sakarya doğum evinde doğum yapmış olanlar yada yapacakalar bakarmısınızzzz

sdee

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
11
0
16
Sakarya
mrb ben 28 haftalık hamileyim sakaryada yaşıyorum doğum evinin tecrübeli olduğunu sölüyolar bilgi verirseniz sevinirim lütfeeennn

Canım benim ablam orda çalışıyor hatta ben de hamileyim özel sigortam var ablam doktorlarına okadar guveniyorki hepsi genc güvenilir modern diyor gel burda doğur diyor. Ayrıca ben Kocaelideyim Ağustos'ta karnımda bebegim öldü orda kurtaj oldum cokta memnun kaldım. Doktorumda cok iyiydi . Özgür çot . Kurtaj sonrasında hiç bir problemim olmadı 2 ay sonrada hamile kaldım simdi 13 haftalığız ;)

Canım benim ablam orda çalışıyor hatta ben de hamileyim özel sigortam var ablam doktorlarına okadar guveniyorki hepsi genc güvenilir modern diyor gel burda doğur diyor. Ayrıca ben Kocaelideyim Ağustos'ta karnımda bebegim öldü orda kurtaj oldum cokta memnun kaldım. Doktorumda cok iyiydi . Özgür çot . Kurtaj sonrasında hiç bir problemim olmadı 2 ay sonrada hamile kaldım simdi 13 haftalığız ;)

canım bilgin için sağol yeni bebeğin hayırlı olsun inşllh sağlıkla alırsın kucağına

ben de şuan 23 haftalık hamileyim. duyumlarım ve yaşadıklarımı özetleyerek yazmaya karar verdim.

DOĞUMEVİ
doğumevine 3-4 kere gittim ve hep farklı doktorlara, hepsinde de hayal kırıklığı yaşadım, yani herşey beklentimin çok çok çok altındaydı ve hiç birşey anlamadan ayrıldım ordan hep, ilgi alaka zaten yok lakaytlar, bilgilendirme de pek yok baştan savmalar. ortamı da temiz gelmiyor insana, hiç sevmedim hiç. Allah düşürmesin doğumevine, en son düşüneceğim yerdir orası.

ALTINOVA
altınovada ilgi - alaka - detaycılık sizi baya memnun edecek hatta hep oraya gitmek isteyeceksiniz. ben selahattin beye gittim 3-4 kere, o da iyi bi doktor ancak sami kemik çok övülüyor herkesten onu duyuyorum, doğum öncesi ve doğumda en çok tercih edilen doktor olarak görüyorum duyduklarımdan dolayı, ben de önümüzdeki hafta ona gitmeye karar kıldım. bakalım benim düşüncem ne olacak?
yalnız filiz dursun diye bir doktor vardı orda, onu tavsiye etmem mesela, evlendiğimin ikinci haftası ona gitmiştim malum sebeplerden :( ve bana bir çare olmadığı gibi azarlayıcı bir takım şeyler de söyledi. o bayan hala var sanırım orda, bi onu tavsiye etmem altınovada.

ADATIP - DOĞATIP - BEYHEKİM
özel hastane olmalarına rağmen özelle devlet arası bir hastane olarak görüyorum ben onları, daha iyisi varken bu üçünü tercih etmem.

SEAH
sakarya eğitim araştırma hastanesi kendini çok geliştirdi, devlet hastanesi olup da tercih edilebilecek hastanedir diye görüyorum, yalnız ben bizzat hiç gitmedim giden kişilerden duyduğuma göre bu düşünce oluştu. bir kere de ona gitmeyi hatta artık oradan bir doktor belirleyip doğumda da ona gitmeyi düşünüyorum, parasal sebeplerden dolayı altınovadan vazgeçmek zorunda kaldım doğum için.

SONUÇ :
Özellerde Altınova en iyisi benim gözümde ama doğumu orda yapabilmemi sağlayan maddi güç maalesef yok :(
Maddi gücünüz yoksa ve devleti seçmeyi düşünüyorsanız sakarya eğitim araştırma seçilebilir diyorum.

Hiçbir doktoru kötüleme amacım veya hastane reklamı yapma amacım falan yok, tamamen yaşanan duyulan görülen şeylerden ibarettir yazdıklarım.

Back
X