Sakarya Kadın doğum önerisi yapabilir misiniz çok ihtiyacım var

Melisa8520

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
159
194
23
39
Merhaba Sakarya da Kadın doğumcu arıyorum gittiğim biri var ama bir türlü içime sinmedi. Daha önce kötü tecrübelim var ne yazık ki güvenmekte sorun yaşıyorum. Önerilerinizi bekliyorum lütfen

Burak Hazine Medar hastanesinde.Gecenlerde bir sorunum icin gittim sosyal medyadaki kadar esprili olmasa da güzel ilgilendi
Teşekkür ederim. Sorun da tam olarak bu sosyal medya da çok güler yüzlü görünüyorlar ama gidince o hissi almıyorsunuz. Bu gittiğim dr birinden duydum onun üzerine sosyal medya dan baktım çok güler yüzlü geldi ama gidince yapmacık geliyor içime sinmeyen bir şeyler var.

Yapmacık değil Burak bey gayet aydınlatıyor aslında dinliyor bilgilendiriyor ama sosyal medyadaki gibi aşırı kakara kikiri yapmıyor diyelim.Bu da benim icin sorun degil zaten ama doktordan beklediginiz biraz sakalasip eğlenmekse memnun kalmayabilirsiniz öyle degil cünkü

Burak bey için demedim kendi gittiğim dr için söyledim. Zaten böyle bir beklentim yok. Rahat soru sorup rahat cevap alabileceğim biri olsun istiyorum. Yoğun doktorlar da koştur koştur geçiyor. Bu yüzden ilgili tane tane anlatan bir doktora ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…