Tüp Bebek Merkezleri SAKARYA ADATIP TÜP BEBEK 2020

Anadolu Sağlık Merkezi-Joh Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Tuttu benimki :) darısı bu yolda emek veren herkese inşallah. Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🤲🏼
Umarım sağlıkla kucağınıza almissinizdir. Eğer sizin için bir sakıncası yoksa Tüpbebek tedavinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız.

Umarım sağlıkla kucağınıza almissinizdir. Eğer sizin için bir sakıncası yoksa Tüpbebek tedavinizi nerede ve ne kadara yaptırdınız.
Merhaba
Konsültan tüp bebek merkezi
Prof dr eray çalışkan yaptı
Gebelik takibimi de o yaptı
İstanbul adatıpta transfer oldum
İlaçlar vs 20 bin tl tuttu bizim
Sigortasız işlem oldu
Tek embriyom vardı
Bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş
İkiz kızlarım 5 aylık şu an

Bütün bunların gepsi de bülent duran hıcamın sözünü dinlediğim için oldu
Aksi halde bebek filan düşünmeden rahmimi aldırmam gerekiyordu

Merhaba
Sigortasız işlem oldu
Tek embriyom vardı

Merhaba
Maşallah sağlıkla büyüsünler ins sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbım tüm isteyenlere de bana da nasip etsin.
Bülent hoca burada uygulayamiyor mu neden sizi istanbula yönlendirdi. Birde fiyat İstanbul olduğu için mi yüksek burda da aynı mı (çok soru sordum kusura bakmayın lütfen 😔)
Umarım rahminizi aldırmak zorunda olduğunuz sorun ortadan kalkmıştır onun içinde geçmiş olsun.

Merhaba
Maşallah sağlıkla büyüsünler ins sizin adınıza çok mutlu oldum. Rabbım tüm isteyenlere de bana da nasip etsin.
Bülent hoca burada uygulayamiyor mu neden sizi istanbula yönlendirdi. Birde fiyat İstanbul olduğu için mi yüksek burda da aynı mı (çok soru sordum kusura bakmayın lütfen 😔)
Umarım rahminizi aldırmak zorunda olduğunuz sorun ortadan kalkmıştır onun içinde geçmiş olsun.
Bülent hocadan fikir alarak çıktım yola ben
Ardından kanser için ameliyat
Sonrasında menopoz başlangıcı
Sonrasında da doktor yakınlarımın yönlendirmeleri ile yine bülent hocanın içinde olduğu ekipten bir başka hocamıza başvurdum.
Tedaviye eray hoca ile başladık
Transfer zamanı eray hoca covid oldu
İstanbulda ilker hoca transferi yaptı

:) benim arap çorbası hikayem bu :)

Bülent hocadan fikir alarak çıktım yola ben
Ardından kanser için ameliyat
Sonrasında menopoz başlangıcı
Sonrasında da doktor yakınlarımın yönlendirmeleri ile yine bülent hocanın içinde olduğu ekipten bir başka hocamıza başvurdum.
Tedaviye eray hoca ile başladık
Transfer zamanı eray hoca covid oldu
İstanbulda ilker hoca transferi yaptı

:) benim arap çorbası hikayem bu :)
İçten cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün minnoşlarınızı🌸🌸

Merhaba
Sigortasız işlem oldu
Tek embriyom vardı

İzmit'te demi merkez peki yumurta toplamayı da mı İzmit'te yaptılar yoksa İstanbul da mı

Back
X