B b_e Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 28 1 8 35 Sakarya 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi b_e #1 hanımlar merhaba adapazarında bildiğiz iyi bir kuaför var mı?
yeldaserdar Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2013 157 4 16 35 İstanbul 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi b_e #2 b_e .!.: hanımlar merhaba adapazarında bildiğiz iyi bir kuaför var mı? Genişletmek için tıkla... orayamı gelin gidiosun canım
b_e .!.: hanımlar merhaba adapazarında bildiğiz iyi bir kuaför var mı? Genişletmek için tıkla... orayamı gelin gidiosun canım
B b_e Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 28 1 8 35 Sakarya 3 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi b_e #3 kendim gitmek için sordum kuaförlerden çok çekmiş biri olarak tavsiye istedim sadece bildiğiniz memnun kaldığınız var mı diyerekten :)
kendim gitmek için sordum kuaförlerden çok çekmiş biri olarak tavsiye istedim sadece bildiğiniz memnun kaldığınız var mı diyerekten :)
B b_e Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2013 28 1 8 35 Sakarya 7 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi b_e #4 hanımlar yardım edebilecek kimse yok mu içinizde ii bir kuaför arıyorum saçlarım berbat durumda arkadaşımında bu yaz düğünü var şimdiden başlamak istiyor kuaför hazırlıklarına...tez cevap lütfen
hanımlar yardım edebilecek kimse yok mu içinizde ii bir kuaför arıyorum saçlarım berbat durumda arkadaşımında bu yaz düğünü var şimdiden başlamak istiyor kuaför hazırlıklarına...tez cevap lütfen