- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Ahaha :) sakin biri olmak istiyorum kalıcı bi sakinlik ve huzurSen bu gece hizini alamadin. Adamin yerine bizim basimizi sisireceksin bu gece belli.
Olamazsin. Tabiatinda yok demek ki. Ben de sakin degilim.Ahaha :) sakin biri olmak istiyorum kalıcı bi sakinlik ve huzur
Himm. Yoga yap, ya da ibadet et. Ibadet huzur verir insana. Hem ofken de gecer.Ahaha :) sakin biri olmak istiyorum kalıcı bi sakinlik ve huzur
Yorumlarina bile yansiyor buOlamazsin. Tabiatinda yok demek ki. Ben de sakin degilim.
Sakin tabiatı olmayan birinin sakin birine dönüşmesi imkansız mıOlamazsin. Tabiatinda yok demek ki. Ben de sakin degilim.
Yorumlarina bile yansiyor bu
+1 sonuna kadar katılıyorumHimm. Yoga yap, ya da ibadet et. Ibadet huzur verir insana. Hem ofken de gecer.
Acaip sakinim. İç huzurla ilgili belki de. Dünya yansa oturur mangal yaparım :)) Ne diye stres olucam...
Ben de öyle. Keşke sakin olabilsem. Asla antidepresan kullanmam diyordum ama acaba kullansam daha sakin olur muyum acabaBende böyle bir insan olmak istiyorum ama yapamıyorumbu yüzden çok zor durumlarda da kaldım, ama sanırım insanın yapısıyla alakali gerçekten neyse o sun. Insan degistiremiyo
Ben de öyle. Keşke sakin olabilsem. Asla antidepresan kullanmam diyordum ama acaba kullansam daha sakin olur muyum acaba
Bakış açısı harika aynısından ben de istiyorumAcaip sakinim. İç huzurla ilgili belki de. Dünya yansa oturur mangal yaparım :)) Ne diye stres olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?