- 8 Ocak 2016
- 181
- 169
- 53
- Konu Sahibi zeytinagaci
Gunluk tut ben oyle yapiyorum,yazınca geciyor gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baban sanırım geçmişi unutamıyor . Eşinin askerde oluşu vs . Üzerinden yıllarda geçse bu boyle olacak . Biraz garıp bır adam sankı . Yaşıda bayağı var anlasamayacaksınız bu konuda en guzelı konusmamak bu konuyu keşke gorusuruz deyıp kapatsaydın . Sinirlenınce yemek yerım , ağlarım .
Gunluk tut ben oyle yapiyorum,yazınca geciyor gibi.
hiç içmedim kiYak bi sigara
baktım sinirleniyoruz karşılıklı iyi geceler baba dedim yok uzattı da uzattı
ben de kendimi neden savunmaya çalışıyosam
aynen de öyle dedi
geçmişi unutamıyorum
benim ne zaman ailem ve eşim arasında tercih yapacağımı bekliyormuş
Arada ki fark fazla evet , o farkla ınsanlar ev geçindiriyor . Senın gozune batmıyor çünkü aşıksın . Sevgın azaldıgı zaman ancak gozune batar . Eşini sevmedıği için söyluyor bunları , dışardan kıme anlatsan boyle der . Aranızdakı ilişkiyi kımse bılemez ama senın mutlulugunu , huzurunu . Bu yaptığın şeylerı ben yapamazdım ve bır çoğumuz bence . Ben çalışırken eşimin evde olması , askere gıtmesı , zorluklar . Sen çok güçlüsün !
Tövbe tövbe diyorum ya da la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym diyorum bir çok kez , gerçekten işe yarıyor ayy ne varsa dinde var ruhunu doyurucaksın dini inancın olmasa bile meditasyon yoga falan yapıcaksın , ruhi bir rahatlama şart canım.
Dök gitsin be canımhiç içmedim ki
dolapta likör var kafama dikesim geliyo
az çok konularından tanıyorum. baban asla ikna olmayacak boşver demesi kolay ama. ılık bi duş al genelde öyle yapıyorum az ağlıyorumkonu uzun ama en çok sinirlendiğim şey
babam eşimin benle param için birlikte olduğunu, beni Yağlı kapı olarak gördüğünü, para için sevdiğini, eşimin bir yiyici olup beni yiyip bitirdiğini ve mutlu olduğumuza asla inanmadığını söyledi
konu uzun ama en çok sinirlendiğim şey
babam eşimin benle param için birlikte olduğunu, beni Yağlı kapı olarak gördüğünü, para için sevdiğini, eşimin bir yiyici olup beni yiyip bitirdiğini ve mutlu olduğumuza asla inanmadığını söyledi