Sakarya eğitim ve araştırma hastanesi tedavi olan

Rukyete

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
79
30
3
27
Arkadaşlar Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesi'nde tedavi olan varmı bilgilerinizi aktarır misiniz

Arkadaşlar Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesi'nde tedavi olan varmı bilgilerinizi aktarır misiniz
Bende düşünüyorum. Ya seahta yada korucukta. Korucukta daha yeni olduğu için ekip güzel diolar etrafımda pozitif haberi çok aldım. Eczacımız ve aile hekimindeki ebe de korucuğu önerdi.

Bende düşünüyorum. Ya seahta yada korucukta. Korucukta daha yeni olduğu için ekip güzel diolar etrafımda pozitif haberi çok aldım. Eczacımız ve aile hekimindeki ebe de korucuğu önerdi.
Evet bende bu ay başlayacam ama özelden bile güzel çok ilgileniyorlar çok iyi tavsiye ediyorum herkese

İlk olarak Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesi'nde bütün tahlil ve sonuçları orda tamamlayıp tüp bebeğe Uygun hale geldiğinde kurucuk Hastanesi'ne yoluyorlar orda kusursuz bir şekilde ilerliyor hiç bir problem olmadan başlıyor benim sadece enfeksiyonum var diye bile baslamadilar tutsun diye ama çok ilgileniyorlar

Süreç çok mu uzun sürüyor. Benim amh düşüklüğüm car 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var bunuda göz ardı etmezler galiba bazı raporlar için

Ben de aşılama için gidiyorum

Hayırlısı olsun inşallah siz ne zaman gidiyorsunuz ben yarın gidecem
Ben daha yeni düşük yaptm. 2. Düşüğüm. Pgtliydi halbuki. O yüzden biraz dinlenip öyle başlıcam. Peki korucukta embryolara pgt yapılıyor mu biliyomusnz

Şu anda hastanedeydim inşallah bir sıkıntı çıkmazsa baslayacaz

Merhaba ben uzun süredir seah tüp bebekte tedavi gördüm aslınd ahlaka devam ediyorum ama ara verdim şuan uygun zamanda transfer için hazırlanmaya başlayacağım. Gerçi şuan durum biraz farklı umarım hiç gerek kalmaz. Çok ilgililer çok iyiler doktorlar hemşireler sekreterler laboratuvar ekini harika hepsi çok kıymetli insanlar. Benim pgt ihtimalim olmuştu ama sonra vazgeçtim çünkü hali hazırda embriyolarım var donmuş şekilde onlar tutmaz ise yeniden yumurta toplanırsa o zaman yaptırırım diye düşündüm Bu konu geçtiğinde pgt yaptırabileceğimizi söylemişlerdi fakat sonra vazgeçtim için çok araştırmadım ama sanıyorum gönderilebiliyor fakat embriyonun tanesine 400-500 Euro gibi bir fiyat veriliyor galiba. Gerçi şuan değişmiş olabilir fiyatlar. Umarım herkes için hayırlısı olur. Seah ile ilgili sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiği kadar cevaplayabilirim çünkü dediğim gibi uzun süredir gidip geliyorum anladığım kadarıyla sizi aydınlatmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…