• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

merhabalar sakaryalılaaaar:) bende sakaryadan ÇağLa:) hayırlı pazarlar... yarın yine hafta başlıyor:( bu haftasonları neden çabuk bitiyor :P

a.s.a.s.Selam kızlar Sakarya da doğdum.ıst.büyüdüm ve oturuyorum.Ama memleketimi çok ama çok seviyorum.Senede 1-2 kez gelmeye çalışıyorum,akrabalarım,kuzenlerim var.Havası suyu bile güzel Şirin Sakaryamın

black_catt ve 2006model hoşgeldiniz kıslar ,her zaman uğrayın bugünlerde biras sakin ama topiğimizin sohbeti pek hoştur memleket hasreti girerirsiniz...

ıyi geceler bayanlar,genelde ben sizden ya erken giriyorum ya da geççççsenağlama,bi türlü senkronize olamadık yaffff:bbo:.Sabahın köründe kargalar kahvaltı etmemişken uyanıyor benim cadı,dokuz gibi ancak yatıyor,genelde blokeyim.Böyle blokaja can kurban o ayrı meselesositososito.Her neyse bos sayfaya konusup da deli damgası yemeden uziym bennn,sevgiler herkese:1hug:

iyi akşamlar kızlar valla gümüşcüm bizim bahçe hafif çapta beyazlaştı bile ama malesefki devamı gelmedi 5 10 dkka anca sürdü bende çok üzüldüm, roşum yeni işin hayırlı olsun deyince bende heyecanlandım alla allah dedim acaba bi işe girdimde benimmi haberim yok allah iyiliğini versin güldürdün beni canım yaakaydirigubbakcemile3bu arada yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz bayanlar her zaman bekleriz:1hug:

şimdide bomba haberi veriyorum arkidişler biz bugün bendenizim ve eski arkidişimiz canoyla buluşup bi güzel kaynattık gamyoncuiremsubirde ilk buluşmamızı anımsayıp haydeç ablamızıda aradık çok memnun oldu tabi bizleri çok sevdiğini ve hepinize selamlarını gönderdi pcsine vrüs girmiş o yüzden nete giremiyormuş en yakın zamanda aramızda olacakmış tabi canonunda sizlere selamı var arkadaşlar o biliyosunuz protesto modunda ölmek var dönmek yok diyokötükedihüso

Geriye dönüp okumak yordu gözlerimi,bu arada iyi geceler beyaztoprak,hatta iyi uykular bile diyebiliriz a.s

iyi geceleer güzeller,
beyazım buluşmuşunuz hemi ,cano bizi beğenmiyormu bakiim buluşmalara katılmiii,
neyse bu kaa sitem yeter pozitifiz dimee,
hepinize öpçüklee...

iyi geceleer güzeller,
beyazım buluşmuşunuz hemi ,cano bizi beğenmiyormu bakiim buluşmalara katılmiii,
neyse bu kaa sitem yeter pozitifiz dimee,
hepinize öpçüklee...

yok kız olrmu öyle şey hatta bunun esprisini bile yaptık pek fırsatı olmuyormuş hatta bizimle buluşması için ikna edene kadar göbeğimiz çatladı diyebilirimÇok üzgünüm çoook

bak seen fırsatı olmuyomu ,bizim oluyo şikerim ,söle kendisine buluşmalarda aramızda olsun da gene protestosunu yapsın bizim suçumus yok yane diimii...

İyi akşamlar arkidişler...Şeniz
Canooo okuyomusun yazılanları
seni yeşil sahalara geri bekliyoruz
:lepi:

hayırlı geceler sakaryalılar nasılsınız bende bi sakaryalı olarak buralardayım değilimde oturuyorum

hayırlı geceler sakaryalılar nasılsınız bende bi sakaryalı olarak buralardayım değilimde oturuyorum

buyur canım buyur bende sakaryalı değilim ama burda yaşıyorum ve sakaryayı seviyorum kendimi artık onlardan biri gibi hissetmeye başladım çünkü çok sıcaklar insanı hemen sarıp sarmalıyorlar:1hug:

iyi geceler kızlar nasılsınız kız beyaz nezaman yağdı bukarya biz güremedik canoyu gerçekten özledikya arasıra slm bari versin bizim suçumuz yok
herkese sevgi ve slm yeni arkadaşlar hoş geldiniz

yeşilgözlü ablam hoşgelmişin ,nihayet haydeç ablamızdanda haber geldi bugün ,
valla ablacım bizde kar felan görmedik hangi ara yağdıda beyazım toprağım görmüş bende anamadım ,acıba bizim kıs hayal mi gördükinekaydirigubbakcemile3
neysem iyi geceler sakaryaa mirmirmirmirrüyanızda beni görün anacıııımmm:1shok:

Günaydın arkadaşlar..:teytey:
Yepyeni bir haftaya başlıyoruz..:kahve:
Bu hafta herkeslere sağlık,mutluluk,huzur getirsin..(isteyene iş,aşk v.s.):Saruboceq:
Öpüyorummmm
Şeniz

Back
X