buluşun valla yine ne güzel:dilcikar: Ben gelemiyorum hiç senağlamainsan bi şöyle sarma , kurabiye falan yollar banadaklava: Sizinle tanışamıyorum malesef bir türlü:çok üzgünüm:
Benim yerime de eğlenin hemşerilerim inşallah bir diğerinden çok daha güzel bir gün geçirirsinizŞenizŞeniz
ee noluyo kıslar kimseler gelmiyomu benden sora hiiç gelen olmamış çıçıçık hiç yakışiimi sakaryaaa
Merhaba arkadaslar.Ben buraya yeni kaydoldum.Bende Sakaryalıyım.Bana bu buluşma hakkında bilgi verir misiniz lütfen?
Haydeç ablam yine buluşma haa bayılıyorum size her fırsatta buluşuğ eğleniyorsunuz sakaryada olmak vardı yine keyifli ve eğlenceli bir buluşma olacğından eminim bol keyifler dilerim şimididen :1hug:
Bir önerim varr
Bu buluşmamız Adacenter'da olsun.Yiyelim içelim sohpetimizi edelim.Sonrada sinemaya girelim.(Issız Adam filmine)
Ne dersiniz
16:45 de film başlıyor.Bizde 14:00de falan buluşuruz.Hemde değişik bir aktivite olur hihoyyyt
canım iyi fikirde...benim o kadar vaktim olmaz sanırım...diğer arkadaşlar bakalım ne dicekler....Şeniz
Peki ozaman..:a015::.........
ah kıyamam ben sana....Şeniz olsun yarım saatte olsun görüşürüz..diğer arkadaşlarla gidersiniz sinamaya..ama buluşma yeri güzel orası benim için çok uygun...durağada yakın....hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?