• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

yok yıvrucum ben burdayım.şimdi roşumu geçirdim..iki lafın belini kırdık da azıcuk.......

not: bu bir ilandır.sakarya topiciğinin ablaları(yeşil gözlü ve haydeç)kaybolmuştur.görenlerin bilenlerin sakarya topiciğine bildirmeleri insaniyet namına rica olunur.....

kız okadar dikkatli okudumki allah allah dedim budane buradan ilan verilmez dicektim sen çok yaşa emi allahım seni alim yapsın pece bozukdu giremiyordum bide hafta içi yoğunum sizleri unutmuş değilim yazıları takip etmeye çalışıyorum

roşumm

eFFeKaaN canım geçmiş olsunnn:nazar:
cumanız mübarek olsun sakaryamın güzel hatunlarıııı tüm dilekleriniz kabul olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a.s.Merhaba myhope tanışmadık.Sitede cok yeni olmasam da topikte yeniyim,bebişin geliyormuş,hayırlı olsun,benim de yedi aylık bir kızım var,kendine ve bebiişine iyi bakkk:1hug:

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! canım arkadaşım]"roşum"

iyi akşamlar kızlar nasıl geçirdiniz gününüzü güzelmiydi?(soruyomda cevap verey yokki)Çok üzgünüm çoookbenimki idare eder %50 iyi bir gündü biraz dışarı çıkıp hava aldım bana bi iş ayarlıyacağını söyleyen bir bayan vardı yaa onun yanına uğradım güzel şeyler söyledi 1 ay kadar sabır dedik bakalım inş dedikleri olur sabırla bekliyorum neyse benden haberler bu kadar sizleri dinleyelim bakalım

Beyaz toprakcım iyi aksamlar,inşallah istediğin iş olur,ben de kızıma bakıyorum,evde oturmak bazen güzel ama bazen de daraltıyor insanı:1no2:

dilarem çok teşekkürler canımmmm Allah kızını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh öpüyorum kızının yanaklarındannnnna.s.
beyazım inşallah hayırlısıyla sabrının meyvelerini toplarsın canımmmmm:1hug: benim günümde eh iştee geçti bugün kontrolüm vardı normalde eşimin işi çıktı ptesiye erteledik biraz moralim bozuldu annemde sapancaya döndü kaldım bir başımaaa yanlız gezmeye cesaretim yok bazen çok kötü oluyorum çünkü ama evde otur otur da bayağı sıkıldım yaniiibenneyaptımki

dilarem çok teşekkürler canımmmm Allah kızını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh öpüyorum kızının yanaklarındannnnna.s.
beyazım inşallah hayırlısıyla sabrının meyvelerini toplarsın canımmmmm:1hug: benim günümde eh iştee geçti bugün kontrolüm vardı normalde eşimin işi çıktı ptesiye erteledik biraz moralim bozuldu annemde sapancaya döndü kaldım bir başımaaa yanlız gezmeye cesaretim yok bazen çok kötü oluyorum çünkü ama evde otur otur da bayağı sıkıldım yaniiibenneyaptımki

Senin de oğluşun olacak ne güzel.Dünyanın en güzel duygusu annelik ama bazen hamilelik zamanını özlüyorum,bu veletler dışarda daha yorucu oluyorlar,gardını al sırnaşık şey

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun! canım arkadaşım]"roşum"

ne güzel sözler yazmışsın arkadaşım çok saolasın,çok öptm cnm...

güneş kadar sıcak,kar tanesi kadar berrak,yağmur tanesi kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle .DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.,güneş her zaman içine doğsun ..sevgili arkadaşım roşum,

iyi akşamlar,hanımlar ,,nasılsınız ben çok iyim bugün saçımı kestirdim.değişiklik oldu.benim için.beyazcım işin hayırlısıyla olur inşalh.,,yeşilgözlüm seni gördüğüme sevindim,herkese selma kendinize çok iyi bakın güzeller,

iyi geceler kızlar beyazcım hayırlısı olur inşallah ama bugünlerinde tadını çıkar ev hanımı için çalışmak çok zor inşallah hayırlı zengin biri çıkar karşına

kızlar günaydınnnnn......valla dün bütün gün dışardaydım..12de bi çıktım evden,te gece geldim.gündüz günüm vardı oraya gittim.akşam kardeşcağızımda doğumgünüydü onunla çarşıya adacentere falan gittik.ama hurdahaş olmuş durumdayım.:delphin:.
beyazım sabrın sonu selamet arkidişim..sende çalışana kadar gez dolaş..işe başlıyınca vakit bulamazsın bunlara.evde olmanın tadını çıkar..sengözlerimebaksanab
myhopem canım nasıl alperenimiz?öpüyorum ikinizi..
bendenizim ses yok heralde gitti ist.yeğenini görmeyekaydirigubbakcemile4
gümüşüm yeni saçını güle güle kullan.çalıkuşum kuşum nassen dipçik gibisen?
roşum öperim seni tatlummmmmmmmm

kız ablacım bak ilanım biraz işe yaramış.seni bulduk.sıra haydeç ablamda..

kız okadar dikkatli okudumki allah allah dedim budane buradan ilan verilmez dicektim sen çok yaşa emi allahım seni alim yapsın pece bozukdu giremiyordum bide hafta içi yoğunum sizleri unutmuş değilim yazıları takip etmeye çalışıyorum
hepinizi kocamannnnn öpüyorummmmmmmmmŞenizŞeniz

Günaydın canlarımmm
bugün hava çok güzelllkaydirigubbakcemile2
güzel bi gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi çoookkk öpüyorum
evde net yok bu ara o yüzden evden giremediğim için roşumun doğumgününü bugün öğrenmiş bulunuyorum:çok üzgünüm:

İyki doğdun canım inşallah yaşadığın her gün bir öncekinden dahada güzel olur sevdiklerinle güzel bir ömür geçirmeni diliyorum.a.s.

Eklentiler

• $g.webp
    $g.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 31
günaaydıın güzellera.s.
hafta sonu olduğu halde erkenden gelmişiniz tebrük ediyom sizi ,sakaryam insanı işte böle olur:nazar:
akşam pek bakamadığım için görmemişim gümüşçüm çok tşk.ederim arkedeşim...
dilaremcim bi yerlerin şişmesin kıs pasta felan yok ben de diyetteyim,duyda inanmaadelikafadulden
bilgecim çok tşk.ederim cnm,hediyene de bayıldım a.s,gözden kaçırdığım arkadaşlarım varsa onlara da tşk.ederim,çok güzel dilekler aldım yeni yaşım hayırlı olur inş.
güneşli ama soğuk bi gün kıslar aldanıp ince giyinmeyin( özellikle eltim )aksi takdirde ailenin büyük gelini olarekten:mymeka:
gününüz güzel geçsin sultanlar hepinise kokkulu öpçükleeŞeniz

Back
X