Sakarya (Adapazarı'nda )da kadın doğum doktoru önerir misiniz...

bebegim54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
509
295
29
Merhaba arkadaşlar sakarya da kadın doğum doktor u önerilerinizi bekliyorum yardimci olursaniz sevinirim...2 senelik evliyim 3 ay korundum sonra bıraktım hamiş olmak istiyorum bebek im gelir
inşallah...
2 kez klomen +catlatma ignesi vuruldum ama tutmadı...
Prolaktin yuksekligi var bide bende.
inşallah iyii bir doktor bulurum hastasının herseyiyle ilgilenen takip eden ben söylemeden takip eden özellikle...
şimdiden tesekkurler

Özel değil. Normal devlet hastanelerinde teşekkür ederim inşallah yardimci olursun
Canim merhaba bende sakaryaliyim ben devlet arastirma hastanesinde mehmet suha bostanci diye bir doktor var ona gidiyorum iyi bir doktor gerci devlet arastirmadaki butun doktorlar iyi onun harici metin mutlu var senelerin doktoru onada iyibdiyorlar ama benim tavsiyem devlet hastanesi oradaki butun.doktorlar iyi he birde arastirmada prof var bitane arif serhan cevrioglu bircok kisiye derman olmus sira almak cok zor ama alabilirsen ilgilenir.

Canim merhaba bende sakaryaliyim ben devlet arastirma hastanesinde mehmet suha bostanci diye bir doktor var ona gidiyorum iyi bir doktor gerci devlet arastirmadaki butun doktorlar iyi onun harici metin mutlu var senelerin doktoru onada iyibdiyorlar ama benim tavsiyem devlet hastanesi oradaki butun.doktorlar iyi he birde arastirmada prof var bitane arif serhan cevrioglu bircok kisiye derman olmus sira almak cok zor ama alabilirsen ilgilenir.
Anladım çok teşekkürler arkadaşım yardimci olduğun icin

X