• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sakinleşemiyorumm :(

en başından istemeyip mesafe olmasını onlar istemiş zaten.. üstelik her insan aynı değildir bende mesela çok canım cicim olaylarını sevmem bana kalırsa mesafe sayesinde her zaman saygı korunur.... üzülmeyin lütfen,değmez

cnm bencede bu çizginde devam et . saygısıslık yapmıyorum. bende seviyorum anneni de. bir daha bu konu açılırsa eşine. ben böyleyim de. kasıtlı yapmıyorum tabiatım böyle de. annesini kötüleme. benim ablamda sen gibi seviyeli davranır. çok rahat yıllardır. alışıyolar bi zaman sonra. kavga etme. ara derse tmm ararım de geçiştir. Ablama eşinin ebesine bakcan dedi kaynanası. oda bakarız dedi. ama ne bakan var ne bişey. geçiştir. elimden geçeni yaparım yakın olmaya çalışırım de. alttan al. senden iyisi olmucak bak gör. Tartışsan kaynananla daha mı iyi. Mıllı mıcık ilişkilere bayılıyo bazıları. kendini üzme. her şey düzelicek. Allaha emanet ol cnm.

zaten tartışmayı ve vıcık vıcık ilişkileri sevmediğimden yaşıyorum bunları bende herşey nettir ve ablanız en güzelini yapsa da kesseler beni yapamam öyle şimdilik eşim ş. dışında sular durgun... tabi ben hamileyim ama ne arayan ne soran kocan yok ne haldesin diye...

en başından istemeyip mesafe olmasını onlar istemiş zaten.. üstelik her insan aynı değildir bende mesela çok canım cicim olaylarını sevmem bana kalırsa mesafe sayesinde her zaman saygı korunur.... üzülmeyin lütfen,değmez

kesinlikle mesafenin bi çok soruunu engellediğine inanıyorum doğru sanırım kimseye değmez bebeklerim benimle ve iyi olsunlar bana yeter :)

Back