- 9 Ekim 2024
- 300
- 90
- 13
- 41
- Konu Sahibi maviperi8341
Bende çok sabırsızım valaİnşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok sabırsızım valaİnşallah![]()
Bugün giremedim buralara çalışıyordum kızlarCanım sonucun ne oldu
Canım çok sevindimBugün giremedim buralara çalışıyordum kızlarkan sonucum da pozitif çok şükür
![]()
Darısı bize inşallahCanım çok sevindim![]()
İşe hemen başladın mı cnm Allah tamamına erdirsin bende test yapmak istiyorum çok sabırsızımBugün giremedim buralara çalışıyordum kızlarkan sonucum da pozitif çok şükür
![]()
Canım sen kaç yaşındasın kaçıncı denemenKıızzlaar yazışmalarınızı okudumm, ben de Kocaelide Başiskelede yaşıyorumTransfer tarihim 1 Eylül benim doğum günüm, test tarihim 13 Eylül o da eşimin doğum günü. İkinizi birleştirince bir ben çıkıyor ortaya
![]()
Cnm işi bırak yat dinlen ne olur dikkat etBugün giremedim buralara çalışıyordum kızlarkan sonucum da pozitif çok şükür
![]()
Evden çalışıyorum şükür öyle yorucu bi işim yok bilgisayar başında oturuyorum sadeceCnm işi bırak yat dinlen ne olur dikkat et
Dua et bana da ne olurEvden çalışıyorum şükür öyle yorucu bi işim yok bilgisayar başında oturuyorum sadece![]()
Etmem mi tabi ki ederim, inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın sen de en kısa zamandaDua et bana da ne olur
29 yaşındayım 2. Denemem canım ama 1 aşılamam da varCanım sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen
Ben de çalışıyorumm, o yüzden gündüzleri off modundayımBugün giremedim buralara çalışıyordum kızlarkan sonucum da pozitif çok şükür
![]()
Merhabalar sonucunuzu öğrendiniz miBen kan verdim sabah, lekelenmelerim var maalesef
İnş cnm inşEtmem mi tabi ki ederim, inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın sen de en kısa zamanda![]()
Sen yaptın mı cnm test ne oldu29 yaşındayım 2. Denemem canım ama 1 aşılamam da var![]()
Bacak agrısı oluyor mu sende ben uyku uyuyamıyorum29 yaşındayım 2. Denemem canım ama 1 aşılamam da var![]()
Canım ya bacak argın oluyor muyduEtmem mi tabi ki ederim, inşallah pozitifi görüp sağlıkla kucağına alırsın sen de en kısa zamanda![]()
Olmuştu bi ara ama grip oldum ben halsizlikten ötürü de olmuş olabilirBacak agrısı oluyor mu sende ben uyku uyuyamıyorum
Bacaklarımda ağrı oluyordu canım benim hala da ara ara var, sanki grip oluyormuşum da üşütmüşüm bacaklarım ağrıyormuş gibiydiCanım ya bacak argın oluyor muydu
Sen ne zaman sonuç öğreneceksinOlmuştu bi ara ama grip oldum ben halsizlikten ötürü de olmuş olabilir