• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

selam hatunlar nasılsınız,ben yorgun ve uykusuzum!
eeeeee ne oldi bulşma perşembe yada cuma uygunmu herkes?
öpüldünüz

İyi geceler arkadaşlar ,buluşun bir an önce. Şimdi buluşma haberlerine baktım. Adanalı arkadaşların maşallahı
var valla. Gene çok güzel buluşmuşlar, kebaplar falan derken gece gece acıktım ben fena halde.
Bizim sakarya grubuna nazar mı değdi gene diye sordum kendi kendime....
:1no2:

Bu arada sinyoracım ev bulabildinizmi? merak ettim. Belki buluşmada senin için bir fikri olan
olur. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz. Hazır havalar iyi giderken taşınır atlatırsın sıkıntını.

iyi geceler arkadaşlar.... ben buluşmaya katılamıcam..dolayısıyla hediye işide olamıcak...sinyora eğer benim yerime beyaz toprak kabul ederse o alsın ...ben bu ara iyi değilim...sizlerden çok özür diliyorum... çok üzgünüm...kimse kusuruma bakmasın..sizleri seviyorum.....Şeniz

Bu arada sinyoracım ev bulabildinizmi? merak ettim. Belki buluşmada senin için bir fikri olan
olur. İnşallah gönlüne göre bir ev bulursunuz. Hazır havalar iyi giderken taşınır atlatırsın sıkıntını.

evet buldum çok sağol,karaman yolcusuyum nasipse,inşallah iyi olur
ilgin için teşekkür ederim

iyi geceler arkadaşlar.... ben buluşmaya katılamıcam..dolayısıyla hediye işide olamıcak...sinyora eğer benim yerime beyaz toprak kabul ederse o alsın ...ben bu ara iyi değilim...sizlerden çok özür diliyorum... çok üzgünüm...kimse kusuruma bakmasın..sizleri seviyorum.....Şeniz

hayırdır haydeç abla bi problemmi var,hediye işine byaztoprak karar versin ve sana çıkan arkadaşlar,buluşmaya neden gelmiyorsun da üzüyorsun bizi :1no2:
öpüyorum

haydeç ablam hayırdır bir sorun yok değil mii inşallah herşey yolundadır ablammmma.s.
sinyora sana şimdiden kolay gelsin yeni evinde güle güle oturursun inşallah canımm:1hug:
sakaryamın güzel hanımlarııı hepinize iyi akşamlarrrrrrrra.s.

evet buldum çok sağol,karaman yolcusuyum nasipse,inşallah iyi olur
ilgin için teşekkür ederim
Hayırlısı olsun canım. Dilerim yeni evinde rahat ve huzurlu olursunuz. Bir de bebek sesleri yükselir, şenlenir inşallah eviniz.
Sana kolay gelsin diyeyim kolay olmuyor taşınmak üstelik çalışıyorsun.
Ama taşındığına değincede inan insan bütün yorgunluğunu unutuyor....
:1hug:

Hayırdır ablacım, dilerim çok önemli birşey yoktur. Hiç böyle yazdığını görmemiştim şimdiye kadar.
Allah yardımcın olsun, kötü olan ne varsa inşallah bir an önce düzelir.....:Saruboceq:

ablam ablam...canım ablam,neyin var .sıkıntın yazdıklarına o kadar yansımış ki..inşallah halledersin....allah dermansız dert vermesin.bizde seni çokk seviyoruz.Şeniz

sinyoracım yeni evin hayırlı olur inşallah.taşınmanın zorluğunu bilirim.allah kolaylık versin.:1hug:
myhopecum nasılsın bacım.:CüvCüv:bebiş nasıl...biran önce sağlıkla gelsinde teyzeleri sevsin onu....

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için,allah herpimizin gönlüne göre versin
herşeyin hayırlısı olsun inşallahhh
bende bi bebiş istiyorum yani artık
iyi gecelerr

haydeç ablacım hayır olsun inş.hiç böyle yazdığını görmemiştim bende ,umarım çok önemli bi sorun yoktur rabbim yardımcın olsun...
sinyoracım sana kolaylıklar diliyorum,yeni yuvan hayırlı olsun cnm,en kısa zamanda bebişinizde katılır aranıza inş.herşey gönlünce olsun...
bu arada myhopecum seni aramızda görmek ne güzel yeğenimiz ve sen iyisindir inş...
herkese iyi geceler,sevgiler...

canlarım hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim...bu sefer böyle olmak zorunda bir kereye mahsus beni affedin.... rabbim bi keder vermezse daha sonraki buluşmalarda yanınızdayım inşallah...bazı nedenlerden dolayı aranızda olamıycam....:1no2:

canlarım hepinizin ilgisine ayrı ayrı teşekkür ederim...bu sefer böyle olmak zorunda bir kereye mahsus beni affedin.... rabbim bi keder vermezse daha sonraki buluşmalarda yanınızdayım inşallah...bazı nedenlerden dolayı aranızda olamıycam....:1no2:

anladığım kadarıyla sıkıntılı bi zamandan geöçiyorsun ablacım allah dertlerine deva hastalarına şifa borçlarına edalar nasip etsin cnm ablam
en kısa zamanda aramızada görmeyi ümid ediyorum kendine iyi bak allaha emanet ol cnm

Herkese güzel birgün diliyorum.
Güzel Sakaryamın, güzel hanımları hadi artık sizde gelin topiğe.....

Back
X