• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakarya da iyi bir jinekolog var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

poeme

Ziyaretçi
Arkadaşlar Sakarya da teşhislerinden memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir jinekolog var mı?

ayşe hanımmı aman aman ben br kere gittim rahm filmimi göstermeye bana tüplern tıkalı laporoskopi le açmaya fln gerek yok drek tüp bebek dedi brde çikolata kistimn olduğunu ve açık amiliyatla alınabileceğini sölemşti ama çikolata kisti fln yokmuş brde gler yüzlü gelmedi bana o dokotr ne bilim ben bi daha gitmedm ona şuan kime gideceğimide blmiyorum bekliyorum işte sadık bey iyi ama davranış açısında sadık akbıyıklı adatıpta bii kaç kere gittim bnm sorunum onu aştığı için bırktm artık

ben sami kemik e gittim altınova da epey memnun kaldım:ılgisi;alakası güzeldi:Rahatlıkla soru sorabilirsiniz:Detaylı açıklamalar yapıyor ve rahatlatıyor:

canım ben orhan solakoğlu derim tek geçerim
özel muayene gerektiğinde vatan hastanesine gidiyor orayla bağlantılı çalışıyor hamileliğim boyunca benimle çok ilgilendi ve doğumumu o gerçekleştirdi doğum yapalı 7 ay oldu ben hala telefonla arayıp bir şeyler sorabiliyorum gece gündüz cevap veriyor kesinlikle tavsiye ederim

ada tıptaki sadık akbıyık.müthiş ilgili.insanın içini rahatlatıyor.

evet sadık akbıyıklı on numara insandır bende onu tavsiye ederim,çok ilgili ve en önemlisi tecrübeli...

merhaba,
ben 17 haftalık hamileyim.doğum evi doktoru ***** mutlu ve altınovadan sami kemiğe gidiyorum.ikiside iyi doktorlar. ***** bey biraz sessiz sen sordukça cevaplıyor.iyi yanı 24 saat ulaşabiliyorsunuz.. ama sami bey de soru sormana gerek kalmıyor en detayına kadar iniyor ve anlatıyor..ama sadece hastaneden ulaşabiliyorsunuz. şuan için doğumuma giricekmi bilmiyorum.***** bey ise girebileceğini söyledi. sami beyede bidaki gidişimde soracam bakalım ne dicek.. tabi daha doğumu nerde yapacağıma karar veremedim:))) iki doktora gitme sebebim ise birinin söylemeyi atladığı bişeyi diğerinde muhakkak yakalıyorsunuz:) bide ben normal istiyorum eğer doktorum sezeryan derse bunu en az iki doktorunda onaylamasını istiyorum.. malum doktorlar bazen biraz paracı olabiliyor..

altınovadaki doktor sami kemik benim halamın kızının doktoruydu hamileliği boyunca çok ilgilendi her sorduğuna cevap veren akılda hiç soru işareti bırakmayan bir doktordu ama iş doğuma gelince halamın kızının söylediğine göre her an doğum başlayabilir saat kaç olursa olsun ara demiş 3 gün sonra gece 1 de doğum için aramışlar ama telefonu açmamış ne zaman sonra telefonu açan oğlu babam şehir dışında demiş o şehir dışında ama telefonu evde nasıl işse bu, varın nasıl doktor olduğuna siz karar verin :50:

slm bayanlar ben de 15 haftalık hamileyim baştan beri orhan solakoğluna gidiorum çokta memnunum ama bağlı çalıştığı vatan hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım daha önce vatanda doğum yapan varsa paylaşabilir mi acaba?

Arkadaşlar Adatıptaki Neşe Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ?Tavsiiye eder misiniz?

neşe hanım adatıp ta değil sanırım beyhekimde diye biliyorum benim bi tanıdığım ona gebe izlem için gitmişti iyi olduğunu söylüyordu.

slm bayanlar ben de 15 haftalık hamileyim baştan beri orhan solakoğluna gidiorum çokta memnunum ama bağlı çalıştığı vatan hastanesi hakkında çok iyi şeyler duymadım daha önce vatanda doğum yapan varsa paylaşabilir mi acaba?

Ablamda Orhan Beyde gebelik takibine başlamıştı.
Orhan Bey çok ilgli bir doktordu.
Ama başka hastanede doğuma gelemeyeceğini söylediği için ablam Sami Bey'in hastası oldu, doğumunu o gerçekleştirdi.

İyice bir sorun orada doğum yapanlara, ameliyathane nasıl ? odalar nasıl Sizi gezdirmelerini isteyin.
İçinize sinerse rahatlıkla gidersiniz.​

neşe hanım adatıp ta değil sanırım beyhekimde diye biliyorum benim bi tanıdığım ona gebe izlem için gitmişti iyi olduğunu söylüyordu.

evet canım Beyhekim Hastanesinde de bi Neşe Hanım var ama bnm bahsettiğim Dr.Neşe Hanım o değil :)) Adatıp'ta görev yapıyor..

bende hamilelik dönemimde çok araştırdım..bir arkadaşımın arkadaşı vatan hastanesinde doğum yapmş..tavsiye edermi dediğimde sakın haa uzak dursun dediğini söylemişti..

Arkadaşlar Adatıptaki Neşe Hanım hakkında ne düşünüyorsunuz ?Tavsiiye eder misiniz?

benim dr.um neşe hanımdı evet adatıp ta kendisi..çok ilgili bir dr.dur ..mesela ben ne zaman karnında sertleşme var desem hemen nst ve tuşe ye yollardı..nitekim 35.haftada bu sayede açılmam olduğunu öğrendim..ama eşref saati zamanına denk gelmemelisin:))mesela diyelim evde tartıldın kontrole geldin ve hastanede daha fazla çıktın..ama evde şukadar kiloydum dersen fırçayı yersin:1:..hiç sevmez böyle şeyleri..ama ben doğumda hem adatıptan hemde neşe hanımdan çok memnun kaldım...ebeleride unutmamayım tabi..

bu arada arkadaşlar imkanlarınız izin veriyorsa ve normal doğum yapacaksanz doğumevini tercih etmeyin..kkdan arkadaşım orda normal doğum yaptı ve memnun kalmadı...:5:

teşekkürler arkadaşlar yardımınız için.çok kafam karışık.orhan beyden memnunum bakalım bu sefer gidince bi gezicem hastaneyi.vatan hastanesi hakkında iyi kötü bişey bilen olup paylaşırsa sevinirim çok bebişimi iyi biyerde doğurmak istiorum:(

bu arada arkadaşlar imkanlarınız izin veriyorsa ve normal doğum yapacaksanz doğumevini tercih etmeyin..kkdan arkadaşım orda normal doğum yaptı ve memnun kalmadı...:5:

merhaba bende adatıpa gıdıyorum sadık beye tek sıkıntım cook yogun olmasıı herzman bos yer bulamıyorsun hep 1 hafat onceden takıp etmem gerekıo dru degıstırmeyı bıle dusunuyorum buyuzden ersın gurselemı gıtsem dıorum..sız normal dogumu adatıptamı yaptınız

Back
X