P
poeme
Ziyaretçi
- Konu Sahibi poeme
Arkadaşlar Sakarya da teşhislerinden memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir jinekolog var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar Sakarya da teşhislerinden memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir jinekolog var mı?
slm bayanlar ben de 15 haftalık hamileyim baştan beri orhan solakoğluna gidiorum çokta memnunum ama bağlı çalıştığı vatan hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım daha önce vatanda doğum yapan varsa paylaşabilir mi acaba?
neşe hanım adatıp ta değil sanırım beyhekimde diye biliyorum benim bi tanıdığım ona gebe izlem için gitmişti iyi olduğunu söylüyordu.
slm bayanlar ben de 15 haftalık hamileyim baştan beri orhan solakoğluna gidiorum çokta memnunum ama bağlı çalıştığı vatan hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım daha önce vatanda doğum yapan varsa paylaşabilir mi acaba?
Arkadaşlar Adatıptaki Neşe Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ?Tavsiiye eder misiniz?
bu arada arkadaşlar imkanlarınız izin veriyorsa ve normal doğum yapacaksanz doğumevini tercih etmeyin..kkdan arkadaşım orda normal doğum yaptı ve memnun kalmadı...![]()