- Konu Sahibi fataldanger
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kıçımı yesinler. Gerçi bu onlara mükafat olur da...Ben de 3 kisiye oldum, 3 de popomu yesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Kıçımı yesinler. Gerçi bu onlara mükafat olur da...Ben de 3 kisiye oldum, 3 de popomu yesin
Kendinizi ne güzel tanımladınız. Sokrates der ki "kendini tanımak en büyük erdemdir"Vajinasında olması hiç olmamasından iyidir. Bazılarında hiç yok sanki.
Öyledir. Kendini tanımayanlar da var aramızda belli ki.Kendinizi ne güzel tanımladınız. Sokrates der ki "kendini tanımak en büyük erdemdir"
Bu kendini tanıyan bir aptal olmaktan daha iyidir.Öyledir. Kendini tanımayanlar da var aramızda belli ki.
Sizin gibi çürük raporum yok.Ergenliğinizi uzun dönem mi yapıyorsunuz, bitmemiş galiba.
Teşekkür ederim, iltifat ediyorsunuz.Sizin gibi çürük raporum yok.
Neredeyse 40 yaşında bakire olmaktan iyidir bence ya sonuçta insanlarda içgüdü varAklı vajinasında bir kadınsanız evet
Ne oldu söylediklerim sizin ne tarafınıza battı? Sürekli meşgul olduğunuz yerinize mi?Neredeyse 40 yaşında bakire olmaktan iyidir bence ya sonuçta insanlarda içgüdü var![]()
Yok ama sana oldukça batan bir şeyler var bence ben seven sevilen hayatı yaşayan bi kadınım çok şükürNe oldu söylediklerim sizin ne tarafınıza battı? Sürekli meşgul olduğunuz yerinize mi?
Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey aptallık için de geçerlidir.Bu kendini tanıyan bir aptal olmaktan daha iyidir.
Hahah ablanın derdi anlaşıldıNeredeyse 40 yaşında bakire olmaktan iyidir bence ya sonuçta insanlarda içgüdü var![]()
Hayatı durdura basıp yaşıyorlar işte ne iş ne aşk ne hayat ne aileHahah ablanın derdi anlaşıldı![]()
Evet. Bu cümle sizin için ibret olmalı.Öldüğünüzde ölü olduğunuzu bilmezsiniz. Bu sadece başkaları için zordur. Aynı şey aptallık için de geçerlidir.
Biz kadınlar, dünyada kimse kalmamış gibi nerede ferfecir adam! var gider onu severiz.Kibar, efendi çocuklardan asla elektrik almayız.Eski kafalı oldukları için anne baba sözü de dinlemeyiz.Duvara toslayınca fabrika ayarlarına geri döneriz.Sakın aşık olmayın sakın. Hiçbir erkek aşık olmaya değmez. Canınızın yandığıyla kalırsınız.
Anlamazdan gelmek ve laf sokmak için direniyorsunuz ama ciddi probleminiz var. İnsanların sevişmesi bile sizi rahatsız ediyor. Bir yardım mı alsanız acaba? Bu yaşta bu davranış biçimi, ergen tripleri, z kuşağı laf sokmaları falan hiç normal değil. Üzülerek okuyorum yazdıklarınızı her ne kadar dalga geçsem de.Evet. Bu cümle sizin için ibret olmalı.
Senden iş geçmiş abla. Ben bekarlara diyorum, evli ve eşini seven bir kadın olarak niye üstüne alındıysan..