• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn:Saruboceq:
haydeç ablam hoş geldinnnnnnnna.s.
kısmetsiz kedim geçmiş olsun umarım daha iyidir teyzen canımmm:nazar:
roşum inşallah fizik işe yarar biran önce iyileşirsin canımm:nazar:
bendeniz ne kilosu yaa dal gibi değil miydin sennnn:uhm:görmeyeli kilo aldıysan bilmem neyse Allah muvaffak etsin canımmm seni ve tüm isteyenleriiiii:1hug:
beyazım geçecek bu günler işten kafanı kaşıyacak zaman bulamayacağın günler çok yakın canım inşallahhhhh:Saruboceq:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

canım kardeşim hoşbuldum..a.s. ee nasılsın bakalım..oluşum nasıl.... :nazar:

Evet arkadaşlar bugün epey bir az yedimcokacimcoook.Öğle arasındada 20 dakika şirketin kütüpanesinde arkadaşlarla koşturduk durduk.Egzersiz hareketleri yaptık.Kıyafetlerimiz pek uygun olmadığı için epey bir zorlandık.Ama birazcıkta olsa terlemeyi başardık.kaydirigubbakcemile5Çok komiktik çokkk.Dışardan biri görse ölürdü gülmekten.
Beyazım gel rolleri değişelim.Benim yerime çalış bende evde boğulayım..Ama bir süre.Yoksam sıkılırım ben
:delphin:

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnnnnnn:Saruboceq:
haydeç ablam hoş geldinnnnnnnna.s.
kısmetsiz kedim geçmiş olsun umarım daha iyidir teyzen canımmm:nazar:
roşum inşallah fizik işe yarar biran önce iyileşirsin canımm:nazar:
bendeniz ne kilosu yaa dal gibi değil miydin sennnn:uhm:görmeyeli kilo aldıysan bilmem neyse Allah muvaffak etsin canımmm seni ve tüm isteyenleriiiii:1hug:
beyazım geçecek bu günler işten kafanı kaşıyacak zaman bulamayacağın günler çok yakın canım inşallahhhhh:Saruboceq:
hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

Ah myhopecim arkadaşlarıma göre hala formumdayım ama ben alışık değilim bu kilolara eski kiloma dönmeliydim.
Ah ah geçen hafta o cipsleri löp löp yemiyecektim..
kafamçokkarıştı

haydeç ablacım hoşgeldin a.s.
beyazım inşallah gönlüne göre bi iş bulursun internetten filan başvuru yapıyomusun görüşmelere filan git nasıl bi iş istiyorsun görüşebilsek bi gün oturup konuşalım bende eşe dosta sormaya çalışırımyerimseniben
bendenizim ben sabahtan beri paso bitki çayları içiyorum sabah biraz kek öğle arasıda birazcuk ilimonlu diet bisküvi yedim bol bolda su benim derdim belimdeki ve göbeğimdeki katlarla:çok üzgünüm: sinir oluyorum ama bu sefer kurtulcam :lepi:

Merhabalar arkadaşlar,
Haydeç abla gelmiş, gitmiş hoşgelmiş. İnşallah bir daha bu kadar yanlız bırakmaz bizi.:1hug:
Bendenizim senin kilolu olduğunu düşünemiyorum çok mu aldın merak ettim.CADIARZU
Hepimizin cuması mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun.

haydeç ablacım hoşgeldin a.s.
beyazım inşallah gönlüne göre bi iş bulursun internetten filan başvuru yapıyomusun görüşmelere filan git nasıl bi iş istiyorsun görüşebilsek bi gün oturup konuşalım bende eşe dosta sormaya çalışırımyerimseniben
bendenizim ben sabahtan beri paso bitki çayları içiyorum sabah biraz kek öğle arasıda birazcuk ilimonlu diet bisküvi yedim bol bolda su benim derdim belimdeki ve göbeğimdeki katlarla:çok üzgünüm: sinir oluyorum ama bu sefer kurtulcam :lepi:

sağolasın canım yaa hayatım ben iş konusunda aman aman çok deneyimli olduğumu söyleyemem bi türlü dikiş tutturamadım asıl canımıda sıkan bu zaten uzun yıllar önce 1 yıl kadar kreşte çalıştım bu yakın zamandada kısa bir kreş deneyimim ve iki büyük markette kasiyerlik yaptım şimidde kendime uygun bi iş bakıyorum bir kaç yere form verdim ama malesef geri dönmediler şimdide bi arkadaştan haber bekliyorum hayırlısıyla çabuk gelse şu haber bildiğin gibi değil çok daraldım....

