29 yaşındayım konuşmadık ama benim gönlüm iki tane transfer olmasından yanaKuzum kaç yaşındasın kaç tane transfer edecek konuştunuz mu ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
29 yaşındayım konuşmadık ama benim gönlüm iki tane transfer olmasından yanaKuzum kaç yaşındasın kaç tane transfer edecek konuştunuz mu ?
Bende 28 yaşındayım canım memnun oldum bu arada normalde bı tane koyulması gerek canım ama ameliyat falan oldum ben bana iki tane transfer etti 3. Gün embriyo su olduğu için sanırım inşallah eabbim seninde kalbine göre versin ama hiç bir belirtim yok benim ateş basmasından başka29 yaşındayım konuşmadık ama benim gönlüm iki tane transfer olmasından yanasiz kaç yaşındasınız ?
En büyğk hamilelik belirtin ateş basmasıdır inşallahBende 28 yaşındayım canım memnun oldum bu arada normalde bı tane koyulması gerek canım ama ameliyat falan oldum ben bana iki tane transfer etti 3. Gün embriyo su olduğu için sanırım inşallah eabbim seninde kalbine göre versin ama hiç bir belirtim yok benim ateş basmasından başka![]()
Yok canım toplama işlemi sadcee aneztezili oluyor bişey anlamıyorsun sadcee benim. Etksii geçince ağrım olmuştu birazEn büyğk hamilelik belirtin ateş basmasıdır inşallahTransfer anestezi altında yapılmıyor sanırım nasıl bir süreç herhangi bir rahatsızlık oluyor mu işlem aırasında ?
Canınızı sıkmayın biliyorsunuz gebelik idrarda çok sonradan çıkıyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah moralinizi yüksek tutun inşallah pozitif sonuç alırsınız.Yok canım toplama işlemi sadcee aneztezili oluyor bişey anlamıyorsun sadcee benim. Etksii geçince ağrım olmuştu birazbende az önce erken gebelik testi yapayım.dedim merak ettim 8. Gün bugün hiç bir belirtim yok diye oda negatif çıktı çok üzgünüm
transfer sırasında bı rahatsızlık olmuyor sadece kendini işlem okurken kasma bolca dua et canım bide şu iciyorsun idrara sıkışık alıyorlar transferden sonra da bı 1 saat yatiriyorlar o esnada idrarını sikabildigin kadar sık en azından bı yarım saaat
![]()
12 gün sonra yani ayın 27 sinde verecektim . Ama 8. Gün idrar testi yaptım olsa silik falan çıkardı diye düşünüyorumCanınızı sıkmayın biliyorsunuz gebelik idrarda çok sonradan çıkıyor. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah moralinizi yüksek tutun inşallah pozitif sonuç alırsınız.Kaç gün sonra test vermenizi istedi doktor bey ?
