Sakarya Doumevi

Sirin06

ay parçam benim
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
1.140
2
116
45
Sakarya
ben yeni hamileyim adapazarında özel hastaneye gitmeyi istiyorum hatta beyhekimde ki neşa hanıma
eşimse arkadaşları doğumevini övüyorlarmış şimdi çok güzel oldu çok güzel ilgileniyorlar diye
dogumevinde dogum yapan varmı aranızda nasıl ilgileniyorlarmı

benim bir yakınım orda yaptı bende refakatciydim 1 bucuk sene önce.. ben hic begenmedim sen bilirsin ama kocaeli kadın dogum hastanesine gelsen orası cok güzel kocaman ve lüks 2 kişilik yataklar duş wc tv klıma odalarda cok uzak degil helede sezeryan düşünürsen bence buraya gel

sagol canım ilgilendiğin için ama izmit biraz uzak kalıyo
bide yol parası zaten özel hastane masrafına denk gelir:)
hem acil sancılandığım zaman biraz zor olur
ama sagol canım

ben doğum evinde yaptım daha 3ay önce hemdesezeryan özelden hiç farkı yok. çok guzel ilgileniyorlar. ılk dogumum ozeldi. hiç fark yok .hatta daha ii .

canım eğer özeldede yapma imkanın varsa adatıpda neşe aşıcı var kesinlikle onu tavsiye ederim.Çok güzel ilgileniyolar. doğum evindede şansına kalmış iyisine denk gelirsen iyide fenasınada çatarsan yandın suratlarına bakamıyosun.

ya bende 7nin içindeyim ne doktora karar verdim ne hastaneye
şenol şafak'a gittim özel hastane ama ilgi yok öyle,sağlık ocağı daha çok ilgileniyor,metin mutluyu övüyorlar bilmiyorum:Saruboceq:

şirincim bende yeni hamileyim
geçen hafta öğrendim ve altınovada filiz dursuna gittim ama pek ilgilenmedi bakalım cuma günü kontrole gidince nasıl davranacak ona göre bilgilendiririm senide. bu arada ssk ve bağkurda geçiyor

kızlar eğer izmit uzak değil derseniz konak hastahanesini tercih edin derim doğumevinde ablam ve yengem doğum yaptı tam bir facia bence 4 saat çatalda kaldı ablam bencede altınovayı tercih edebilirsiniz sami kemik çok iyidir

adatıpta aşılamam yapıldı bazı nedenlerden dolayı anestezi aldım 2 dk şey için nasıl narkoz verdilerse saatlerce ayılamadım hortum gönderdiler boğazımdan ve bir ka<ç gün gözlerim nerdeyse hiç görmedi

kızlar bende bugün altınovaya gittim tekrar filiz dursuna . çok güzel ilgilendi ve çok hassas davrandı canım acımasın diye . bi aksilik olmazsa aynı doktora devam edeceğim

kızlar 23 haftalık hamileyim bende ilk olarak doğum evine gittim doktor yüzüme bile bakmadı telefon elinde 10 sn bile sürmedi muanesi hamilesin dedi gönderdi. 15 20 gün sonra yine doğum evine bu sefer başka bir doktora gittim oda daha beni muane bile etmeden reçete yazmış sorularıma cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı. ertesi gün altınova hastanesine şenol beye gittim çok memnunum ilgisi iyi doğumuda orada düşünüyorum

neşe aşıcımı inanılmaz kötü davrandı bana.şu anda 7 haftalık hamileyim.bi daha asla adatıpa gitmem.ama kime gideceğimi bilmiyorum lütfen yardım edin bana

ben de şuan 23 haftalık hamileyim. duyumlarım ve yaşadıklarımı özetleyerek yazmaya karar verdim.

DOĞUMEVİ
doğumevine 3-4 kere gittim ve hep farklı doktorlara, hepsinde de hayal kırıklığı yaşadım, yani herşey beklentimin çok çok çok altındaydı ve hiç birşey anlamadan ayrıldım ordan hep, ilgi alaka zaten yok lakaytlar, bilgilendirme de pek yok baştan savmalar. ortamı da temiz gelmiyor insana, hiç sevmedim hiç. Allah düşürmesin doğumevine, en son düşüneceğim yerdir orası.

ALTINOVA
altınovada ilgi - alaka - detaycılık sizi baya memnun edecek hatta hep oraya gitmek isteyeceksiniz. ben selahattin beye gittim 3-4 kere, o da iyi bi doktor ancak sami kemik çok övülüyor herkesten onu duyuyorum, doğum öncesi ve doğumda en çok tercih edilen doktor olarak görüyorum duyduklarımdan dolayı, ben de önümüzdeki hafta ona gitmeye karar kıldım. bakalım benim düşüncem ne olacak?
yalnız filiz dursun diye bir doktor vardı orda, onu tavsiye etmem mesela, evlendiğimin ikinci haftası ona gitmiştim malum sebeplerden :( ve bana bir çare olmadığı gibi azarlayıcı bir takım şeyler de söyledi. o bayan hala var sanırım orda, bi onu tavsiye etmem altınovada.

ADATIP - DOĞATIP - BEYHEKİM
özel hastane olmalarına rağmen özelle devlet arası bir hastane olarak görüyorum ben onları, daha iyisi varken bu üçünü tercih etmem.

SEAH
sakarya eğitim araştırma hastanesi kendini çok geliştirdi, devlet hastanesi olup da tercih edilebilecek hastanedir diye görüyorum, yalnız ben bizzat hiç gitmedim giden kişilerden duyduğuma göre bu düşünce oluştu. bir kere de ona gitmeyi hatta artık oradan bir doktor belirleyip doğumda da ona gitmeyi düşünüyorum, parasal sebeplerden dolayı altınovadan vazgeçmek zorunda kaldım doğum için.

SONUÇ :
Özellerde Altınova en iyisi benim gözümde ama doğumu orda yapabilmemi sağlayan maddi güç maalesef yok :(
Maddi gücünüz yoksa ve devleti seçmeyi düşünüyorsanız sakarya eğitim araştırma seçilebilir diyorum.

Hiçbir doktoru kötüleme amacım veya hastane reklamı yapma amacım falan yok, tamamen yaşanan duyulan görülen şeylerden ibarettir yazdıklarım.

Son düzenleme:
Tatlim sakaryada dogum yapanlar basligi altinda aktif bi topigimix var senide bekleriz bu arada sami beyden memnun olan cok
Ben ve bikac arkadas adatop hastanedi ve dr larimizdan cok memnub kaldik

Back
X