- Konu Sahibi fataldanger
Senden iş geçmiş abla. Ben bekarlara diyorum, evli ve eşini seven bir kadın olarak niye üstüne alındıysan..Tamam canım yarın boşarım adamı şimdi geç oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden iş geçmiş abla. Ben bekarlara diyorum, evli ve eşini seven bir kadın olarak niye üstüne alındıysan..Tamam canım yarın boşarım adamı şimdi geç oldu
Abla karakterinden anladığım kadarıyla sizinki çekişmeli bir boşanma olur, o yüzden yarın da halledemezsin. Birkaç yılını alır seninBugün haftasonuydu zaten anca yarın olur![]()
Niye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.Senden iş geçmiş abla. Ben bekarlara diyorum, evli ve eşini seven bir kadın olarak niye üstüne alındıysan..
Tabii ki. Ben ulu bir şahsiyet olduğum içinTabi canım.. fataldanger ne dediyse o!
Kör kütük aşık olan, mantığını kullanmayıp güven sorunu olmasına rağmen ilişkiye devam eden çok kişi var. Ya bazı şeyleri görmek istemeyip anın tadını kaçırmayalım diyip kendilerini kandırıyorlar ya da çok emek verdim,bunca yıl geçti bırakmak istemiyorum derler.Zaten saygı ve güven yoksa nasıl aşık olunuyor ki? Yani evet aşık olmak elde değil de, ilişkiye nasıl başlanır ki diye sormalıyım sanırım.
Ben henüz bağlanmamışlar için söyledim. Sen evli halinle niye üstüne alındın?Yine birileri yanlis secimler yapti diye bizim adamlar oturdugu yerde gunah kecisi oldu.
Oha cidden koca kadınmış. Ben 20’li yaşların başında aşk acısı çeken post ergen sandımNiye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.
Makul.Kadınlara mı aşık olalım?
Yoo benimki oturduğu yerden olmadı, yapmıştır o da bir şeyler.Yine birileri yanlis secimler yapti diye bizim adamlar oturdugu yerde gunah kecisi oldu.
Birçok kişiye aşık oldum maalesef.İyide siz kaç kişiye aşık olup bunu yazdınız .Yani bir kişiye aşık olup canınız yandiysa burdan bu genellemeye nasıl geldiniz.Yani bir erkek de terkedilirse sakın kadınlara aşık olmayin hayatınız kayar dese siz ne derdiniz.Neyse geçmiş olsun
Ahahah çok mu sinirlendin şennNiye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.
Aklı vajinasında bir kadınsanız evetErkeksiz hayat gecmez, +18![]()
Birçok kişiye aşık oldum maalesef.
50 yaşındayım ne sandınOha cidden koca kadınmış. Ben 20’li yaşların başında aşk acısı çeken post ergen sandım![]()
Vajinasında olması hiç olmamasından iyidir. Bazılarında hiç yok sanki.Aklı vajinasında bir kadınsanız evet