Sakin çok ağlamayan bebek

Benim bebeğimde genel olarak cok sakindi bende sizin gibi düşünüyordum suan 8 aylık ve yabancılamaya başladı hzuursuzlanmaya sinirlenmeye ve ağlamaya 🥲 ben en cok yabancılamayışına çok üzülüyordum annesi olarak bir farkım olmalı diye düşünüyordum anne yüreği işte gerçekten neleri düşünüyoruz🥹

Arkadaşlar merhaba benim kızım yeni 6 aylık olmak üzere benim size sormak istediğim soru şu kızım çok sakin nereye koysam duruyor kimin kucağına gitse sakince oturuyor, Acıktığında diş ağrısında hafif sizlanarak ağlıyor o da uzun sürmüyor. Katila katıla ağladığını görmedim, sabah uyanır mırıldanır o sese uyanırım bakmışım uyanmış kendi kendine yatakta bekliyor, gece doğru düzgün uyanmaz misal gece 12de uyuyoruz sabah 9-10 da uyanıyoruz birlikte. göz teması kuruyor tanıdık yüzlere gülümsüyor komik seslere tepki veriyor oyuncak çıngırak vs verince eline aliyor bazen kendi sallıyor ya da ağzına götürüyor oynatıyorum şarkılar söylüyorum göz teması kuruyorum ama bazen ne yapsam gülduremiyorum hatta bildiğiniz yanakları düşük asık suratlı bir insan gibi oturuyor durgun şekilde yüzüme bakiyor, dogdugundan beri sakinlik var yeni doğduğunda gazdan ve aciktiginda ağlaması olurdu ama herkes yine de sakin iyi diyordu herkes şuan gelen giden çok durgun bu bebek canlanması lazım niye boyle diyor ilk bebeğim tam tecrübem de yok her çocuk yeni tecrübe ama kafama takmaya başladım. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ya da sonradan açılan vs. o durgun oldukça kendimi yetemedigim duygularına kapılıyorum. Şimdi ağlasa şikayet ediyorsunuz aglamasa şikayet ediyorsunuz diyenler olacaktır ama işte herkesin kaygısı farklı anneler zaten yeterince yargılanıyor lütfen yargılamayın 🤍
Merhaba, bebeğiniz büyümüştür şuanda nasıl acaba.. Benim kızım da şuan 2.5 aylık, çok sakin, doğduğunda bile ağlamadı, kendi kendine durabiliyor, sabaha kadar arada mırıldanarak geriniyor onun haricinde uyanmıyor, gece hareketlenirse ben alıp emziriyorum tekrar yatırıyorum uyumaya devam ediyor, uyandığında kalkıp sessizce yatağında bakıyor. Şuan yeni yeni gülmeye başladı ama sizin bahsettiğiniz gibi her daim gülen ya da ağlayan tepkiler veren bir bebek değil..Birde 2.5 aylık tortikolis ( boyun eğriliği) teşhisi konuldu şimdi fiziksel egzersizler yaptırıyoruz düzelmesi için, eve gelen terapist göz takibi ve kasları zayıf dedi, göz doktoruna gideceğiz. Ardından başka bir terapiste gittik o göz kaslarının zayıf olduğunu ama daha çok küçük okuduğunu söyledi. Arama yaparken sizin yazınıza denk geldim. Benim kızımda tıpkı sizin benzettiğiniz gibi. O yüzden size şuan durumunun nasıl olduğunu sormak istedim. İyi günler dilerim..

Keyfinize bakın bence
Benim oğlumda öyleydi simdide hala sakin bir çocuk
Bunu bir lüks olarak görüp kimseye demeden sessizce bu keyfi yasayin💝

Keyfinize bakın bence
Benim oğlumda öyleydi simdide hala sakin bir çocuk
Bunu bir lüks olarak görüp kimseye demeden sessizce bu keyfi yasayin💝
Teşekkür ederim yorumunuz için.Kendi kendime şüpheye düşüp bir sürü araştırma yaptım. Eşim de kızıyor kendi kendine teşhis koydun sağlamasını yapıyorsun daha çok küçük diyor.Çok bunaldım bu sebeple benim bebeğim gibi planlarla iletişime geçmek istedim.. Sağolun..

Arkadaşlar merhaba benim kızım yeni 6 aylık olmak üzere benim size sormak istediğim soru şu kızım çok sakin nereye koysam duruyor kimin kucağına gitse sakince oturuyor, Acıktığında diş ağrısında hafif sizlanarak ağlıyor o da uzun sürmüyor. Katila katıla ağladığını görmedim, sabah uyanır mırıldanır o sese uyanırım bakmışım uyanmış kendi kendine yatakta bekliyor, gece doğru düzgün uyanmaz misal gece 12de uyuyoruz sabah 9-10 da uyanıyoruz birlikte. göz teması kuruyor tanıdık yüzlere gülümsüyor komik seslere tepki veriyor oyuncak çıngırak vs verince eline aliyor bazen kendi sallıyor ya da ağzına götürüyor oynatıyorum şarkılar söylüyorum göz teması kuruyorum ama bazen ne yapsam gülduremiyorum hatta bildiğiniz yanakları düşük asık suratlı bir insan gibi oturuyor durgun şekilde yüzüme bakiyor, dogdugundan beri sakinlik var yeni doğduğunda gazdan ve aciktiginda ağlaması olurdu ama herkes yine de sakin iyi diyordu herkes şuan gelen giden çok durgun bu bebek canlanması lazım niye boyle diyor ilk bebeğim tam tecrübem de yok her çocuk yeni tecrübe ama kafama takmaya başladım. Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba ya da sonradan açılan vs. o durgun oldukça kendimi yetemedigim duygularına kapılıyorum. Şimdi ağlasa şikayet ediyorsunuz aglamasa şikayet ediyorsunuz diyenler olacaktır ama işte herkesin kaygısı farklı anneler zaten yeterince yargılanıyor lütfen yargılamayın 🤍
Benim kızda 6 aylık çok az güldüğünü gördüm sabahları benim uyanmamı bekler asla aglamaz sabahları açım diye gün içinde çok az da olsa ağlar oyuncaklara ilgisi yok

Back
X