Sakinleşmek için

Baban sanırım geçmişi unutamıyor . Eşinin askerde oluşu vs . Üzerinden yıllarda geçse bu boyle olacak . Biraz garıp bır adam sankı . Yaşıda bayağı var anlasamayacaksınız bu konuda en guzelı konusmamak bu konuyu keşke gorusuruz deyıp kapatsaydın . Sinirlenınce yemek yerım , ağlarım .

baktım sinirleniyoruz karşılıklı iyi geceler baba dedim yok uzattı da uzattı
ben de kendimi neden savunmaya çalışıyosam

aynen de öyle dedi
geçmişi unutamıyorum
benim ne zaman ailem ve eşim arasında tercih yapacağımı bekliyormuş

Gunluk tut ben oyle yapiyorum,yazınca geciyor gibi.

eskiden çok yazardım
gerçekten iyi gelirdi ama şimdi yazamıyorum :/

Tövbe tövbe diyorum ya da la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym diyorum bir çok kez , gerçekten işe yarıyor ayy ne varsa dinde var ruhunu doyurucaksın dini inancın olmasa bile meditasyon yoga falan yapıcaksın , ruhi bir rahatlama şart canım.

olay 20.20 de olmuştu 2 saatten sonra şimdi az daha iyiyim
başıma vurdu heralde ki kafamın arkasında bir damar zonkluyor

baktım sinirleniyoruz karşılıklı iyi geceler baba dedim yok uzattı da uzattı
ben de kendimi neden savunmaya çalışıyosam

aynen de öyle dedi
geçmişi unutamıyorum
benim ne zaman ailem ve eşim arasında tercih yapacağımı bekliyormuş

Arada ki fark fazla evet , o farkla ınsanlar ev geçindiriyor . Senın gozune batmıyor çünkü aşıksın . Sevgın azaldıgı zaman ancak gozune batar . Eşini sevmedıği için söyluyor bunları , dışardan kıme anlatsan boyle der . Aranızdakı ilişkiyi kımse bılemez ama senın mutlulugunu , huzurunu . Bu yaptığın şeylerı ben yapamazdım ve bır çoğumuz bence . Ben çalışırken eşimin evde olması , askere gıtmesı , zorluklar . Sen çok güçlüsün !

Tövbe tövbe diyorum ya da la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym diyorum bir çok kez , gerçekten işe yarıyor ayy ne varsa dinde var ruhunu doyurucaksın dini inancın olmasa bile meditasyon yoga falan yapıcaksın , ruhi bir rahatlama şart canım.

babam bayağı bi dedi onları :D artık o da bana nasıl sinirlendiyse

konu uzun ama en çok sinirlendiğim şey
babam eşimin benle param için birlikte olduğunu, beni Yağlı kapı olarak gördüğünü, para için sevdiğini, eşimin bir yiyici olup beni yiyip bitirdiğini ve mutlu olduğumuza asla inanmadığını söyledi
az çok konularından tanıyorum. baban asla ikna olmayacak boşver demesi kolay ama. ılık bi duş al genelde öyle yapıyorum az ağlıyorum

beni sinirlendiren her kimse ona ağzıma geleni sayıyorum evet rahatlatıyor ama rahatlama geçince sonrası kesif bir pişmanlık "hay dilim kopaydı" diyorum. böyle anlardan biri yüzünden çocukluk arkadaşımla üç sene konuşmadık.
hiç tavsiye etmem hiç...
kolay kolay sinirlenmemenin ne kadar güzel bir özellik olduğunu düşünün, kendinizi sevin bizim buraların deyişiyle "ben bana gurban olam" deyin :KK48:
bir anlık sinirinizin bu güzel özelliğinizi gölgelemesine izin vermeyin unutun gitsin :KK66:

konu uzun ama en çok sinirlendiğim şey
babam eşimin benle param için birlikte olduğunu, beni Yağlı kapı olarak gördüğünü, para için sevdiğini, eşimin bir yiyici olup beni yiyip bitirdiğini ve mutlu olduğumuza asla inanmadığını söyledi

Mesajları okuyamadım. Eşinizin bu sözleri hak edecek bir şey yapmadığını varsayıyorum. Ben olsam daha kötü konuşmaya başlar başlamaz "eşim hakkında kötü konuşulmasına izin vermek bana yakışmaz. Bu sözlerden dolayı çok üzüldüm ve çok kırıldım. Kapatmam gerekiyor. İyi geceler" deyip kapatır, sonra da aramazdım. Yani bunları bir erkek annesi yapsa, erkeğin böyle yapmasını bekleriz.

Mesajınızın altında "Zeki insanlar geleneksel değerlere daha az bağlı olma eğilimi gösterirler" yazıyor. Bence o mesajdaki tavsiyeye uyun. Geleneksel düşünmeyin. Önce bireysel sonra çekirdek ailenizin mutluluğunu düşünün. İnsanlar da sizin hırpalanmaya gelmediğinizi anlayıp ona göre davranırlar.

Kısa vadeli çözüm olarak da en çok güldüğünüz diziyi izleyin.

Bence bir kagida dok sonra hunharca parcala o kagidi.Karsina sandalye koy sinirlendigin kisi orda oturuyormus gibi dusun ve icini dok.Sonrada dusa girip uyu bence :)

bana birbirini seven insanlar yapar gibi geliyor hep
belki de bu yüzden babamı anlayamıyorum
şimdiki durumuma kendi kendime geldiğimi sanıyorlar
eşimi 15 yaşında tanıdım
o hayatımdayken üniversite kazandım bitirdim atandım
sonra onun büyük desteği ile iş değiştirdim alan değiştirdim tekrar eğitime başladım.
yani ben belki ona maddi açıdan destek oldum ama o manevi açıdan beni ben yaptı
beraber zorluk çektik parasız kaldık alyansımıza kadar sattık gün geldi.
bi ara ekmek yapıyodum evde çünkü borcumuz çoktu nakitimiz kalmıyodu ama o ekmeği bile öyle neşeli yedik ki.
eşim de çabaladı. 30 yaşında kpss ye çalıştı kendi imkanlarıyla.
çok şükür emeğinin karşılığını aldı da atandı. şimdi o da üniversite kazandı, okuluna devam ediyor.
yani zor günde de iyi günde de hep yanımızdaydık birbirimizin.

babam zannediyor ki ben evlenmek istedim diye mutsuz olduğum halde dönemiyorum, ben eşime mecbur değilim ki. onu çok seviyorum bu bir gerçek.
ama bizi birbirimize bağlayan şey aşktan çok daha fazla.
2005 ten beri beraberiz.
insanlar neden birlikte ne yollardan geçtiğimizi anlamıyorlar.

fedakarlık yaptıysam da bile isteye yaptım, bi gün bunlar boşa çıkarsa bile istediğim hayatı yaşadım. kendi seçimlerimi yaşadım. neden babam benim için mutlu olmuyor? mutluyum dedikçe inanmıyorum diyor. artık inandırmaya çalışmaktan yoruldum..

İnandırmaya çalışmaktan yorulma bırak kendıne zarar verme sende , baban yaşlı bır adam ve ilerledıkçe bir şeylerı anlamak cok zor oluyor . Aranızdakı bu durumu bılemedıgı için boyle dusunuyor umarım duzelır :))

Bende sinirlendıgım Zaman cok kotu oluyorum şuan Bır hap aldım yani ilaç onu kullanıyorum acık hava falan da iyi gelıyo

Back
X