Bugün ameliyat günümü aldım, sakaryadaki özel bir doktor ile anlaşmamı yaptım ve izmit academy hastanesinde cumartesi 9 nisanda nasipse ameliyat olacağım.. Duygularım inanılmaz yoğun ve karışık, bir yandan çok heyecanlıyken bir yandan ben ne yapıyorum diyorum. Bu arada devlet hastanesinde olmak isterken özelde olmamın sebebi şuan sol burun konkamın tamamen şişmesi ve sağ konkamında yarı şiş olması nedeniyle devlette iki ameliyatı yapamadıklarından dolayı..
Merhaba, inşallah çok başarılı geçer ameliyatınız
Sakarya'da ki doktorunuzun adı ne. Birde ücret olarak ne kadardır. Ben de izmitteyim araştırıyorum karar verip olucam inşallah
Bende Sakaryadayım düşünüyorum mesaj dursun. Öncesi ve sonrası fotoğraf atarsın inşallah.
Bugün tahlillerim için Akademi hastanesine gittim. gece 12 den sonra yeme içme bıraktım sabah 9 da hastaneye varmış olduk, anestezi uzmanı ile görüşmeden önce kan tahlili yapıldı ve sonuçlara bakılıp daha önce 2 defa daha anestezi aldığım için bunlar not düşüldü. Ameliyata şuanlık engel hiç bir durumum olmadığı için ctesi günü sabah 8 de hastanede olmam planlanıyor. Hastane güzel duruyor çalışanları da çok ilgiliydi, kalacağım odayı da önceden görme şansım oldu ve odalar da çok güzel. Genel hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum şuanlık ve arada bir ya ameliyattan çıkamazsam korkusu gelmiyor değil hani
Hayırlısıyla inş atlatırson canım benimde hafta salı aynı kan tahlil durumlarım olucak ertesi günde ameliyat kötü kötü rüyalar görüyorum valla
Bugün doktorumla kısa görüşmem oldu, fotoğraf çekimini yaptı, arnica krem önerdi, buz torbası getirirsen iyi olur dedi, ve eğer ameliyat gününe kadar olurda erkenden adet olursam ameliyat iptal olacakben bu kadar beklerken son günler diye .. Umarım adet olmam .. Yine de hayırlısı tabi , bu arada kan tahlillerimde değerlerim düşük çıkmış ve ameliyat sonrası kan verebiliriz bunu bilmen gerekiyor dedi. Hangi durumlarda verilmesi gerekiyor bilmiyorum ama böyle söylediğine göre vardır bir bildiği dedim
Aa benim kız kardeşimde ameliyat oldu hatta regl olmuştu ilk günğ falandı senin doktor neden böyle dedi ya :/ umarım olmazsın canım hayırlısı olsun şimdiden
Çok teşekkür ederim , valla bilemedim eğer azıcık kanaman bile gelirse hemen ara haber ver iptal ederiz dedi, kan değerlerim düşük çıkmış onunla ilgili olabilir tabi.. Artık hep hayırlısı nasip kısmet diye diye 3 haftayı geçirdim, kaldı şurada 3 gün onda da kesin adet olurum bak şimdi
Ya benmde sancılarım yavaş yavaş başladı tamda ameliyatıma az bir gün kala umarım benmkide ertelenmez
Evettt ve büyük son ameliyatla değil adetle olduadet olduğum için tarihim ertelendi şuan .. Kesin tarihim yok bakalım bu süreç nasıl devam edecek
Mrb handec, ertelenmiş ameliyatın hakkında hayırlısı, ben resimlerine baktım, güzel bir burnun var öyle büyük falan değil, bilmiyorum senin isteğin ne ama bana göre ameliyatlık bir burnun yok,Evettt ve büyük son ameliyatla değil adetle olduadet olduğum için tarihim ertelendi şuan .. Kesin tarihim yok bakalım bu süreç nasıl devam edecek
Mrb handec, ertelenmiş ameliyatın hakkında hayırlısı, ben resimlerine baktım, güzel bir burnun var öyle büyük falan değil, bilmiyorum senin isteğin ne ama bana göre ameliyatlık bir burnun yok,
Hayır yaptıracaksanda bence doğallıktan çıkma, bence şeklinde büyük bir sıkıntın yok, umarım Allah gönlüne göre verir.
Teşekkür ederim :) valla yılan hikayesine döndü benim olayım.. Dün asistanla konuştuk adet bitimine geldiği için yüzde seksen olacaksın ameliyat ilacs başla dedi. Bugün bir doktor hanımla konuşacaksınız deyip geveledi.. Haberlerde estetik vb gibi ameliyatlardan ölenler bacağı kesilenler komada kalanlar çıktıkça annem geriliyor ben geriliyorum .. Valla psikolojim bozuldu şuan. Zaten abartı top gibi bir burun olsun istemedim hiç, kemer alınıp törpülenecek biraz burun ucu kalkacak diye konuştuk doktorumla ama ne hikmetse hep bir şey çıktı, sürekli hayırlısıysa olsun dedim ama sanırım hayırlısı değil benim için neredeyse vazgeçeceğim.. Ölüm korkusu oluştu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?