Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buluşmamı var :)
neden haftaiçi
bilmiyorum ama eğer istiyorsanız yapayım bi organizasyon:)
Bu arada sinyoracım ev bulabildinizmi? merak ettim. Belki buluşmada senin için bir fikri olan
olur. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz. Hazır havalar iyi giderken taşınır atlatırsın sıkıntını.
iyi geceler arkadaşlar.... ben buluşmaya katılamıcam..dolayısıyla hediye işide olamıcak...sinyora eğer benim yerime beyaz toprak kabul ederse o alsın ...ben bu ara iyi değilim...sizlerden çok özür diliyorum... çok üzgünüm...kimse kusuruma bakmasın..sizleri seviyorum.....Şeniz
Hayırlısı olsun canım. Dilerim yeni evinde rahat ve huzurlu olursunuz. Bir de bebek sesleri yükselir, şenlenir inşallah eviniz.evet buldum çok sağol,karaman yolcusuyum nasipse,inşallah iyi olur
ilgin için teşekkür ederim
iyi geceler arkadaşlar.... ben buluşmaya katılamıcam..dolayısıyla hediye işide olamıcak...sinyora eğer benim yerime beyaz toprak kabul ederse o alsın ...ben bu ara iyi değilim...sizlerden çok özür diliyorum... çok üzgünüm...kimse kusuruma bakmasın..sizleri seviyorum.....Şeniz
canlarım hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim...bu sefer böyle olmak zorunda bir kereye mahsus beni affedin.... rabbim bi keder vermezse daha sonraki buluşmalarda yanınızdayım inşallah...bazı nedenlerden dolayı aranızda olamıycam....:1no2: