Sakin kalmalıyım

İşte bunu diyorum. Tekme dövüş birbirine girecek insanlar neden gorusurler ki. Gerçekten dovduyse polise gidin şikayetçi olun. Dövmesini haklı çıkarmaz. Çünkü bizim bir tanidigimizda gelinin kucağından çocuğu almaya kalkıyor kız da itince dövdü beni diye ortalığı velveleye veriyor.

Zaten bakmıyor . Annem ziyarete gitmiş kardeşim evde değilmiş bi sebepten tartışmışlar sonrası böyle işte . Ama daha önce de sorunları vardı yani ben annemi uyarmıştım uzak dur dşye
Bunu anlamak mümkün değil iste. Dövmesini hiçbir şekilde onaylamiyorum ama seni sevmeyen, istemeyen birine sırf oglusunun evi diye gitmek🥴

Üç erkek evladım var diyor gelin Hanım o m

bence zaten boşanmalı artk buradan sonra nasıl yüz yüze bakılavak
Yüz yüze bakma meselesi değil. Sonuçta gelin olan karaktersiz eşinin annesine el kaldırılmış. Bu kesinlikle affedilmez. Biri benim anneme el kaldıracak ben susacağım yok öyle dünya

Büyün msjları okudum da şu kafama takıldı: neden sakin kalmalısınız peki?
Bir de şu donuna kadar alacağım ağızları çok banelleşti ya, öf anca kirli sepetindeki donunu alırsın zaten deyip susturmak vardı şimdi o gelini!
Neyse arkadaşım annenize üzüldüm, annenizin süze küçüklüğünüzdeki davranma şekilleri vs ayrı konular, sapla samanı karıştırmayalım. Çok geçmiş olsun.

Biri benim anneme öyle yapacakta ,bende annem de az değil diyeceğim …
Birileri de sen karışma , sakin kal vs demiş şaka gibi .
Evlerini başlarına yıkardım heralde …

Bunu anlamak mümkün değil iste. Dövmesini hiçbir şekilde onaylamiyorum ama seni sevmeyen, istemeyen birine sırf oglusunun evi diye gitmek🥴
Evet bunu bende anlamıyorum oğluşunun evi diye gidiyor kaç defa tartıştılar , defalarca anne gitme dedim bak sorun yaşıyorsunuz yani olmuyor . Yoook illa oğlunun evi olarak görüyor

Evet bunu bende anlamıyorum oğluşunun evi diye gidiyor kaç defa tartıştılar , defalarca anne gitme dedim bak sorun yaşıyorsunuz yani olmuyor . Yoook illa oğlunun evi olarak görüyor
Yani senin için durum zor. En makul çözüm galiba annenize ve abinize bu durumu hukuki olarak çözmeleri gerektiği ve anneniz bu hukuki süreçte yanında olacağını belirtmeniz.
Bu kadın tipini tanıyorum. Gidip gidip surtunecek illa.

Vallaha kimse kusura bakmasin o gelinin dislerini eline verirdim. Sizde biliyorsunuz ama birsey yapmiyorsunuz. Enteresan

Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
töbe estağfurullah 🙄 3 oğlu varsa 3 de gelini olacak demektir. hadi inşallah🙏

Kısaca anlatayım . Kardeşimin eşi , sinir krizi geçirip , annemi dövmüş . Annem 70 yaşında . Hayır annem de az değil , eminim çenesini tutamamıştır bazen bende çok zorlanıyorum lafının ayarı yok ama bu kadarı da fazla değil mi sonuçta o benim annem…! Bana yıllarca eziyet etti erkek kardeşimi kayırdı her fırsatta beni itti rezil etti ama yine de çok üzüldüm .. şimdi kardeşim duymamı istemiyor ama ben öğrendim, gelinimiz zaten çok aklı başında bir tip değil , üç erkek çocuğum var beni n..h boşarsın diyor ama dövmesine tepkisiz de kalamıyorum ama annem de sen bu olayı asla bilmiyorsun susacaksın diyor …. Bi akıl verseniz. Bu arada boşanma muhabbetindeler şu an .. çocukları var boşanmalarını da istemiyorum orası da ayrı bir muamma ama düzeltmeleri de zor gibi görünüyor….
Siz karısmayın

Ihale sana kalamayacak kadar buyumus. Anne faktoru disinda kari koca ilislileri nasildi?
Sürekli hır gür şeklinde
Haftada bir büyük kavga iki üç günde bir sözlü tartışma neyse
Hallerini bilmeyen kalmadı konu komşu vs
Defalarca konuştuk ettik bak çocuğunuz var ben aile terapisi dedim dşye benim için, kardeşime “ablan bana deli dedi” deyip kavga cıkardı oradan sonra karışmadım artk dedim ne yaparsanız yapın ama hem çocuğa üzülüyorum hemde anneme yaptığı karşılıksız kalmamalı ama kesin bana yıkar ikisi de suçu . Ben alısık oldugunuz gibi kendi kardeşimi iyileyip gelini kötüleyemeyeceğim . Yani neyse o herkes . Ayrıca kardeşim aşırı cimri bir tip , ama koz da sürekli pahalı hediye istiyor vs vs kavgaları bunlar gibi yüzlerce sebep

Sürekli hır gür şeklinde
Haftada bir büyük kavga iki üç günde bir sözlü tartışma neyse
Hallerini bilmeyen kalmadı konu komşu vs
Defalarca konuştuk ettik bak çocuğunuz var ben aile terapisi dedim dşye benim için, kardeşime “ablan bana deli dedi” deyip kavga cıkardı oradan sonra karışmadım artk dedim ne yaparsanız yapın ama hem çocuğa üzülüyorum hemde anneme yaptığı karşılıksız kalmamalı ama kesin bana yıkar ikisi de suçu . Ben alısık oldugunuz gibi kendi kardeşimi iyileyip gelini kötüleyemeyeceğim . Yani neyse o herkes . Ayrıca kardeşim aşırı cimri bir tip , ama koz da sürekli pahalı hediye istiyor vs vs kavgaları bunlar gibi yüzlerce sebep
Ya anlayamadim ben hala. Suc sana nasil yikilabilir su kare asta tek kavgaya karismayan sensin yahu bcbxhx

Boşayacam diyor ozetle
Gelin hamım da donuna kadar almadan bırakmam diyor
Ee ruh sağlığı yerinde mi ki gelin hanımın donuna kadar alıyor. Eşinin annesini döven bir insana çocuk bile teslim etmezler kaldı ki para mal mülk alacak. Anneniz şikayetçi olsun madem,kapanmasın üzeri bunun.

Eğitimsizlik kadar berbat bir şey yok, bu ülkeyi mahveden şeylerin başında da eğitimsizlik geliyor. Annenizin gidip kışkırtması da gelinin saldırması da okumamaktan. Kastettiğim üniversite diploması da değil, başta aileden gelen eğitimsizlik sonra da iki satır bile olsa bir şey okumamak... Hayatta hiçbir canlıya şiddet uygulayamam ne kadar sinirlenirsem sinirleneyim.

Back
X