• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kızlar günaydınn.......
dilarem hoşgeldin canım...
ya bugün aslında iyi başlamıştım taaki görümcem arayana kadar..Çok üzgünüm çoooksabah sabah sinirimi zıplattı..
beyazım kız akşam seni rüyamda gördüm.ama güzel gördüm...allah hayır etsin diyelim...
havalar nasıl olursa olsun,sizin gününüz güzel olsunnnŞeniz

selamlar hatunlar,keyifler nasıl,herkes birşeylerle uğraşıyor valla
hayat işte değilmi,bugün güzel bi güneş var,içimi açtı valla
ama dün sinir oldum yaa
yağmurdan sonra güneş açmıştı bende kalktım camları sildim ama işim bitince tekrar yağmur yağmasınmı ayy çok sinir oldum vallaaa yaaaa
birgün evde kalmıştım onda da yaptığım iş boşa gitti yanii
öpüyorum sizleri güzel sakaryamın güzel hatunları

kızlar günaydınn.......
dilarem hoşgeldin canım...
ya bugün aslında iyi başlamıştım taaki görümcem arayana kadar..Çok üzgünüm çoooksabah sabah sinirimi zıplattı..
beyazım kız akşam seni rüyamda gördüm.ama güzel gördüm...allah hayır etsin diyelim...
havalar nasıl olursa olsun,sizin gününüz güzel olsunnnŞeniz

Hoşbulduk canum.:1hug: İyi ki görümcem yok o haldesositososito.Allah sana kolaylık versin,beni de aranıza aldığınız için de teşekkürler ayrıcakaydirigubbakcemile5

Ahh ahh bugünden sonra bırakamam.Ne kadar iradeliymişim.
Bugün öğle yemeğinde ekmek kadayıfı vardıki ben bayılırım.Ama yemedim.
Toplantıda masanın üzerinde bisküviler vardı.Burnuma mis gibi koktu.Ama yemedim.
Eve geldim.misafir gelmiş pasta börekler mis gibi ama yemedim..
Artık bırakamam bu diyeti gidecek bu 4 kilo..
delikafadulden

Bendenizcim kendimi gördüm sende,evlenmeden önce 57 fobim vardı,boyum 170,56 olunca diyet yapıp 53e düşerdim.Şimdiki halimi ne sen sor ne ben söyliiiimsenağlama

slm kızlar nasılsınız ben birkaçgündür giremedim topiğe nedir anlamışta değilim giriş yapıyorum tekrar deneyin diyo bitürlü bugün anca girebildim herkes iyi inşallah öptüm

dilarem hoşgeldin cnm ,buraya gelip bende sakaryalıyım diyen arkadaşların hiç biri gelmii artıkın bi cee deyip gitme olur mu?sık sık uğra...
kısmetsizin görümcesi benimde oluyo allahım tam bi manyakla uğraşıyoz yaa...
yeşilgözlü ablam hoşgelmişin yav ,haydeç ablamdanda ses yok ,hadin hepsinizi öptm görüşürük...

olmammıııı,ben varım canım

demee kıs benim anamda karasulu kuzuluk mah.biliyonuz mu orayı?
ananeciğim vefat ettiğinden beri hiç gitmedim kimsemiz kalmadı oralarda ama çocukluğumda çook gider kalırdık anacığımla ,şimdi denize gidip geliyoz sadece...

dilarem hoşgeldin cnm ,buraya gelip bende sakaryalıyım diyen arkadaşların hiç biri gelmii artıkın bi cee deyip gitme olur mu?sık sık uğra...
yeşilgözlü ablam hoşgelmişin yav ,haydeç ablamdanda ses yok ,hadin hepsinizi öptm görüşürük...

Ni dimek roşum(um)a.s.Kanımın son damlasına gadana ugramaya calışçem,cok sıcak gördüm bu topiği,vuiyyyh derledim haaaa:utangac:

demee kıs benim anamda karasulu kuzuluk mah.biliyonuz mu orayı?
ananeciğim vefat ettiğinden beri hiç gitmedim kimsemiz kalmadı oralarda ama çocukluğumda çook gider kalırdık anacığımla ,şimdi denize gidip geliyoz sadece...

Bilmem mi roşum,bizim fındıklığa ordan giderdik,bazen traktörle,bazen yürümecedelikafadulden,başın sağolsun güzelim:1hug:,biz de babamın vefatıyla biraz uzak kaldık karasudan :çok üzgünüm:

allah iyiliğni vessin dilarem beni taa bebeliğime götürdün o günleri hatırladım sayende sağolasın cnm...
şimdi istanbulda yaşıyosun heralde ,
bizden daa sıcak topicte bulamazsın haberin olsun belirtiimde...

allah iyiliğni vessin dilarem beni taa bebeliğime götürdün o günleri hatırladım sayende sağolasın cnm...
şimdi istanbulda yaşıyosun heralde ,
bizden daa sıcak topicte bulamazsın haberin olsun belirtiimde...

İstanbulda yasadım hep,yazın finduk tplamaya gelirdik,yevmiyecilerle beraber toplardık.Fındık toplama makinesi yok diye hiiiç üzülmezdi rahmetli babam,ben vardım çünküsırnaşık şey

eltisiniz heeee, o zaman görümceden kısmetsizsiniz:1no2:

Zamanla hepinizi tanımak isterim,şimdilik acemiyim size karşı ama bu topiğe yakışacak derecede sıcağımdır haaaakaydirigubbakcemile2

Bendenizcim kendimi gördüm sende,evlenmeden önce 57 fobim vardı,boyum 170,56 olunca diyet yapıp 53e düşerdim.Şimdiki halimi ne sen sor ne ben söyliiiimsenağlama

Off zorlanmaya başladım bugün ama ama geri adımda atamıyorum..İnşallah verebilirim senağlama

Hoşgeldin dilarem.
Selamlar arkadaşlar; roşum ve kısmetsizim demek kötü bir görümceniz var.
Her güzellik birarada olmuyor canlarım. Olsun siz birlik olduktan sonra o kötü
hiç birşey yapamaz size...Sadece biraz yorulursunuz. Allahtan eltim yok ama
görümcelerim üç tane ve herbiri de dünya iyisi. Bu yönden bari şanslıyım sanırım.
Karasu çok güzel ben de gittim. En azından deniz var öyle seviyorum ki denizi
İnşallah bu yaz yine gideceğiz.

Back
X