• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kızlar iyi akşamlar...
sizlere bir önerim var ama ne dersinz bilmiyorum..filistin bildiğiniz gibi çok zor durumda..ve elimiz kolumuz bağlı durumdayız..elimizden gelen sadece dua etmek..aşağıdaki linki bi incelemenizi istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/242235-israili-protesto-edelim-32.html

burda görüceğiniz üzere yardım paketlerinden bahsediyor.bi paketi hazırlamak tek kişiye ağır gelebilir.fakat biz sakarya grubu olarak aramızda alınacakları paylaşıp bir paket hazırlayabiliriz.ve en azından küçükde olsa ordaki insanlara faydamız dokunabilir.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar......

çok güzel olur canım,ben elimden geleni yaparım

iyi geceler kızlar ne diyeyeceğimi bilemiyorum inan çok üzücü şeyler bunlar elimizden geleni yapalım imkan oldukca buralarda kursta falan imkanımızca birşeyler yapmaya çalışıyoruz beraber negerekiyorsa yanınızda olmaya çalışırım

ya gerçekten bişeyler yapalım..eşimizden dostumuzdan erzak ne olursa toparlayalım.kızılayda tanıdıklarım var.onların aracılığıyla veya aklınıza gelen başka bi yolla gönderelim.nasıl olsa yakın zamanda görüşücez.bu işi örgütleyelim kızlar...

kızlar iyi akşamlar...
sizlere bir önerim var ama ne dersinz bilmiyorum..filistin bildiğiniz gibi çok zor durumda..ve elimiz kolumuz bağlı durumdayız..elimizden gelen sadece dua etmek..aşağıdaki linki bi incelemenizi istiyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/242235-israili-protesto-edelim-32.html

burda görüceğiniz üzere yardım paketlerinden bahsediyor.bi paketi hazırlamak tek kişiye ağır gelebilir.fakat biz sakarya grubu olarak aramızda alınacakları paylaşıp bir paket hazırlayabiliriz.ve en azından küçükde olsa ordaki insanlara faydamız dokunabilir.fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar......

bende kendi adıma gerekeni yaparım,sakaryalılar olarak bunu tahmin etmemiz gerek düşünün depremde ne haldeydik ,onlar hergün tekrar tekrar depremi yaşıyolar allahım yardımcıları olsun ,etrafımızdaki yakınlarımızlada paylaşalım herkes bi parça verse dünya olur ,haydi sakarya yardım sırası bizde...

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar ben daha önce bi kaçınızla tanıştım sinyoranın kuzeni turna ben uzun zamandır giremiyorum ama bundan sonra aranızdayım..

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız bakalım. Evet hepimiz ,z,l,yoruz ve dua ediyoruz. Ama artık daha
fazlasını yapmamız gerekiyor. Yukarıda yazılanları ve topiği gördüm. Eşimlede konuşuyoruz; bize
nakti yardım yapmak daha mantıklı geliyor, malum yardımların oraya ulaşmasında da sıkıntı yaşanabilyor.
Lütfen hepimiz duyarlı olalım,az yada çok elimizden geldiğince, bütçemiz elverdiğince birşeyler
yapma günüdür bugün. Hayat bizi karşı tarafta da sınayabilirdi; o durumu bizde yaşıyor olabilirdik.....

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar ben daha önce bi kaçınızla tanıştım sinyoranın kuzeni turna ben uzun zamandır giremiyorum ama bundan sonra aranızdayım..

aman efendim kimler gelmiş kimler gemiş,nihayet teşrif edebildin kuzi
gözüm yollarda kaldı(yani topic'te) kaldı valla
inşallah kopmazsın aramızdan,öpüyorum seni canım

huuuu kızlar kimse yok mu yaaavvvvvvvvvv........
ne güzel filistin için hepimiz bişeyler yapmaya çalışıyoruz.gönlüm nakti yapmak istiyor ama bütçem izin vermiyor.onun yerine erzak yardımı yapmak bana daha makul geliyor.dünden beri eşimi dostumu örgütlemeye çalışıyorum.çok değil herkes bi kaç parça eklese koca bi dağ olur diye düşünüyorum.bizlerde sakarya gurubu olarak birer parça ilave etsek etrafımıza söylesek de bi paket hazırlasak.gönlümden geçen bu...
zaten yakın zamanda görüşeceğiz inşallah(hediyeleri merak eden yok mu benden başka......)
bu arada yeni gelen dostlar hoşgelmişinizzzzz.....buluşmalarada bekleriz.....

selam sakaryamın güzel hatunları,nasılsınız?
yaaa kızlar ben ev arıyorum(kiralık)varmı sağınızda solunuzda bildiğiniz güzel ve kirası uygun bi ev
bi bakınsanız heee
öpüyorum sizleriii

Hoşbulduk arkadaşlar bir araya geldigimizde yardım konusunu konuşalım gerçekten çok iyi olur

yeşilgözlü ablam nasılsın,çekilişte bana çıktın,ne almamı istersin kopya versene biraz
muckk

sinyora ne zaman buluşucaz yafffffff?bu arada herkese iyi geceler.....

valla bilmiyorum ki canım,haydeç abla iki hafta da müsait değilmiş,kimseden buluşma talebi de yok valla,haftaiçi birgün buluşalım bari,fazla açmıyalım arayı
iyi geceler bütün güzel hatunlara,öpüyorumm

hayırlı sabahlar sakarya....

arkadaşlar 2 hafta üstüste günüm var müsait değilim.. yinede siz bilirsiniz... gün verin ona göre kararlaştıralım.....kaydirigubbakcemile5

Back
X