Bende düşünüyorum. Ya seahta yada korucukta. Korucukta daha yeni olduğu için ekip güzel diolar etrafımda pozitif haberi çok aldım. Eczacımız ve aile hekimindeki ebe de korucuğu önerdi.Arkadaşlar Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesi'nde tedavi olan varmı bilgilerinizi aktarır misiniz
Evet bende bu ay başlayacam ama özelden bile güzel çok ilgileniyorlar çok iyi tavsiye ediyorum herkeseBende düşünüyorum. Ya seahta yada korucukta. Korucukta daha yeni olduğu için ekip güzel diolar etrafımda pozitif haberi çok aldım. Eczacımız ve aile hekimindeki ebe de korucuğu önerdi.
Korucukta ki araştırmada mi başlayacaksınız. Süreç nasıl ilerliyor acabaEvet bende bu ay başlayacam ama özelden bile güzel çok ilgileniyorlar çok iyi tavsiye ediyorum herkese
Evet orda başlayacazKorucukta ki araştırmada mi başlayacaksınız. Süreç nasıl ilerliyor acaba
Süreç çok mu uzun sürüyor. Benim amh düşüklüğüm car 1 aşılama 3 tüp bebek denemem var bunuda göz ardı etmezler galiba bazı raporlar içinİlk olarak Sakarya eğitim ve araştırma Hastanesi'nde bütün tahlil ve sonuçları orda tamamlayıp tüp bebeğe Uygun hale geldiğinde kurucuk Hastanesi'ne yoluyorlar orda kusursuz bir şekilde ilerliyor hiç bir problem olmadan başlıyor benim sadece enfeksiyonum var diye bile baslamadilar tutsun diye ama çok ilgileniyorlar
Yok hiç kullanmadım ilk def olucakHiç rapor kulandin mi
Hayırlısı olsun inşallah siz ne zaman gidiyorsunuz ben yarın gidecemYok hiç kullanmadım ilk def olucak
Ben daha yeni düşük yaptm. 2. Düşüğüm. Pgtliydi halbuki. O yüzden biraz dinlenip öyle başlıcam. Peki korucukta embryolara pgt yapılıyor mu biliyomusnzHayırlısı olsun inşallah siz ne zaman gidiyorsunuz ben yarın gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?