Arkadaşlar Sakaryada tüp bebek yaptırmış olanlar varsa bana yardımcı olurmusunuz?bu 2. deneme olacak ama çok karasızım yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var galiba ..lütfen yaptıranlar deneyimlrini paylaşsın çok ihtiyacım vaaarrr
merhaba bende sakaryadayım ama ben istanbulda yaptırdım son tüp bebeğimi maalesef tutmadı sakarya da bildiğim kadarıyla pek fazla alternatif yok sadece adatıp yapıyor diye biliyorum adatıp hakkında pekde bir şey duymadım . sen 1. denemeni nerede yaptırdın.araştırma hastanesinde haziran gibi açılacak demişti bana doktor geçen hafta sordum açılmamış yine bende burada yaptırmak istiyorum ama çok fazla seçenek yok o yüzden istanbula gidiyorum .
merhaba casmink ben ilkini ankarada yaptırdım 2. için istanbulda umut tüp bebeğe gittim ordaki ulun bey canımızı çok sıktı aşırı üzüldük bıraktık acıbademde yaptırmayı düşünürken arkadaş adatıpı önerdi ama bende çok duymadığım için tereddütdeyim.adatıpta sevgi bayram var onunla görüştüm eşimle burda bi denesekmi diye düşündük ama çok karasızım
canım bende istanbul tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum aret kamar ben çok memnun kaldım her ne kadar negatif sonucu alsamda geçen ay dondurulmuşlar için gidecektik ama benim tsh hormonlarımda sorun çıktı onu doktor düzelmeden gidersen tutsa bile düşer dedi o yüzden şu anda beklemedeyim kontrol altındayım sen yinede çok iyi araştır öyle git derim ben tüp bebek raporu çıkartırken bir arkadaş demişti adatıptan hiç memnun kalmadım diye ama bilmiyorum işte sen yinede iyi düşün ayrıca sen kaç yıllık evlisin?
6 yıl bitti canım ...napcamı bende bilmiyorum çıkmazda gibiyim istanbulu düşünürsem eğer bidahaki yaza kalacak eşimin görevinden dolayı napsam bilemedim
Canım en iyisini sen bilirsin biraz da bu işler nasip işi diye düşünüyorum ben 1ve 2.samsun da özel tüp bebek merkezinde yaptırdım o kadar ilgisizlerdi ki anlatamam 4 -5 saat gecikmeli muayeneye alıyorlardı doktoru hiç görememiştim bazen de hemşire yapıyordu muayeneyi yani sen düşün o kadar kötü bir yerdi anlayacağın ama benim orada yaptırkdıklarımdan küçük te olsa bir sonuç aldık istanbul tüp bebek merkezinden o kadar memnun kaldım ki kesin tutacak gözüyle baktım ama olmadı kan değerim 1,2 çıktı ilk yaptırdıklarımda biri kimsayal demişti diğeri nedeni bilinmeyen düşük demişti doktorum biz görümcemle aynı yerde yaptırdık samsun da onun hiç tutunma bile olmadı ama ankara da devlet hastanesinde tuttu şimdi 7 haftalık hamile bu işler kader kısmet diye düşünüyorum.canım bende seninle aynı durumdayım benim eşimin iş sebebiyle yazın yaptırırız diye düşündük ama olmadı şimdi ise şu hormonlarımı düzelteyim öyle gidelim diyorum yani herşey planlandığı gibi gitmiyor senin orada kimsen yok mu gidebileceğin sana yardım edecek çünkü eşinin sadece yumurta toplama günü orda olsa yeter biz öyle yaptık eşimle ALLAH bu yolda yar ve yardımcımız olsun bizlerde bir gün buraya hamile haberimizi yazarız İNŞALLAH
kesinlikle nasip işi bende çok inanıyorum buna..Rabbim nasip edecekse herşey vesiledir..yanlızım burda kimse yok ailemler Ankara'da..Bugünlerde yeni bir dr bulduk Sakaryada Turgay Şenen varmış takibi burda kendidi yapıyomuş Yumurta toplama ve transfer işlerini ist. medical park bahçelievlerde Latif küpelioğlu yapıyomuş bide ona bakıcaz öyle olursa rahat olur bizim için Sadece 2 kez istanbula gitmiş olcaz oda eşimin işini çok aksatmaz hayırlısı bakalım...
