selamlar hanımlar bugün buralara geç uğradım ama çok güzel kaynaşmış bi sayfayla karşılaştım ne güzel yaa eski günlerdeki gibi sohbet edebilmek bişeyler paylaşabilmek ablacım keramet sende galiba bırakma bizi sık sık gel buralara toparla bizleri sanırım geçen yaz olduğu gibi sende toplamayı düşünüyosun valla o güzel bahçende çay içmek çok nefis bişey buna hayır diyemicem zaten gelmek istiyodum kendim tek olaralta olsa ama ayarlayamadım bi türlü kendimi bebişleri bile görmeye gelemedim ne seninkini ne myhopeninkini kızıyorum kendime:mymeka: şu annem gelsin köyden ilk işim myhopeme gitmek olcak seninde gönlünü bişekilde alırız umarımopuyorumnanaktanŞeniz
canım valla ben burada olmayı çok istiyorumda dediğim gibi işlerin çokluğu engelliyor..neyse baya hafiflettim işlerimi... evet sizleri evime davet etmek istiyorum ..dediğim gibi çarşamba günü günüm var..sonrada birkaç gün buralardan kaçacağız kızlar tatil istiyorlar..bende çok yoruldum... sonra fındığa başlamadan sizleri almak istiyorum..inşallah sizler içinde uyarda gelirsiniz..roşum pisim ve bendenizim gelememişti..inşallah bu sefer onlar içinde uygun olur..neyse bakarız hep beraber karar veririz..bu arada benim bebişler gitti geldiğinde göremiyeceksin..beyazım eğer myhopenin bebeğine giderken banada haber verirseniz sevinirim canım..uygun olursam gelmeği çok istiyorum...
bendeniz canım inşallah rabbim kalbine göre versin....hakkında hayırlısı diyeyim...
yelizfalan canım aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.