Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar..
Islama köfte fikrini bende beğendim.Ne zamandır canımda istiyordu..
Islama köftesini yıllardır Rumeli köftecisinde yeriz.Mükemmel yapar.Ama çok küçük.O yüzden İsmail daha iyi diyorum ben
cokacimcoookGünaydın kızlar,bayılırım köfteye.Ama istanbuldan gelmem zorrrrCADIARZU.Aslında bebişim olmasa gelirdim valla ne zamandır yemiyorum.Tabi köfte bahane sizlerle tanışmak şahane.Roşum,ben bugün boşum,günün vaaamış duymuşum,ben geliiiim bi goşuuuum:roflol:Neyse gönüller bir olsun,bedenen olmasam bile ruhen yanınızdayım :a015:
Çooook ince ayarlar lazım gadasını aldığım,bebişimle gelseeeem,zor daha küçük,huysuzluk yapabilir,bırakıp gelseeeem,babası yedirir içirir ama maaalesef altına yapmaması lazım:roflol:,anneannesine bıraksam,yaşlı annem,ayrıca kulak iltihabı yasıyor,yani sakatttt işşşşş,ama fotolarınızı heyecanla bekliycem :dance:gel şikerim senide gezdirem, buluşmaya gelebilsen ne güzel olurdu gıı tanışmak isteriz senlen,ayar yapabilirsen gel yine olar mı?
myhpem canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile5.alperinimizin renkli resmi çekülecek he..sööle delühanlıya güzel poz versin.:smiley-cool:.teyzesi kurban olsun ona...aminnnn canımmm doktorum tedavi başında demişti zaten kalp için sizi yönlendirecem gerektiğinde diye ben fetal eko isteyecek zennediyordum ama sanırım bunu yeterli gördü fetal ayrıntılı usg dedi işte azramın raporlarını da alacakmışım giderken ona göre bakılacakmış inşallah bişey çıkmayacakkk
ee kim açıyor başlığııı anca toplanırız dimiiiii kaydirigubbakcemile5
aay bizde genelde rumelide yeriz çok leziz onun üstüne tanımam ıslama köftede,köfteci ismailde ıslama köfte yememiştim, lezzeti nasıl sence önemli olan oo hain diyete inad yiyelim tatlı tatlıcokacimcoook
a.s.heyyyyyyy nörüyonuss bakemm
heyyyyyyy nörüyonuss bakemm