Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler arkadaşım. Ben dedim, hala yağıyor.biri kar mı dediiii hani nerde yaaaa kara hasret kaldık vallaaa:sm_confused:
roşum inşallah fizik işe yarar canımmm Allah şifasını versin biran öncee biraz dinlen havalar da ısınınca birlikte çıkarız inşallah yürüyüşlereeeeeee:1hug:
iyi geceler sakaryamın güzel hatunlarıııııııa.s.
ii akşamlaa kıslar ,nasılsınız yeşilgözlü ablacım bendeyken bahsetmiştim ayak bileğimle ilgili dün dr.çıktım röntgen çekildi dr.şüpheli bi durum var dedi,mr istedi çektirdim bugün dr.görüşmeye gittim ,ortopedi uzmanı bağlarla ilgili sorun var dedi ,mr raporu yazan dr.da 1 cm çapında kemik parçası görünüyo dedi,tartıştılar biri yok ,öbürü var diyo tabi benim kafam davul oldudelikafadulden haydaa dedim bilekte kemik parçası ne alaka canım sıkıldı,dr bu seferde tomografi istedi onuda çektirdim saat 3 e kadar bekledim ve nihayi sonuç ortopedici haklı çıktı,kemik parçası denen benim kemiğimin devamıymış meğersem,sürekli burkulduğundan bağlarda ciddi kronik hasar oluşmuş,fizik verdi şimdilik 10 gün yarın başlıcam,bide taban çökmesi vaadı zaten burkulmasının nedeni taban bozukluğundan,bütün tabanlık verdi...yani bu dr.lar herşeyi böle abartmasalar olmuyo sinir oldum:mymeka:
vee korktuğumda başıma geldi uzun yürüyüş bu durumda son derece yanlış dedi ,kıslar yaa ben nedcem şincisenağlama
geçmş olsun dileriniz için sağolun canlar ,rabbim dermansız dert vermesin...

günaydın yawyulaaayyyhihoyyyt
aa nazara mı geldiniz canlar hadi canlanın bakim çok şükür hayattayız
kısmetsiz kedicikim geçmiş olsun teyzene acil şifalar canısı sıkma canını amaaann içiyonmu cigara ?yak bitane dumanıyla savur gitsin kederini sağlık olsun yeter be tatlım
geç pencerenin önüne sıcacık çayını gayfeni yudumla
roşum canum hade yap bakalım açılışını bugün işe yarar inşallah
bendinizcim ben bugün rejime başladıııımmmhihoyyyt
hatta dün başladım diyebiliriz işten güçten bişey yemediğimi farkettim gece midemden gelen seslerden dolayı ee aç kalmışken du ben rejime başlıyım dedimkaydirigubbakcemile3hadi sende başla madem birbirimize gaz veririz
kader ortağıyız nede olsakaydirigubbakcemile3
cumanız mubarek olsun sevgili arkadaşlarım... ben geldim.... eee buluştunuz buluşmanız güzel geçmiş..roşum canım kardeşim çok güzel ağırlamış sizi....hepinizi fotolardanda olsa görmek mutlu etti beni...bir dahaki buluşmada inşallah bende sizlerleyim...ama kıskanmadım desem yalan olur..haberiniz ola...yerimseniben
ooy oy ablam hoşgelmişin gözlerimiz yollarda kaldı bea,ağır misafirlerin vaamış,neyse uğurlayınca yine aramızda olursun inş.bizi ablasız bırakma emi zati 2 tanecik ablamız vaa,yeşilgözlümle sen ,siz olmayınca biz burda kimsesiz kalıyoruz üzülüyoruz amaa...:çok üzgünüm: