• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya Fırat Trt 1

• Konu Sahibi Konu Sahibi dids
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yaa son bolumler cok urkutucuydu :(
bu diziye bayılıyorum.. ızledıgım ıkı dızıden bırı...
osman sınav farkı..

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

cok kaliteli bi yapim severek izliyorum
ayrica mahmut ve ethemede cok guluyorum:1:

osman sınav kendini gösteriyor
kaliteli bizi anlatan dizilerden biri

arkadaşlar bu diziye ilginin az olması çok üzdü beni niye kimse yorum yazmamış gerçek sağlar diziden ayrıldımı yani küpeli öldümü essahtan?gebersin pislik:47:

arkadaşlar bu diziye ilginin az olması çok üzdü beni niye kimse yorum yazmamış gerçek sağlar diziden ayrıldımı yani küpeli öldümü essahtan?gebersin pislik:47:

ben arada bir izliyorum,valla gerçekten ölmüş gibi görünüyo ama yüzüde tanınmayacak haldeydi belki çıkar bir yerlerden:47:

bencede çünkü asker yüzünden vurmadıki kalbinden vurdu ayrıca öldükten sonra niye yüzünü parçaşlasınlar bence bakır onu sakladı

bencede çünkü asker yüzünden vurmadıki kalbinden vurdu ayrıca öldükten sonra niye yüzünü parçaşlasınlar bence bakır onu sakladı

annaa yok ya olmasin oyle bisey
zaten yeni bi belalilari geldi kulak kesen biri onuda kurtlar vadisinden
mi calmislar ne:1:

bence küpeli ölmedi..osman kanat,necla'yı bacağından yaraladıktan sonra necla bir süre kaçtı ve geri dönüp osman'a ateş edecekken osman ondan evvel davranıp necla'yı göğsünden yaraladı yere düştü ve bayıldı..ölmedi..
ben burda osman'a çok kızdım..karşındaki vurduğun insanın ölümünden emin olmadan nasıl gidersin ordan ve bu vurduğun kişi küpeli iken..git yanına nabzını kontrol et..yanına gitmiyormusun işini garantile uzaktanda olsa bir kurşun sık kafasına için rahat olsun öldüğünden emin ol..ama yok nerdeeee..yakaladığında nasıl karakola götürüyorsan,öldüğünden bu kadar eminsin madem cenazesinide al götür teslim et ellerinle..
bence küpeli ölmedi..osman kanat ve arkadaşları ordan ayrılınca bakır geldi necla'yı buldu aldı arabasıyla götürdü..necla onun yanında o necla'yı iyileştirir..''fragmana göre osman kanat tayini çıkınca kabul etmeyip istifa ediyor ve çeliktepe karakolundan ayrılıyor..''
bundan sonra bence; bakır osman'ın istifa ettiğini öğrenecek,tabi necla'da öğrenecek.osman'la necla'nın aralarında ki kişisel savaş dahada şiddetli bir şekilde devam edecek ve biz o sahneleri izleyeceğiz diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda..
ayrıca morgtaki ölünün yüzü parçalanmışsa, tanınmayacak haldeyse, nasıl emin oluyor ailesi? verilen eşyalardansa, bu bakırın kurduğu bir tezgahtı ki, adamını göndermiş oraya kontrol ettiriyor asayiş berkemal mi diye..morgta yatanı da bakır ayarladı..burda nihan,ölen kişinin necla olduğundan emin olmak için dna testi istemeliydi.. madem ki tanınamayacak bir halde nede çabuk kabullendi ailesi?

bence küpeli ölmedi..osman kanat,necla'yı bacağından yaraladıktan sonra necla bir süre kaçtı ve geri dönüp osman'a ateş edecekken osman ondan evvel davranıp necla'yı göğsünden yaraladı yere düştü ve bayıldı..ölmedi..
ben burda osman'a çok kızdım..karşındaki vurduğun insanın ölümünden emin olmadan nasıl gidersin ordan ve bu vurduğun kişi küpeli iken..git yanına nabzını kontrol et..yanına gitmiyormusun işini garantile uzaktanda olsa bir kurşun sık kafasına için rahat olsun öldüğünden emin ol..ama yok nerdeeee..yakaladığında nasıl karakola götürüyorsan,öldüğünden bu kadar eminsin madem cenazesinide al götür teslim et ellerinle..
bence küpeli ölmedi..osman kanat ve arkadaşları ordan ayrılınca bakır geldi necla'yı buldu aldı arabasıyla götürdü..necla onun yanında o necla'yı iyileştirir..''fragmana göre osman kanat tayini çıkınca kabul etmeyip istifa ediyor ve çeliktepe karakolundan ayrılıyor..''
bundan sonra bence; bakır osman'ın istifa ettiğini öğrenecek,tabi necla'da öğrenecek.osman'la necla'nın aralarında ki kişisel savaş dahada şiddetli bir şekilde devam edecek ve biz o sahneleri izleyeceğiz diye düşünüyorum ilerleyen zamanlarda..
ayrıca morgtaki ölünün yüzü parçalanmışsa, tanınmayacak haldeyse, nasıl emin oluyor ailesi? verilen eşyalardansa, bu bakırın kurduğu bir tezgahtı ki, adamını göndermiş oraya kontrol ettiriyor asayiş berkemal mi diye..morgta yatanı da bakır ayarladı..burda nihan,ölen kişinin necla olduğundan emin olmak için dna testi istemeliydi.. madem ki tanınamayacak bir halde nede çabuk kabullendi ailesi?

