- 27 Ocak 2017
- 338
- 138
- 103
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Sorun ne anlamadım. Hastanede sıra beklemeniz mi.Gözümde bilinmeyen bir Şişlik ardından gebelik şüphesi ve sonuç göz rahatsizligim için acile geldik hemşire ye bi yandan gözümü anlatıyorum bi yandan da gözümde ki sisligi gösteriyorum hemsire nin verdiği yanıt tmm önce şu numarayı alın ve sıranız gelince doktor bir size baksin gerekiyorsa kan tahlili yapsin.. tabi esim onca siradaki insanları gorunce yüzü düştü.Yogun bir hastane ortamı asıl konum eşim diyor ki gebeliği burda niye söylüyorsun direk göz bölümüne gondersin orda söylersin ona göre hareket ederiz falan filan napim ben doğru olan hemşirenin dedi gi değilmi sakin olmaya çalışıyorum bekliyorz öyle ..
Yani söylemeniz doğru olan zaten. Ben ufacık bi şey için bile gitsem söylerdim. Çünkü ona göre ilaç veriyorlar. Çok geçmiş olsunGebelik şüphesinin de olduğunu söyledim yazmayı unutmuşum k bakmayın biri bana doğrusunu söylesin
Saolun sakin olmaya calisiyorumYani söylemeniz doğru olan zaten. Ben ufacık bi şey için bile gitsem söylerdim. Çünkü ona göre ilaç veriyorlar. Çok geçmiş olsun ♥
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bizim burda özeller dahil 5 ten sonra direk hastane aciline gidilir poliklinikler kapalıdır. Göz hastanesinde değilseniz.Eşim normal acil sırasında beklemeyi gereksiz buluyor neden göz acilene gitmiuoruz diyor
İnşallah agrasifliğiniz bebiştendirSaolun sakin olmaya calisiyorum
Yanii sizinki doğru gebelik şüphesi bendede hep oluyo beklediğim için:) doktora gitmediğim de bile parol bile yutmuyorumGözümde bilinmeyen bir Şişlik ardından gebelik şüphesi ve sonuç göz rahatsizligim için acile geldik hemşire ye bi yandan gözümü anlatıyorum bi yandan da gözümde ki sisligi gösteriyorum hemsire nin verdiği yanıt tmm önce şu numarayı alın ve sıranız gelince doktor bir size baksin gerekiyorsa kan tahlili yapsin.. tabi esim onca siradaki insanları gorunce yüzü düştü.Yogun bir hastane ortamı asıl konum eşim diyor ki gebeliği burda niye söylüyorsun direk göz bölümüne gondersin orda söylersin ona göre hareket ederiz falan filan napim ben doğru olan hemşirenin dedi gi değilmi sakin olmaya çalışıyorum bekliyorz öyle ..
Göz acili ne onu anlamadımEşim normal acil sırasında beklemeyi gereksiz buluyor neden göz acilene gitmiuoruz diyor
IStanbulHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bizim burda özeller dahil 5 ten sonra direk hastane aciline gidilir poliklinikler kapalıdır. Göz hastanesinde değilseniz.
Devlet yada normal özel hastane ise mecbur acilde bekleyeceksiniz canım.IStanbul
Normal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz miGöz acili ne onu anlamadım
VarmisGöz acilidemi var ?
Sen iyikde normale gitmssn canm benceNormal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz mi
gözünüzdeki şişlikten neden radyasyon alasınız anlamadım. bu durumda eşiniz mantıklı olanı söylemiş. (göz acili varsa)Normal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?