Sakarya pamukova usta birliği

MissPeaceful

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2014
3.556
3.254
248
kizlar sevgilimin usta birliği sakarya pamukova cikti.. esini sevgilisini akrabalarini sakaryaya gonderenler var mi?

nasil bi yer acaba orasi rahat eder mi sevgilimm :(

Öncelikle Allah kavuştursun.
Sevgiliniz askere gidiyor rahat etmeye değil. Elbette zor eğitimleri, nöbetleri vs olacaktır ancak çatışma bölgelerinde askerlik yapan binlerce gencin çektiği eziyeti çekmez. Kulağının kenarından mermi uçmaz yani üzülmeyin

Askerlik rahatlık yeri değil açıkcası görevinin ne olduğu askerlik şartlarını bi nebze esnetir, onun dışında pek fark olmaz ama il olarak doğu olmaması iç ferahlatıcı...
Tavsiye: şımartma cok, sonra o gidiyor diye ağlamana rağmen seni merak edip aramayacak konuma gelip ne yaptım ki haklıyıım ben modlarına giriyor:25:

Öncelikle Allah kavuştursun.
Sevgiliniz askere gidiyor rahat etmeye değil. Elbette zor eğitimleri, nöbetleri vs olacaktır ancak çatışma bölgelerinde askerlik yapan binlerce gencin çektiği eziyeti çekmez. Kulağının kenarından mermi uçmaz yani üzülmeyin

saolun.. elbette askere gidiyor ama insan gidecegi yeri merak ediyo. benim kuzenim hakkari de sehit oldu en iyi ben bilirim genclerin ailelerin neler cektigini..

saolun yorumunuz icin.

Askerlik rahatlık yeri değil açıkcası görevinin ne olduğu askerlik şartlarını bi nebze esnetir, onun dışında pek fark olmaz ama il olarak doğu olmaması iç ferahlatıcı...
Tavsiye: şımartma cok, sonra o gidiyor diye ağlamana rağmen seni merak edip aramayacak konuma gelip ne yaptım ki haklıyıım ben modlarına giriyor:25:

tesekkur ederim tavsiyeni dikkate alicam ;)

Back
X