seninle aynı fikirdeyimmmm :)))
ölmediii küpelii

gözyaşı sel oldu.....

diziyi baştan sona izleyemedim, sonlarını bilen var mı?

gözyaşı sel oldu.....

ben hic izleyemedim izliicem simdi, gozyasi derken Hasan'a bisey oldu deme yaa
en sevdigim karakterlerden biriydi:43:
hem donunce evlenecekti o:43:

canım ya öldü evet,

ben de cenazeyi çeliktepeye getirdiler ya oraya kadar izleyebildim, bölüm başladı ben ağlamaya başladım, sonuna kadar izleyemedim, neler oldu anlatır mısın?

Hasan gitti çok üzüldüm :((
Sait'te çok üzüldü, Şebnem ne yapacak? Annesi, babası ne yapacak diye ağladı? :((
Onlar ağladı ben ağladım, en sonunda Osman kulaksızla karşılaştı orada bitti sanırım.
Bu arada Serbülent'in sevdiği vardıya ismini unuttum, o kız gelip beni isteyin dedi :))
Çok güzel bir dizi yaa, bayılıyorum karakterlere, Hasan'ıda çok severdim, gamzelerini severdim, ama gitti :((

gözyaşı sel oldu.....

Sarı hoca uçakta öldü.Öldü demek doğru olmaz çünkü şehitler ölmez.:72: Osman Kanat onu hastaneye götürmek yerine arkadaşlarına son kez veda etmesi için karakola götürdü.Orda tören düzenlendi ve son yolculuğuna uğurlandı.Sarı hocanın kan kaybını bir süre durdursun diye yarasının üzerine koyduğu taş ne diye soran komutanına vatan komutanım cevabını vermesi güzeldi. Ancak Osman Kanat'a yine kızgınım bu iki oldu. Birincisinde küpeli necla nın öldüğünden emin olmadan onu öylece bırakıp gitmesi..2.side kulak kesen miro, o adamı elinde imkanı varken sadece kulağına nişan alarak onu kulağından vurması.Tamam keskin bir nişancı olabilirsin,hedef aldığın noktayı vurabilirsin ancak karşında ki bu acımasız, zalim insanlara böyle sadece kulağından vurarak, bak sen kulak kesen mirosun, bende seni kulağından vurur kulağını kopartırım diyemezsin.:20: Alnının tam ortasından vur kaldır ortadan ibreti alem için ama yok bu 2 oldu.. 3. ne olur orasını Allah bilir..Bir cana karşılık, kulakta bir kurşun yarası.. Miro kulağına ne oldu ? diye soranlara da sığır tepti boynuz yarası demezmi :57:

şu Fatma teyze çok tatlı,ne zaman onu ekranda görsem yüzümde tebessümle izliyorum :) eşiyle olan atışmalarıda çok komik..Zeliha'nın beni Serbülent'e ne zaman isteyeceksiniz? demesi de ayrı bir mevzu..bunu eşi İbrahim amca ya anlatmak için dükkandan depesi delik diyerek müşteri kovmasıda komikti..:9:kendi dükkanından müşteri kovan fatma teyzem, az müsade etseydin de şekerini alıp gitseydi gelen müşteri,sen böyle yaparsan nasıl kar edeceksiniz o dükkandan demi ama:34:
Osman Kanat, Nihan'ı yazahanesinde beklerken duruşması uzadığı için gelemeyeceğini telefonda öğrenen Osman dükkanı kapatıp gidecekken kulağından vurduğu kişiyle karşılaştı ve orda bitti.

Back
X