• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakarya da iyi bir jinekolog var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi poeme
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
metin mutluyu çok duydum ben de ama hiç gitmedim..
kadın doğum hastanesinde mehmet küçükbaş var. bende dış gebelik varmış o bildi mesela. acil korucuğa gönderdi beni. aynen dedikleri çıktı adamın. hem çok iyi ilgilendi. tavsiye ederim.

işte bu tarz şeyler insanda kararsızlık yaratıyor.gecenin bir yarısı bebek gelirse normal doğumda olsa doktor geliyormu arkadaşlar?özel hastanelerde işleyiş nasıl bilen varmı?paylaşırsanız çok sevinirim.

merhaba bende adatıpa gıdıyorum sadık beye tek sıkıntım cook yogun olmasıı herzman bos yer bulamıyorsun hep 1 hafat onceden takıp etmem gerekıo dru degıstırmeyı bıle dusunuyorum buyuzden ersın gurselemı gıtsem dıorum..sız normal dogumu adatıptamı yaptınız

kusura bakmayın bu msjj görmemişim..sanırım bebeğinize çoktan kavuşmuşsunuzdur ama ben yinede cvplayayım..evet adatıpta yaptım..hiç randevu sorunu yaşamadım çünkü dr.um her kontrolde kendi saati ve günü yazan kağıt veriyordu ben hastaneden çıkmadan alıyordum randevumu:49::49:

orhan solakoglu kesınlıkle her turlu sorunu cozuyor. 3 yıllık evlıyım ılk 1,5 yıl cocuk aradım olmadı herkes kılo vermeden kalamassın dedı orhan beyın verıdıgı tek hapla hamıle kaldım kesınlıkle onerırırm!!!

neşe hanım adatıp ta değil sanırım beyhekimde diye biliyorum benim bi tanıdığım ona gebe izlem için gitmişti iyi olduğunu söylüyordu.

adatıpta neşe aşıcı onun hakkında bilgim yok ama beyhekimdeki neşe çakmakçı asla tavsiye etmem....

Back
X