Sakın!

Aklı vajinasında bir kadınsanız evet
Yanlış seçimlerinizin sebebi bizler değiliz. yiyorsunuz darbeyi sonra diğer erkekler ve kadınlara laf söz. Siz aşık olmayın yapabiliyorsanız. Ama belli ki defalarca aynı şeyi yapmışsınız.

Bu gerginliginizin sebebi nedir? Bazi duygular, hazlar, inis cikislar, insan hayati icin gereklidir, eglencelidirde, bir ya da birkac sefer basarisiz tercihler yapmis olmaniz ileride dogru tercih yapmayacaginiz anlamina gelmez, bi noktada hatali oldugunuz bi detay var demekki, onu bulup duzeltmeyi denemek yerine pasif agresif bi tutum sergilemeniz hic saglikli degil, terapi size iyi gelecektir, kendinizi tanimiyorsunuz belliki yoksa 40 kusur yasinda derdiniz hala "yanlis tercihler" olmazdi.

Yahu aşık olmak güzel bişey karşındaki karakterliyse eğer. Aşkı yaşarsın biter güle güle dersin. Ben bu aşk sevgiye evrilsede onunla olabilirim dediğin biriyle evlenirsin. Hepsi saygı çerçevesinde gerçekleşir. Bunları sağlayamıyorsanız asıl aşık olmayın. Yanlış kişiye aşık olmayın daha doğru bir tabir olur.

Aşk iyidir aşk candır. ♥️ Saygılar ..

40ına merdiven dayamış bir de herkese abla diyo o sebepten de olabilir 🤣
40ıma merdiven dayadığımı nereden biliyorsun abla? Konularımı okuduysan ben burada tanıdıklarıma ifşa olmamak adına bilerek yanlış kişisel bilgiler veriyorum. Senin gibi sazanlar da atlıyor işte 🙃

aseksüel bir kadın olarak söylüyorum, bu forumdaki kadar slut shamingi en adi incel forumunda görmedim. çok rahatsız edici ifadeler bunlar

bir kadının cinsel isteği olması utanılacağı bir şey değildir. eğer kadının cinsel isteği olması size ayıp geliyorsa tedavi olun.

Niye acaba? Abuk subuk cümleler yazıp ortaya attığın için kendinle alay ettiriyor olabilir misin? Koca kadınsın ya.
Hanımefendi, bu şahıs deli. Hakaret için söylemiyorum, tedavilik biri ama durumunun farkında da değil. Geçen aylarda özelde sorduğu bir soruya geç cevap verdim diye bana hakaretler etti. Şimdi de syafamın altına gelmiş hâlâ devam ediyor edepsizliğine. Muhatap olmamanızı tavsiye ederim. Şu an sitenin bir numaralı delisi olabilir kendisi.

Hanımefendi, bu şahıs deli. Hakaret için söylemiyorum, tedavilik biri ama durumunun farkında da değil. Geçen aylarda özelde sorduğu bir soruya geç cevap verdim diye bana hakaretler etti. Şimdi de syafamın altına gelmiş hâlâ devam ediyor edepsizliğine. Muhatap olmamanızı tavsiye ederim. Şu an sitenin bir numaralı delisi olabilir kendisi.
Hey gidi hey sen deli görmemişsin. Sen bide benim site sapığımı gör..

Tanımıyorum üyeyi, dün 2 konusunu gördüm ikisi de değişik. Çözmesi gereken problemleri var belli ki.

Size de aynısını yazayım. Kopyalayıp yapıştırıyorum yazdıklarımı, tekrar tekrar yazamayayım diye. Hanımefendi, bu "Fataldanger" isimli şahıs deli. Hakaret için söylemiyorum, tedavilik biri ama durumunun farkında da değil. Geçen aylarda özelde sorduğu bir soruya geç cevap verdim diye bana hakaretler etti özelden. Sanki özel kalem müdürüyüm kendisinin, hemen cevap yazmak zorundayım. Şimdi de konu başlığımın altına gelmiş hâlâ devam ediyor edepsizliğine. Muhatap olmamanızı tavsiye ederim. Şu an sitenin bir numaralı delisi olabilir kendisi. Klinik bir vaka. Gerçi zaten herkes anlamış normal olmadığını da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X