Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bri bunu yazmış kızlar
Hemde en baştasınız açıkçası kıskandım sizi çok çekicisiniz farkındamısnız?
sitenin favorisi oldum anlaıyacağınız:lepi:
Kendi resminlemi üye oldun yoksa:1shok:
kız yazık yaaa neler yazmış
Benimle mutlu ve huzur dolu saygının sevginin herşeyden önce olan bir tatlı yuvaya tat vermeye varmısın?en kötü sözümüzün SENİ SEVİYORUM olmasını istedigim en kızgınlıgımız tebesüm olsun istedigim gönlümün sultanı olurmusun?ölüm anında gözlerine bakacagım son nefesimi verirken elinden tutacagım ahirette hurileri hizmetkarın olmasını isteyipte ordada can yoldaşım olurmusun ne olur beni anlayın size içim çok kaynadı işte bu dedim bu benim ahiretlik aşkım dedim sizinle evlilik yapmak istiyorum...
Buldum seni![]()
napçen bacım fazla mal göz çıkarmaz diyerekten ,bu kadar seçenek arasından kaç kişi seçmeee düşünüyon bakalım, bi adet yetmez heral dimeekaydirigubbakcemile3
41 yaşında adamın biri yazmış bende ona bana uygun eş adayı değilsiniz dedim adamın bana yazdığına bakın sinir
BESBELLİ KIYAMET ALAMETLERİ, BEN SİZİ BEĞENDİM DERKEN ALLAHINI BİLEN İNSANA BANA UYMUYORSUN DENİYOR ALLAHIM SEN BİZLERİN BU AZGINLIĞINI MUHAFAZA ET... kötükedihüsogıcık oldum bu herife bu gün tekrra msj göndermiş hiiç muhatap almadım:1closedeyes:
41 yaşında adamın biri yazmış bende ona bana uygun eş adayı değilsiniz dedim adamın bana yazdığına bakın sinir
BESBELLİ KIYAMET ALAMETLERİ, BEN SİZİ BEĞENDİM DERKEN ALLAHINI BİLEN İNSANA BANA UYMUYORSUN DENİYOR ALLAHIM SEN BİZLERİN BU AZGINLIĞINI MUHAFAZA ET... kötükedihüsogıcık oldum bu herife bu gün tekrra msj göndermiş hiiç muhatap almadım:1closedeyes:
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, Bendeniz, beyaz toprak, bilge6+, kısmetsiz kedi+
aboovv herkeşler burda grupb tam tekmil napıyonus kıslaarr
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, Bendeniz, beyaz toprak, bilge6+, kısmetsiz kedi+
aboovv herkeşler burda grupb tam tekmil napıyonus kıslaarr
Çok ilginç reddedilince saldırmışşşklava:
Bende senin yorumunu okuyabilmek için üye oldum.Tabi resim koymadım.Yorum yapmadım.Hemen bir iki kişi tanşmak istemiş.Otomatiğemi bağlamışlar ne lülülülülülü