canım turgay bey hangi hastanede çalışıyor ben hiç duymadım onun ismini araştırma hastanesinde değil herhalde orda olsa kesin bilirim çok fazla gidiyorum oraya çünkü hakkımızda hangisi hayırlısıysa onu versin ALLAH IM inşallah bizede bir gün güneş
doğar bu sıkıntılardan kurtuluruz,
Arkadaşlar Sakaryada tüp bebek yaptırmış olanlar varsa bana yardımcı olurmusunuz?bu 2. deneme olacak ama çok karasızım yada olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var galiba ..lütfen yaptıranlar deneyimlrini paylaşsın çok ihtiyacım vaaarrr
merhaba adım meral bende gitmek istiyorum 28 yaşındayım ama bilgi alamıyorum kimseden sakaryanın yapancısıyım tüp bebek fiyatı sakaryada ne kadar tutuyor kaç paraya maal oluyo bilen söyleyebilirmiHastanede çalışmıyor,adapazarı kadın doğumun karşısında sevgi kiliniği var özel yani orda muayenesi var.Bende ona gidiyorum bakalım hayırlısı olsun, tüp bebek tedavisine başladık,giden bi tanıdıktan tavsiye üzerine gittim. Bende memnunum ilgi ve alakası çok güzel.
rica etsem öğrenebilirmisin komple ne kadar tutarmış cevabını bekleyecem şimdiden teşekkür ederimHastanede çalışmıyor,adapazarı kadın doğumun karşısında sevgi kiliniği var özel yani orda muayenesi var.Bende ona gidiyorum bakalım hayırlısı olsun, tüp bebek tedavisine başladık,giden bi tanıdıktan tavsiye üzerine gittim. Bende memnunum ilgi ve alakası çok güzel.
Hamilesiniz sanırım hayırlı oldun. Tedaviyle mi hamile kaldınız tedavinizi Sakarya'da mı yaptınızSakarya da tüp bebek yaptıran var mı arkadaslar
sagol arkadasım evet hamileyim şükürler olsun. Sakarya'da tüp bebek merkezi Yok çok araştırdım ben eğitim araştırma da transfer ve toplama zamanı İstanbul'a yönlendiriyor sizi. Başka özel de Turgay senen var o da ayni şekilde toplama ve transfere İstanbul'a yönlendiriyor. Ada tip var Bülent bey ama oradan da benim çevren pek olumlu yanıt almadı İzmit Umuttepe hastanesinde sadece tüp bebek uzmanı olarak emek bey ve yiğit bey var bence onları düşünebilirsiniz ben emek bey ve yiğit beye gittim tam Mart'ta tedavi diye düşünürken kendiliğinden oldu şükürler olsun insallah en yakın zamanda Allah bütün isteyenlere hayırlısıyla versin. Bence Umuttepe yakın vok uzak degil ve başarı oranı da yüksek devlet hastanesiHamilesiniz sanırım hayırlı oldun. Tedaviyle mi hamile kaldınız tedavinizi Sakarya'da mı yaptınız
Şuan adatıp Bülent beyde aşılama tedavisi yaptırıyorum. Çok umudum yok onun için tüpbebek araştırıyorum.tüp bebek olursa adatıpta yapmayı düşünmüyorum.ü Bi sorun yok bizde ama hamilelik olmadı hiç.siz tedaviye başlamışmıydınız kullandığınız Bi ilacın falan hamile kalmanıza etkisi oldumu? Nasıl işledi süreciniz?çok sordum kusura bakmayınsagol arkadasım evet hamileyim şükürler olsun. Sakarya'da tüp bebek merkezi Yok çok araştırdım ben eğitim araştırma da transfer ve toplama zamanı İstanbul'a yönlendiriyor sizi. Başka özel de Turgay senen var o da ayni şekilde toplama ve transfere İstanbul'a yönlendiriyor. Ada tip var Bülent bey ama oradan da benim çevren pek olumlu yanıt almadı İzmit Umuttepe hastanesinde sadece tüp bebek uzmanı olarak emek bey ve yiğit bey var bence onları düşünebilirsiniz ben emek bey ve yiğit beye gittim tam Mart'ta tedavi diye düşünürken kendiliğinden oldu şükürler olsun insallah en yakın zamanda Allah bütün isteyenlere hayırlısıyla versin. Bence Umuttepe yakın vok uzak degil ve başarı oranı da yüksek devlet hastanesi
Hiç içini bozma canim Allahtan Ümit kesilmez.Şuan adatıp Bülent beyde aşılama tedavisi yaptırıyorum. Çok umudum yok onun için tüpbebek araştırıyorum.tüp bebek olursa adatıpta yapmayı düşünmüyorum.ü Bi sorun yok bizde ama hamilelik olmadı hiç.siz tedaviye başlamışmıydınız kullandığınız Bi ilacın falan hamile kalmanıza etkisi oldumu? Nasıl işledi süreciniz?çok sordum kusura bakmayın
Senin sebepsiz interfilitemi canimHiç içini bozma canim Allahtan Ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?