• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

bakın bu hoş biri:jeyyar:
ALLAH c.c hazretlerine binlerce şükürler olsun sabahtan beri sizi bekliyorum...görsede okusa diye öldüm vallahi....

bakın buda çok kibar biri tşkürlerimi ilettim ben de ona:utangac:
hayırlı geceler...bu sitetede...karşılaştığım..en güzel en kibar...en sami mi....en hanım....insansınız...niyetim..sizinle velilik değil....tesadüfi...profilinizi..gezdim..ama içimden gelenleri yazmak istedim...daha önce evlilik yapmamış olsanız...size evlilik teklifinde bulunurdum...ALLAHA EMANET OLUN..

kız yazık yaaa neler yazmış:utangac:
Benimle mutlu ve huzur dolu saygının sevginin herşeyden önce olan bir tatlı yuvaya tat vermeye varmısın?en kötü sözümüzün SENİ SEVİYORUM olmasını istedigim en kızgınlıgımız tebesüm olsun istedigim gönlümün sultanı olurmusun?ölüm anında gözlerine bakacagım son nefesimi verirken elinden tutacagım ahirette hurileri hizmetkarın olmasını isteyipte ordada can yoldaşım olurmusun ne olur beni anlayın size içim çok kaynadı işte bu dedim bu benim ahiretlik aşkım dedim sizinle evlilik yapmak istiyorum...

kız yazık yaaa neler yazmış:utangac:
Benimle mutlu ve huzur dolu saygının sevginin herşeyden önce olan bir tatlı yuvaya tat vermeye varmısın?en kötü sözümüzün SENİ SEVİYORUM olmasını istedigim en kızgınlıgımız tebesüm olsun istedigim gönlümün sultanı olurmusun?ölüm anında gözlerine bakacagım son nefesimi verirken elinden tutacagım ahirette hurileri hizmetkarın olmasını isteyipte ordada can yoldaşım olurmusun ne olur beni anlayın size içim çok kaynadı işte bu dedim bu benim ahiretlik aşkım dedim sizinle evlilik yapmak istiyorum...

Onlarda senin gibi sırf dalgasına yazıyo olmasınlar:jeyyar:

napçen bacım fazla mal göz çıkarmaz diyerekten ,bu kadar seçenek arasından kaç kişi seçmeee düşünüyon bakalım, bi adet yetmez heral dimeekaydirigubbakcemile3

MERHABA, HANIM.BEN HAYATI DOLU DOLU YAŞAYAN ve YAŞATAN BİRİYİM.GÜLMEK VE GÜLDÜRMEK EN BAŞARDIĞIM İŞTİR.ÇÜNKÜ KİN NEFRET VE KÖTÜLÜĞÜ,SEVMEM.CENNETİ KAZANMAK İÇİN CENNET BAHÇESİ BİR YUVA KURMAK İSTİYORUM.**********BEN.,Dindar ,dürüst,EŞİNE ÖLÜMÜNE SADIK, kariyer sahibi (BİYOKİMYACI.Prof.Dr) yaşını göstermeyen(35-40 ),minyon tipli,sıcak kanlı,şen şakrak,neşeli,sempatik,gezdirmeyi,güldürmeyi,okumayı,sohbeti,paylaşımı seven,çok konuşkan,ÇEVRESİNDE sevilen ,kin ve nefretten,yalandan ,vefasızlıktan nefret eden,cennet bahçesi bir yuva kurmak isteyen bir damat adayıyım.. .BELKİ CENNET YUVAYI BERABER KURARIZ. NE DERSİN.? selam ve sevgilerimle. TANIŞALM@hotmail.com ******************** ,NUR YÜZÜNÜ,AÇ GÖREYİM. KADER İSE ALAYIM, DÜNYALARI VEREYİM , ÖMÜR BOYU SEVEYİM, UĞRUNA DÜNYALARI DEĞİL, BELKİ CANIM BİLE VEREYİM. ***şair UMUT.*** *****BİRBİRİMİZE HAYIRLI İSEK BİR YASTIĞA ÖLENE KADAR BAŞ KOYDURSUN.ALLAHIM.AMİNNNN.İNŞALLAH.NE OLURSA OLSUN SİZİNLE ÖNCELİKLE DOSTÇA ARKADAŞÇA TANIŞALIM .ALLAHA EMANET OL. ***UMUT . selam ve sevgilerimle.BEKLİYORUM. *****MSN herzaman açılmıyır.sürekliİ Sorun var . Önce telefonla bana ulaşın habERleşip sonra görüşelim.İsterseniz tel bırakın.TELEFONUMU ARAYIN GÜZEL KIZ ETME NAZ, DALDA KİRAZ, GÜL BİRAZ. AMA,GÜZELE DE, YAKIŞIR NAZ.******* CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ,KALBİNİZ SÜRURLA DOLSUN ,DUALARINIZ HEP KABUL OLSUN,..SELAMLAR.**ŞAİR UMUT:roflol::roflol:
ADAMCAĞIZIN MSN VE TEL NOLARINI KOYMADIM AYIRP OLMASIN-tatlicadiarzu-:roflol:

41 yaşında adamın biri yazmış bende ona bana uygun eş adayı değilsiniz dedim adamın bana yazdığına bakın sinir
BESBELLİ KIYAMET ALAMETLERİ, BEN SİZİ BEĞENDİM DERKEN ALLAHINI BİLEN İNSANA BANA UYMUYORSUN DENİYOR ALLAHIM SEN BİZLERİN BU AZGINLIĞINI MUHAFAZA ET... kötükedihüsogıcık oldum bu herife bu gün tekrra msj göndermiş hiiç muhatap almadım:1closedeyes:

41 yaşında adamın biri yazmış bende ona bana uygun eş adayı değilsiniz dedim adamın bana yazdığına bakın sinir
BESBELLİ KIYAMET ALAMETLERİ, BEN SİZİ BEĞENDİM DERKEN ALLAHINI BİLEN İNSANA BANA UYMUYORSUN DENİYOR ALLAHIM SEN BİZLERİN BU AZGINLIĞINI MUHAFAZA ET... kötükedihüsogıcık oldum bu herife bu gün tekrra msj göndermiş hiiç muhatap almadım:1closedeyes:

Çok ilginç reddedilince saldırmışşş:oklava:
Bende senin yorumunu okuyabilmek için üye oldum.Tabi resim koymadım.Yorum yapmadım.Hemen bir iki kişi tanşmak istemiş.Otomatiğemi bağlamışlar ne lülülülülülü

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, Bendeniz, beyaz toprak, bilge6+, kısmetsiz kedi+

aboovv herkeşler burda grupb tam tekmil napıyonus kıslaarr

allahını bilen insanı nasıl beğenmessin çabuk heemen beğen al evinin eri yap aaaa lüffen

Ses verin arkadişlerrrrrhihoyyythihoyyyt

konu herkeşlerin dikkatini çekmiş olcek sanırımşakkıdı

Çok ilginç reddedilince saldırmışşş:oklava:
Bende senin yorumunu okuyabilmek için üye oldum.Tabi resim koymadım.Yorum yapmadım.Hemen bir iki kişi tanşmak istemiş.Otomatiğemi bağlamışlar ne lülülülülülü

olabilir üye olduğum gibi 300 msjı görünce bende böyle oldum:1shok:

Back
X