• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

ha şöyla bacım kendine gel yaf........kaydirigubbakcemile5seni seviyorum tatlummmmmmm Şeniz
bu arada dilimde tüy bitti buluşma yok mu buluşmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(hem canlı canlı güsel moral veririz birbirimizeyerimseniben)

haklısın kısmetsiz pisicim şimdi kendimi daha iyi hissediyorum ve rabbime tevekkül ediyorum o herşeyin hayırlısını bilir ve verir sanada tekrar tşk ederim dilarem sağolasın çok güzel moral veriyosun insana insanın sizler gibi dostu olsun 1 milyar borcu olsundelikafadulden yeni parayla olduğunu düşünsenize =))ALLAH KORUSUUUN HEPİMİZİ=)))

YİRİM SENİ KIIIIZ DELİ KAFANI DA cokacimcoook

kızlar merhaba ..muhabetiniz bol olsun..ben pek giremiyorum eskiden daha çok girerdim ,çok yoğunum çok..,,haytta herher şey bizm için ..mutsuzluklar olmasaydı mutluluğun belkide tadı olmazdı demi ,,hanımlar ..hepsini yaşıyoruz işte ,,bazen mutlu bazen mutsuz....hakikaten kısmetsize katılıyorum bulıuşma yapalım,,şöyle biraz doping olsun hanımlar..

Beyazım Toprağım sen anın tadını çıkar.Elbette bulacaksın bir iş.Şimdiki zamanı berbat etmenin anlamı yok.
Bu arada çalıkuşu yok ortalıktaa..
Haydeç ablamı anladıkta yeşilgözlü ablam bir gözüküp kaaçıyor.Nereye gidiyon ablam.

İdare ediyorum şahsımadıma cevap vermek gerekirse...Sizleri sormalı efem:delphin:

selam kızlar..
myhopem canım arkadaşım.rabbim alperenimizi sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin.:emir_bebek::nazar:.hayri ermişi biliyorum.perinatolog kendisi..perinatoloji bebek üzerinde ayrıntılı bilgi sahibi olmayı sağlıyor.hayırdır ne için yönlendirdiler sizi ona.fisfisfis..
aminnnn canımmm doktorum tedavi başında demişti zaten kalp için sizi yönlendirecem gerektiğinde diye ben fetal eko isteyecek zennediyordum ama sanırım bunu yeterli gördü fetal ayrıntılı usg dedi işte azramın raporlarını da alacakmışım giderken ona göre bakılacakmış inşallah bişey çıkmayacakkk:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ee kim açıyor başlığııı anca toplanırız dimiiiii kaydirigubbakcemile5

Bu sefer haftasonu olsunda buluşma biz çalışanlarda katılabilelim dimi yaaaa...

iyi akşamlar güzeller,bugün hiç giremedim,bayaa muhabbet olmuş ,beyazım dualarımız seninle bunu unutma yeter,arkadaşlarımız ferahlaman için çok doğru ve güzel düşüncelerini paylaşmışlar hepsinden allah razı olsun,cnm benim sana gülmek çok yakışıyo ömrünce hep gül inş.,buluşma yapalımda azcuk kafanı dağıtalım ne dersin,
hafta sonu olsun da iş hanımlarıda katılabilsin demi amaa,
myhopecum tabiiki bişey çıkmıcak iyi düşünecez herşey iyi olacak inş.hayırlısıyla mevlütte okuyacaz yeğenimize bende beyazcımın yardımcısı olaraktan okuyabilirim ...
hepinize sevgileer öpçükleer...

haydeç ablam kaçırdığı muhabbetleri okumakla meşgulkaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

haftaya cumartesi buluşmaya nedersiniz hanımlar bu sefer konuyu ben açayımmıfisfisfis ama benim elim bereketsiz anca 3 4 kişi toplanırız benden söylemesişakkıdı

Back
X