haydeç ablacım gelmiş hoşgelmiş nerelerdesin demiyecem yine sıkılmışsındır açıklamaktan ama seni gördüğüme çok sevindiğimi belirtmeden geçemiyeceğim özlemişim beyaaa:1hug:

Merhabalar arkadaşlar,
Haydeç abla gelmiş, gitmiş hoşgelmiş. İnşallah bir daha bu kadar yanlız bırakmaz bizi.:1hug:
Bendenizim senin kilolu olduğunu düşünemiyorum çok mu aldın merak ettim.CADIARZU
Hepimizin cuması mübarek olsun. Dualarınız kabul olsun.

Görüntümde çok büyük değişikliklerim yok.Ama biraz biraz al al buraya geldim işte.62 kiloyum şimdi.Ama bu gazda olabilir.Ben 54-55-56 kilolarda geziyordum sürekli.62 olunca :1shok: oldum.Panik yaptım

Görüntümde çok büyük değişikliklerim yok.Ama biraz biraz al al buraya geldim işte.62 kiloyum şimdi.Ama bu gazda olabilir.Ben 54-55-56 kilolarda geziyordum sürekli.62 olunca :1shok: oldum.Panik yaptım

Görüntünü bilmem ama baya bir fark varmış....
Bu şişlik olabilir demişsin ya, o şişliklerin içi boş değil gibi geldi bana canım.:roflol:

Evet arkadaşlar bugün epey bir az yedimcokacimcoook.Öğle arasındada 20 dakika şirketin kütüpanesinde arkadaşlarla koşturduk durduk.Egzersiz hareketleri yaptık.Kıyafetlerimiz pek uygun olmadığı için epey bir zorlandık.Ama birazcıkta olsa terlemeyi başardık.kaydirigubbakcemile5Çok komiktik çokkk.Dışardan biri görse ölürdü gülmekten.
Beyazım gel rolleri değişelim.Benim yerime çalış bende evde boğulayım..Ama bir süre.Yoksam sıkılırım ben
:delphin:

yok öyle bendenizim veripte almak yaa verecen işini gelip sen evde oturacan yada vermiceen öyle ağza bir parmak bal sürüp bırakmak oluuuumuuu:dilcikar:
myhopecim ağzından bal damlıyo canım amiiin amin inş o günleri görürüm:1hug:

sağol canım yorulmuşsun zahmet etmişsin buraya bu ilanları koymuşsun ama bunlar bana pek uygun gibi gelmedi tekrar tşk ederim......

Görüntünü bilmem ama baya bir fark varmış....
Bu şişlik olabilir demişsin ya, o şişliklerin içi boş değil gibi geldi bana canım.:roflol:

Şöyle anlatim ben sana.Birkaç aydır kullandığım ilaçlar yüzünden 59 kiloydum ben.Bir türlü diyet olayına giremedim.62 bir haftalıl mevzu.Şu sıralar bağırsaklarımla ilgilide bir sorunum var.Oyüzden 62 değilde 60 olabilirim belkide dimek istedim:icecream:

Orasıda Katlı pazar yerinin Kraasa bakan tarafında sanırsam.Eski itfaiye caddesi orası

iyi akşamlar hanımlar ..bu ne soğuktur ya işi olmayan dışarı çıkmasın hiç tavsiye etmem,,beyazcım ..sakarya iş ilanlarına bakıyormusun ..sürekli bakarsan bence kendine uygun bir iş bulursun gibi ,,..roşum ,,arkadaşım..fizk tedaviyle iyi olursun inşlah,,,,haydeç arkadaşım seni görmek ne güzel,,,herksi öptüm..

ii geceler güzeller..a.s.. herkes nereye kaybolmuş bu akşam ,temennileriniz için çok tşk.ederim hepinize benimde tek isteğim fiziğin faydalı olması boşuna vakit kaybetmek istemem tabiiki,
bu arada kızlar noluyo yasakları delmeye başlamışız, hiç yakışmii uslu durun yaf çok hiperaktif topic olduk valla yerimizde duramıyoz ille bi haraket yapçezkaydirigubbakcemile3
hepçinize sevgilee öpçükleee Şenizkendinize ii bakın canlar....

Son düzenleme:
Back
X