Günaydın, bugün test verecektiniz. Sonucunuz inşallah pozitif gelir Rabbim nasip etsin inşallah.12 gün sonra yani ayın 27 sinde verecektim . Ama 8. Gün idrar testi yaptım olsa silik falan çıkardı diye düşünüyorum
İnşallah canım unutmamış siniz teşekkür ederim çok ümidim yok ama verdim yine kanı sonuclarin e nabiza düşmesini bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız dün leke geldi biraz korktum ama hiç de bir belirtim yoktu bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallahGünaydın, bugün test verecektiniz. Sonucunuz inşallah pozitif gelir Rabbim nasip etsin inşallah.![]()
Amin aminn Rabbim hepimize çift çizgiler göstersin inşallahİnşallah canım unutmamış siniz teşekkür ederim çok ümidim yok ama verdim yine kanı sonuclarin e nabiza düşmesini bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırız dün leke geldi biraz korktum ama hiç de bir belirtim yoktu bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah![]()
Malesef kuzum benim hasta oldum kan testim de negatif çıktı nasip değilmiş bı ay verip bidahaki ay reglinin 2. Günü gel dedi doktor bakalım kuzum çok uzgunumAmin aminn Rabbim hepimize çift çizgiler göstersin inşallah![]()
Rabbim hayırlısını versin sizi çok iyi anlıyorum ben de dört yıldır o pozitifi görmenin hayalini kuruyorum. Ama iyi ki embriyo dondurmuşsunuz şimdi daha kolay bir işlemle inşallah evlat sahibi olursunuz.Malesef kuzum benim hasta oldum kan testim de negatif çıktı nasip değilmiş bı ay verip bidahaki ay reglinin 2. Günü gel dedi doktor bakalım kuzum çok uzgunum![]()
Evet kuzucum ben de öyle düşünüyorum herşeyde bı hayir vardır 3 gün embriyorsundan pek umutlu değildim kuzum tabi Allah isterse olur ama dondurulmuştan yana daha bı umutluyum sanki rabbim bunca cabamizi boşa çıkarmasın inşallahRabbim hayırlısını versin sizi çok iyi anlıyorum ben de dört yıldır o pozitifi görmenin hayalini kuruyorum. Ama iyi ki embriyo dondurmuşsunuz şimdi daha kolay bir işlemle inşallah evlat sahibi olursunuz.Her şeyde bir hayr vardır böyle düşünmek lazım sanırım.
Sen hangi doktor da oldun aşılama canım rabbm çift çizgilerle karşılaştırsın sizi insallajRabbim gönlüne göre versin inşallah pozitiftir.
Bende aşılama oldum ayın 22 sinde. Yatıyorum kalkıyorum dua ediyordum
Benim zaten taze transfer yapılamadı geçen ay altı embriyo donduruldu bu ayı da geçtik bir ay sonra transfer yapılacak inşallah. Yani üç ay geçmiş olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .Ama dondurulmuş transferde başarı oranı daha yüksekmiş inşallah güzel sonuçlar olur.Evet kuzucum ben de öyle düşünüyorum herşeyde bı hayir vardır 3 gün embriyorsundan pek umutlu değildim kuzum tabi Allah isterse olur ama dondurulmuştan yana daha bı umutluyum sanki rabbim bunca cabamizi boşa çıkarmasın inşallahsen ne zman baslicaksin başlamış mıydın ?tam hatırlamıyorum canım ama bana sorarsan sende dondur kesinlikle onu daha çok tavsiye ediyorlar tabi nasip işler orası ayrı
![]()
İnslalah canım benim ağzın bal yesinBenim zaten taze transfer yapılamadı geçen ay altı embriyo donduruldu bu ayı da geçtik bir ay sonra transfer yapılacak inşallah. Yani üç ay geçmiş olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .Ama dondurulmuş transferde başarı oranı daha yüksekmiş inşallah güzel sonuçlar olur.![]()
Canim ben adatipta yaptırdım.tutmqdi şimdi 2. Ye transfer olacam bidahaki ay yani yaklaşık bi 15-18 bine yakın tutuyor canım ilaçları falan hepsi dahil bı şekildemerhaba adım meral bende gitmek istiyorum 28 yaşındayım ama bilgi alamıyorum kimseden sakaryanın yapancısıyım tüp bebek fiyatı sakaryada ne kadar tutuyor kaç paraya maal oluyo bilen söyleyebilirmi
İyi akşamlar Bülent hoca benim de doktorummerhaba arkadaşlar :)
2013 yılından beri gitmediğim şehir doktor kalmadı maddi olarak bırakın manevi olarakta çok zorlu bir süreç geçirdik eşim ile. en sonun da tüm umutalarımı yitirmişken eşim in son ısrarı üzerine serdivan adatıp hastanesi prof.dr.bülent duran a gittik
allah ondan bin kere razı olsun hiç bir hekimin davranmadığı kadar iyi davrandı ve inanılmaz bilgilendirdi. bana tekrar umut aşıladı.çok şükür şuan 2 aylık gebeyim herşey çok yolunda.
halen tüm kontrollerim için düzce den bülent duran a gidiyorum. iyi ki var :)