- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Muhakkak sakinleştirici de yan etkileri çok berbat. Ben özellikle eşimin ailesine karşı aşırı tahammülsüz. Öfkeli kontrol edemiyorm bu yüzden çok zor anlar yaşadım. Bilmiyorum ya bu durumum gerçekten hiç hoşuma gitmiyor inşallah atlattı da bizde pozitif insanlar dan oluruzBen de öyle. Keşke sakin olabilsem. Asla antidepresan kullanmam diyordum ama acaba kullansam daha sakin olur muyum acaba
Evet ya yan etkilerinden çok tırsıyorum malesef ... Sinirlendiğim an mümkün değil ben şu an çok sinirliyim susayım da biraz sakinleşince konuşurum diye düşünemem. Ya da amann diyip umursamazlık yapamıyorum. İçimdekileri kusacak ve rahatlayacağım yoksa sanki içimde patlayacakmış gibi o sözler. İlla o an kendimi ifade etmeliyim o lafları söylemeliyim ve bağıra bağıra konuşmalıyım. Eğer beni sinir eden kişiye karşı yapamamışsam o öfke etrafıma yansıyor. Surat ifademden tahammülsüz halimden anlıyor herkes ki bu kız bir şeye kızmış. İçime de atamıyorum yani. Hiç kontrol edemiyorum.Muhakkak sakinleştirici de yan etkileri çok berbat. Ben özellikle eşimin ailesine karşı aşırı tahammülsüz. Öfkeli kontrol edemiyorm bu yüzden çok zor anlar yaşadım. Bilmiyorum ya bu durumum gerçekten hiç hoşuma gitmiyor inşallah atlattı da bizde pozitif insanlar dan oluruz
Evet ya yan etkilerinden çok tırsıyorum malesef ... Sinirlendiğim an mümkün değil ben şu an çok sinirliyim susayım da biraz sakinleşince konuşurum diye düşünemem. Ya da amann diyip umursamazlık yapamıyorum. İçimdekileri kusacak ve rahatlayacağım yoksa sanki içimde patlayacakmış gibi o sözler. İlla o an kendimi ifade etmeliyim o lafları söylemeliyim ve bağıra bağıra konuşmalıyım. Eğer beni sinir eden kişiye karşı yapamamışsam o öfke etrafıma yansıyor. Surat ifademden tahammülsüz halimden anlıyor herkes ki bu kız bir şeye kızmış. İçime de atamıyorum yani. Hiç kontrol edemiyorum.
Yemin ederim aynı ben.. sen bekar misin cnm? Eger öyleyse evlendikten sonra daha beter olursun kendimden biliyorum ve üzülerek söylüyorumEvet ya yan etkilerinden çok tırsıyorum malesef ... Sinirlendiğim an mümkün değil ben şu an çok sinirliyim susayım da biraz sakinleşince konuşurum diye düşünemem. Ya da amann diyip umursamazlık yapamıyorum. İçimdekileri kusacak ve rahatlayacağım yoksa sanki içimde patlayacakmış gibi o sözler. İlla o an kendimi ifade etmeliyim o lafları söylemeliyim ve bağıra bağıra konuşmalıyım. Eğer beni sinir eden kişiye karşı yapamamışsam o öfke etrafıma yansıyor. Surat ifademden tahammülsüz halimden anlıyor herkes ki bu kız bir şeye kızmış. İçime de atamıyorum yani. Hiç kontrol edemiyorum.
Benim de pek anlatıp rahatlayacak arkadaşım yok açıkçası. Ve aynı şekilde mecbur içime atmaya çalışınca etrafımdakilere parlıyorum bu sefer.Heya bende, yuzumde yansiyor ve herkese parliyorum. Derdini anlatacagin bir dostun varmi? konusmak paylasmak iyi gelir belki. Benim bu konuda pek arkadasim yok ve hersey icimde birikiyor sonra parliyorum herkese.. Sende ayni mi?
Evet bekarım. Zaten bu halimle evliliğe kadar gidecek bi ilişki yaşayabilir miyim o da meçhulYemin ederim aynı ben.. sen bekar misin cnm? Eger öyleyse evlendikten sonra daha beter olursun kendimden biliyorum ve üzülerek söylüyorum
Valla canım çok zor. Evlenince sanki bendeki bu sinir 2 katına çıktı. Eşimin ailesine hiç tahammülüm yok. Nefret derecesine geldim. Bu da insanın yapısı yani değişmiyor. Çok Üzgünüm tatlım insan değişmiyorEvet bekarım. Zaten bu halimle evliliğe kadar gidecek bi ilişki yaşayabilir miyim o da meçhul
oyle deme canim ya, bende bekarim ama evlenince biraz olsun sabir ogrenirsin diye dusunuyorum. Sonucta istedigin ve sevdigin biri ile evlenince degisiyorsun. Belki adam hayat arkadasi gibi dinler seni ve dindirirEvet bekarım. Zaten bu halimle evliliğe kadar gidecek bi ilişki yaşayabilir miyim o da meçhul
Bende bu sinir 2 katına çıkarsa HULK filan olurum var ya yeşilValla canım çok zor. Evlenince sanki bendeki bu sinir 2 katına çıktı. Eşimin ailesine hiç tahammülüm yok. Nefret derecesine geldim. Bu da insanın yapısı yani değişmiyor. Çok Üzgünüm tatlım insan değişmiyor
Bende sinirliyimdir artık konuşmaya başlamadan önce ona kadar sayıyorumSakin tabiatı olmayan birinin sakin birine dönüşmesi imkansız mı
Evet, psikologlarin bu konuda yardimci olacaklarini sanmiyorum. Hani tamam, seans esnasinda hersey guzel, sankinsin, teori'de hersey yesil pembe ama gercek hayatta durum pek oyle olmuyorPsikoloğa gitsem o an konuşunca rahatlarım ama öfkelenince unuturum her şeyi diye düşünüyorum. Psikiyatriye gitsem antidepresan filan yazar lesin
Koç burcu musun senSinirlerinizi aldırmış gibi davranabilmeyi, öfkelenmeniz gerektiğinde bile mantıklı olmayı nasıl başarıyorsunuz? Ben yapamıyorum ama kendi ruh sağlığım için yapmak istiyorum öfke patlaması yaşamak istemiyorum her şeyi sakinlikle karşılamak istiyorum sakin ve dingin nasıl olunur ya yok mu bunun taktiği yolu ilacı duası of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?