• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Sakarya'da tüp bebek yaptıranlar yardım lütfen :(

Hanimlar Sakaryada tup bebekde son durum nefir acaba, dusun dusun kafayi yicem, esimin isi nedeni ile sehir disina gidemiyoruz, buranin yabancisiyim hicbir yer bilmiyorum, adatip iyi degil diyorlar, egitim arastirma 45 yasa yapar mi bilmiyorum. Bilgisi tecrubesi olan ,Allah rizasi icin yardim etsin, bir fikir verin noolur
hiç bilmiyorum yaşla alakalı mi ama ben adatipa gidiyorum yine bı sansıni dene derim bu işler nasip işi sonuçta 😊 rabbim nasip ederse her yerde olur kimsenin kucağını boş birakmasin rabbim.insallah🤲

Can
merhabalar, ben adatıpta bülent duranda yaptırdım tüp bebek. 2. denemede tuttu. Bülent duran insanlık namına iletişimi sıfır olan bir adam ama teşhisleri doğru ve bu konuda güvendiğim için orda yaptırdım. şimdi bir kaç gün içinde doğumum olacak inşallah. Ne kadar zor süreçler olduğunu biliyorum allah yardımcınız olsun.
Canim ilk ve ikinci denemeyi mi Bülent beye yaptirdiniz ? İkisi de aynı yerde mi oldu yani 😊bilgilendirirseniz sevinirim rabbim kucaginiz da görmeyi de nasip etsin inşallah 🤲

Rabbim hayırlısını versin sizi çok iyi anlıyorum ben de dört yıldır o pozitifi görmenin hayalini kuruyorum. Ama iyi ki embriyo dondurmuşsunuz şimdi daha kolay bir işlemle inşallah evlat sahibi olursunuz. 🤲🏻 Her şeyde bir hayr vardır böyle düşünme lazım sanırım.
İnşallah canım siz kaç deneme yaptiniZ tüp bebekte 😔

Back
X