Merhaba;
Sakaryada bir çok doktor değiştirdim.7. doktor olarak en sonunda Turgay bey ile tanıştım.Tamamiyle kendinizi ona teslim edebilirsiniz.Çok güleryüzlü ve ekibi harika yanında asistanlığını yapan bayanlar bir anne şevkati ile size yaklaşıyorlar o kadar sıcak bir ilgi gerçekten.1 yıldır bebek istiyoruz fakat bu ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine başladım. Bugun kontrole gittiğimde yumurtalar çatlamıştı ve bana hamilelik oluştu ise koruyucu ilaçlar verdi progestean + aspirin + zinco -C + estrofem +folidoce
Bugün itibari ile kullanmaya başladım
Sakaryada yaşayan herkese şiddetle Turgay Beyi öneriyorum.Biraz kalabalık ama ilgide bir azalma mevcut değil.
Çatlatma iğnesini bile kendisi vurdu.Birçok doktora gittim az daha yanlış tedavilerin kurbanı oluyordum.Eşimde de bende de bir problem yok tüm testlerim yapıldı.rahim filminden ayrıntılı hormon kan tahlili eşiminde spermografisi oldukça iyi fakat 1 yıldır olmuyor.İnşallah Turgay Bey ve ekibi ile mutlu sona ulaşacağımı hissediyorum.Tüm özel hastanelere gittim ama Turgay Bey in verdiği güveni kimsede göremedim.Umarım benım yaşadığım çaresizliği yaşayan birileri var ise onlara az da olsa yardımım dokunmuştur.