- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Tiftik_tiftik
-
Canım dediğin gibi gözünde acili varsa oradan sora alıp göz doktoruna da söyleyebilirdin aslında. Çünkü burdaki doktorda direk seni oraya gönderecektirNormal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz mi
Göz acile gidersem doktor demez mi önce muayene olup gelin gibisinden sonuçta kullandığımız her ilaç kanimiza giriyor gözümde ki şişlik de sonuçta o ortamda radyasyon var o yüzden dedimgözünüzdeki şişlikten neden radyasyon alasınız anlamadım. bu durumda eşiniz mantıklı olanı söylemiş. (göz acili varsa)
Göze radyasyon ne alakaNormal hastane acili var birde göz acili var büyük bir araştırma Hastanesi konu şu gebelik şüphem var diye direk göz acile gitmek istemedim eşim De surat yapıyor göz deki doktor bizi yönlendirir gibisinden iyi de o vakit kaybı oluyor ve de ya radyasyon olayina girersem daha kötü olmaz mi
benim devrelerim yandı.Göz acile gidersem doktor demez mi önce muayene olup gelin gibisinden sonuçta kullandığımız her ilaç kanimiza giriyor gözümde ki şişlik de sonuçta o ortamda radyasyon var o yüzden dedim
Bende 11 senedir gözlük kullanıyorum ve bu göz muayenesinde girdiğimiz cihazları (ev filan gösteriyorlar, bir de göze hava üfleyen cihaz var hani) radyasyon yayan bir cihaz sanıyor sanırım.benim devrelerim yandı.
8 yıldır gözlük/lens kullanıyorum düzenli kontrole de giderim gözün neresinde radyasyon var inanın çözemedim. sorununuz gözde ise doktor nereye muayene ol da gel der?
ben de o cihazı düşündüm ancak etrafında herhangi bir radyasyon uyarı levhası görmeyince konduramadım.Bende 11 senedir gözlük kullanıyorum ve bu göz muayenesinde girdiğimiz cihazları (ev filan gösteriyorlar, bir de göze hava üfleyen cihaz var hani) radyasyon yayan bir cihaz sanıyor sanırım.
Konu sahibi ben daha geçen ay 8aylık hamileyken gittim göz aciline (göz acil dediğimiz göz bölümü akşam-gece polikliniği, 24saat açık değil). Karnım burnumda muayene oldum yani sıkıntı olmaz..
Ayrıca ilk önce göze gitmeniz gerek evet eşiniz haklı.
Aynen radyasyon yok zaten sanırım arkadaş öyle düşündü..ben de o cihazı düşündüm ancak etrafında herhangi bir radyasyon uyarı levhası görmeyince konduramadım.
kaldı ki gebeliğin belli haftalarında diş tedavisi bile yapılabiliyor (risk yoksa) bu sadece muayene.
Bilmediğiniz konular hakkında fazla düşünüyorsunuz.Göz acile gidersem doktor demez mi önce muayene olup gelin gibisinden sonuçta kullandığımız her ilaç kanimiza giriyor gözümde ki şişlik de sonuçta o ortamda radyasyon var o yüzden dedim
Yahu göz acilde neden radyasyon olsun ya da muayene olduğunuz yer her neyse neden radyasyon olsun. Röntgen de var radyasyon hic mi okumuyorsunuz tabelalari hic mi bu tarz şeyleri paylasmiyorsunuz insanlarla. .Göz acile gidersem doktor demez mi önce muayene olup gelin gibisinden sonuçta kullandığımız her ilaç kanimiza giriyor gözümde ki şişlik de sonuçta o ortamda radyasyon var o yüzden dedim
Yahu geliştirmekte ne ilgisi var tedirginlikten biraz o konulara temkinli yaklaşım hepsi bu zaten sonuç olarakta en son yazdığım mesajda direk göz doktoruna girmemde doğru olmazmışYahu göz acilde neden radyasyon olsun ya da muayene olduğunuz yer her neyse neden radyasyon olsun. Röntgen de var radyasyon hic mi okumuyorsunuz tabelalari hic mi bu tarz şeyleri paylasmiyorsunuz insanlarla. .
Bebeğiniz olursa hayırlı olsun ama kendinizi gelistirin biraz
Sonuç çıktı hamilelik var gibi dendi iki gün sonra artış var mı yokmu tekrr kan vericem daha önemlisi gözüme bitkisel yöntem şeklinde tedavi yapıyorum doktorun önerisi altında ne kadar süre sürer bi fikri m yokHamilemisnz acaba onu merak ettimçok geçmiş olsun bu arada
Neden Olmasın göz doktoru tabiki hangi bitkisel ilacın iyi gelecegini de daha iyi bilir.Y
Yahu geliştirmekte ne ilgisi var tedirginlikten biraz o konulara temkinli yaklaşım hepsi bu zaten sonuç olarakta en son yazdığım mesajda direk göz doktoruna girmemde doğru olmazmış
Dünden beri çay ılık su sarmısak ne varsa deniyorum doktorun söylediği de o zaten normal acile gitme isteği amacım vakit kaybetmemek göz acil normal acil derken saat kaca geliyordu ufak cocugumda var ve benim yaptığım yöntemle daha kolay halloldu tabi sonuç ilaç yokNeden Olmasın göz doktoru tabiki hangi bitkisel ilacın iyi gelecegini de daha iyi bilir.
Ayrıca göz doktoruna hamilelik olabilir dediğinizde zaten o da test ister yahut bitkisel cozulur gibiyse ona yonlendirir.
Çay koyun mikrobu alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?