıklama yapmadı. Sanırım pc de sorun var diyordu onun için gecikti. Bakalım beklemedeyiz.
a.s

kızlar iyi geceler.
hu sinyoracım ne oldu kıs çekiliş.........bi ses verrrrrrr
neyse hepinize tatlı rüyalar........

geldim kızlar geldim,valla işte çok yoğunum kaç gündür evde de pc deli etti beni,inanın şu saatte eşime yaptırdım pc yide yazabiliyorum anca,evet çekiliş sonucunu yazıyorum
ilk isim yanında yazan isme hediye alacak,

haydeç:gümüşboncuk
kısmetsiz kedi:sinyora
sinyora:yeşilgözlü
yeşilgözlü:roşum
roşum:haydeç
gümüşboncuk:turna
turna:kısmetsizkedi

evet sonuçlar böyle,hadi hepimize hayırlı olsun

sinyora teşekkürler canım..... çok güzel oldu.... hepimiz yine biraraya geleceğiz bu sebeple...hediyeleşmek güzel....beyaz toprak yokmu çekilişte...:uhm:.

tünaydın kıslar herkesler iyidir umarım,a.s.soğuk bir güne uyandık yine iyice düşecekmş hafta sonu kendinize dikkat edin,çekilişimizde nihayete ermiş yeşilgözlü ablam hade iyisin gönlüne göre oldu hee,:1rolleyes:haydeç ablam da baa düşmüş ne alem kıs şinci ben saa:uhm:,gününüz sıcak geçsin fıstıklarŞeniz

Back
X