sakinim 😠

Tiftik_tiftik

Gamzeli prens"in annesi..,
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
338
138
103
Gözümde bilinmeyen bir Şişlik ardından gebelik şüphesi ve sonuç göz rahatsizligim için acile geldik hemşire ye bi yandan gözümü anlatıyorum bi yandan da gözümde ki sisligi gösteriyorum hemsire nin verdiği yanıt tmm önce şu numarayı alın ve sıranız gelince doktor bir size baksin gerekiyorsa kan tahlili yapsin.. tabi esim onca siradaki insanları gorunce yüzü düştü.Yogun bir hastane ortamı asıl konum eşim diyor ki gebeliği burda niye söylüyorsun direk göz bölümüne gondersin orda söylersin ona göre hareket ederiz falan filan napim ben doğru olan hemşirenin dedi gi değilmi sakin olmaya çalışıyorum bekliyorz öyle ..

Gebelik şüphesinin de olduğunu söyledim yazmayı unutmuşum k bakmayın biri bana doğrusunu söylesin

Sorun ne anlamadım. Hastanede sıra beklemeniz mi.

Gebelik şüphesinin de olduğunu söyledim yazmayı unutmuşum k bakmayın biri bana doğrusunu söylesin
Yani söylemeniz doğru olan zaten. Ben ufacık bi şey için bile gitsem söylerdim. Çünkü ona göre ilaç veriyorlar. Çok geçmiş olsun

Eşim normal acil sırasında beklemeyi gereksiz buluyor neden göz acilene gitmiuoruz diyor

Eşim normal acil sırasında beklemeyi gereksiz buluyor neden göz acilene gitmiuoruz diyor
Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bizim burda özeller dahil 5 ten sonra direk hastane aciline gidilir poliklinikler kapalıdır. Göz hastanesinde değilseniz.

Yanii sizinki doğru gebelik şüphesi bendede hep oluyo beklediğim için:) doktora gitmediğim de bile parol bile yutmuyorum

Sakin olun ve gebelik suphenizi kesin soyleyin ilac verirken ona gore verir cnm

Göz acili ne onu anlamadım
Normal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz mi

Sen iyikde normale gitmssn canm bence

gözünüzdeki şişlikten neden radyasyon alasınız anlamadım. bu durumda eşiniz mantıklı olanı söylemiş. (göz acili varsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…