- Konu Sahibi derinsular
ayran yapacaksanız alın çünkü bildiiiniz ona yakın bişi oluo yoğurt değil ki bu dediğim en ii markada dahi!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayran yapacaksanız alın çünkü bildiiiniz ona yakın bişi oluo yoğurt değil ki bu dediğim en ii markada dahi!!!
yoğurt makinesi nedir yahu?
sütü kaynat, ılıt, içine iki kaşık yoğurt koy, tencerenin kapağını kapat, sofra bezleriyle sar sarmala, 1 gün açmadan beklet, ertesi güne al sana hazır bi tencere doğal mis yoğurt
yoğurdun bile makinesi mi olurmuş vallahi şaşırdım![]()
ben weewell in kini aldım.60 tl ye. çok memnunun.kullanma kılavuzunda 7-9 saat tutun diyor ama ben ilk yaptığımda çok ekşi oldu. o yüzden artık 3 saat tutuyorum ve çok güzel oluyor.hatta bazen 2,5 saatte bile oluyor. ben pastörize günlük süt kullanıyorum. bazı markaların yoğurdu daha güzel olurken bazılarınınki daha sulu oluyor hatta olmuyor.bir de koyulan maya miktarı da önemli. aslında makina olmasa da tabiki yoğurt yapılır ama makina pratik oluyor.
teşekkür ederim ben de tikveşiliye daha kıvamlı buluorum ama denicem yine de çok sulu oluyodu küçük kaplarda daha katı oluo ayrıca ben bi litreye 1 yemek kaşığı koyuyodum nitekim kitabında öle diodu ama az gelio bence denicem ama sağol tekrar..