Sakarya Altınova Hastanesi'nde epidural normal doğum yapan var mı?

coolgame

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
2
0
86
Ankara
Merhaba,
Hamileliğimin son haftalarındayım ve Sakarya Altınova Hastanesi'nde epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum. Ancak daha anestezi uzmanlarıyla görüşme şansım olmadı.
Aranızda bu hastanede normal epidural yaptıran var mı? Yaptırdıysanız doktorunuzun ve anestezi uzmanınızın adıyla birlikte görüşleriniz paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba,

Ben de Altınova Hastanesi Filiz Dursun'a gidiyorum. Bugün itibariyle tam 37 haftalık hamileyim.. En son dün kontrole gittim. Doktor öncesinde NST'ye girdim. Oradaki ebe ile görüştüm epiduralli normal doğumu, normal doğumda çok da tavsiye etmiyorlarmış.. Tabi en iyisi doktoruma danışmamı söyledi.. Sonrasında doktorla konuştum.. O da bazı sıkıntıların olabildiğini söyledi. En çok da ıkınma problemi yaşanıyormuş. En son girdiği doğumda da aynı sıkıntı olduğundan bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar.. Yarım saat kadar da kuveze koymaları gerekmiş bebeği... Bunları duyunca biraz endişelendim tabii.. Gerçi bizim bebek fazla hızlı büyüyor.. Bu gidişle sezeryan olacak gibi ama haftaya netleşecek durum.. Ben yine de olur da normal doğum yapabilirsem epidurali isterim.. Herkeste aynı sıkıntı olacak diye bir şey yok.. Bir de anestezi doktorları da iyiymiş. Zaten teknisyen değil uzman doktorlar.. Bir komşumuz epiduralli sezeryan ile doğum yaptı ve anestezi uzmanlarının çok iyi olduğunu söyledi... Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Kızlar merhaba
Bende Altınova'da Filiz Hanım'a gidiyorum, daha 5 aylık hamile olduğum için şimdiden sormaya utandım. Eşimiz girebiliyor mu acaba doğuma, bu konuda bir bilginiz var mı? :69:

Merhaba,

Ben de Altınova Hastanesi Filiz Dursun'a gidiyorum. Bugün itibariyle tam 37 haftalık hamileyim.. En son dün kontrole gittim. Doktor öncesinde NST'ye girdim. Oradaki ebe ile görüştüm epiduralli normal doğumu, normal doğumda çok da tavsiye etmiyorlarmış.. Tabi en iyisi doktoruma danışmamı söyledi.. Sonrasında doktorla konuştum.. O da bazı sıkıntıların olabildiğini söyledi. En çok da ıkınma problemi yaşanıyormuş. En son girdiği doğumda da aynı sıkıntı olduğundan bebeği vakumla çekmek zorunda kalmışlar.. Yarım saat kadar da kuveze koymaları gerekmiş bebeği... Bunları duyunca biraz endişelendim tabii.. Gerçi bizim bebek fazla hızlı büyüyor.. Bu gidişle sezeryan olacak gibi ama haftaya netleşecek durum.. Ben yine de olur da normal doğum yapabilirsem epidurali isterim.. Herkeste aynı sıkıntı olacak diye bir şey yok.. Bir de anestezi doktorları da iyiymiş. Zaten teknisyen değil uzman doktorlar.. Bir komşumuz epiduralli sezeryan ile doğum yaptı ve anestezi uzmanlarının çok iyi olduğunu söyledi... Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

merhaba canım, doğumun güzel geçmiştir inşallah.. ben de senden bir yıl sonra yaklaşık aynı haftalarda hamileyim. bu haftama kadar hep başka bi şehirde gittim doktora. fakat şimdi doğumu sakarya da yapıcam gibi görünüyor. filiz dursun u soracaktım sana? tavsiyelerin neler?

Hayırlı olsun bebekleriniz şimdiden inşAllah....
Ablam 2010 ve 21012 yıllarında iki oğlunuda Altınova Hastanesinde Sami Kemik kontrolünde, epidural sezaryanla gerçekleştirdi.
Çok şükür hiç bir sorun yaşamadı.
Anestezi uzmanlarının son derece nazik, bilgilendiric idavrandığını söylemişti.
Özetle, kendisi çok memnun kaldı...
Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşAllah.​

Kızlar merhaba
Bende Altınova'da Filiz Hanım'a gidiyorum, daha 5 aylık hamile olduğum için şimdiden sormaya utandım. Eşimiz girebiliyor mu acaba doğuma, bu konuda bir bilginiz var mı? :69:

Eşleri doğuma almıyorlar diye biliyorum. Hatta fotoğraf için daha izin vermidiler ablamda. Rica ettik ameliyathanedeki anestezi uzmanı, ebe falan video çektiler sağolsunlar.​

tatlım sancı ağrısı olmadığından bebk sıkıntıya duşebılıyo vakum kullanılabılıyo bence terceıh etme derım kı zaten normal yapacaksan epiduralın yan etkılerını cekem derım gecen hafta cuma arkadaşım epıdurallle sezeryan yaptı ızmıtte ama o gunden berı omuz ağrısı bıtmek bılmedkı zaten buna dair sana kağıt ımzalatıyolar baş boyun ve bel ağrısı kabul edyoorum doıe normal duşunuyosan paşalar gıbı doğur yada ben genel anestezı altında adatıpta sezeryan oldum 3 saat sonra kalktım onu tavsiye ederım

Back
X