Canım Allah yardımcın olsun. Yani sırf birinin astımı tutsun diye parfüm sıkmak ne demekİş yerinde yapabilirsen sevdiğin müzikleri dinle bu seni sakinleştirebilir hap fln zaten kullanıyormuşsun
Allah korusun size bir şey olsa bunun hesabını nasıl verecekler?
Bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa..
İnsanlık bitmiş resmen.
Milletin hem ekmeğiyle , hem sağlığıyla oynamak bu kadar mı kolay?
Offf off.
Çook geçmiş olsun.
benderde astım var günlük fısfısım ile sıkıştığımda kullandığım fısfıs var ama ne kadar kullansam da parfüm her türlü rahatsız ediyor öksürük oluyor nasıl duruyorsunuz:44: ayıp ya canına kastları mı var bunların bile bile yapıyorlar iş yerine hava temizleme cihazı götür yada cam falan açsan da çıksa koku şikayet edebileceğin bir yer yok mu ki müdür falan uyarsa
Parfümden kurtulmadığın surece krizlerin olur ilaç kolay işe yaramaz alerjenleri ortadan kaldırarak düzelen bir hastalık sonuçta
herkeze merhaba... iş yerinde olan sorunlarım tam iyi gidiyordu derken 1 ay önce olanlar hatırlatılıyor bana. o dönemi tam atlatmış değilim.
astımım. buradan gitmem için biri tarafından hasta olayım diye sürekli koridora parfüm sıkılıyor.. artık sıkmaktan vazgeçip döküyorlar resmen.. bunu başka bir bölümden biri yapıyor. benim çalıştığım bölüm müdürü ve diğer personel hem fikir. kendi uydurmam değil... gel gelelim kimse dur demiyor. ama her gün aynı şeyler konuşuluyor sıkıldım artık. üstünü kapatmak için hayırlısı olsun vs. diye sürekli diyorum. Allah biliyor görüyor diyorum... ama devam ediliyor konuşulmaya...
bu konuşuldukça benim burada bu nedenle yaşadığım şeyler aklıma geliyor. sürekli süreklii. yani beni bölümden göndermek için yaptıkları şeyler... şimdi maskeyle durduğum için çok şükürki hasta olmadım...
asıl sorunum bu yaşadığım olaylar beni çok sinirli yaptı.. karşıya belli etmesemde tüm kaslarım inanılmas derecede kasılmış bi halde...
aslında akşamları kullandığım hafif dozlu kaygıyı azaltan ilacım var... ama yetmiyor. bende habire ilaç yüklenmek istemiyorum...
sinirlenince nasıl yatışırım. (papatya gibi çayları önermeyin iş yerimde uyur kalırım yoksa... )
merhaba,
hep derler ya hani, "sevmediğiin bir iş yerinde çalışmak sevmediğin bir insanla evlenmek gibidir" diye.. bu konuda da bence böyle düşünmelisin. Eger astlarını uyarıp üstlerinden astım rahatsızlığınla ilgili olarak belli bir geri dönüş alamıyorsan, eger su an için iişini değiştirme gibi bir imkanın da bulunmuyorsa, yapacak tek şey bu olayı bir süre için psikolojik olarak düzeltmeye çalışmaktır. Örneğin o parfümün sıkıldıgını görmemeye calış, sesini duymamaya calıs. Velev ki yapamadın, bu sefer, kendine sürekli o kokunun sana zarar vermeyeceğini hatırlat. cunku artık sana bir fıst sesi bile batmaya baslayacak, böyklece konsantrasyonun bozulacakİ; dolayısıyla iş verimin de düşecek.
"papatya cayı beni uyutur" derken bile beynini papatya cayının seni mayıstırdıgına inandırmıssın. bence bunu yapma. astım olayı da bu sekilde bence.. e peki, madem papatya cayı falan da içemiyosun; o zaman solgar'ın ürünlerini dene. ekinezya, hem bagısıklıgın için hem de gün içindeki enerjini koruyabilmek için ideal. hem de tamamen bitkisel. eczaneye solgar'ın baska ürünlerini de danısabilrsin. tavsiye ederim:)
mutluluklar
nasıl duruyorum biliyormusun. koridorda yapılıyor bu olay. kapıyı kapatıyorum, camı açıyorum, garip garip insanlar baksada maskeyle duruyorum... şükür ki maskeyle iyi oldum... günlük ilaçlarım var hepsinin dozajı arttırdı doktorum.
sıkıştığımda fısfıs işe yaramadı.. sürekli ambulans gelmeye başlamıştı daha önceden... buna istinaden buradan göndermeye çalıştılar işte... maskeyi takıp iyi oluncada göndermekten vazgeçtiler ..
Vallahi çok sabırlıymışsınız böylesi insanları bilmem ki ne yapmalı..Tahmin edebiliyorum bende maske taktığım zaman insanlar acıyarak bakıyorlar suratıma ama sağlık için boşverdim bakışları sende takmamaya çalış..O parfümlü ortamdan kurtulmadığın sürece daha çok gelir ambulans ne kadar anlayışsız insanlar bunlar yaaSeni gönderene kadar dengesi bozuk arkadaşı gönderseler bütün sorun hallolur..Geçmiş olsun Allah sabır versin sana o ortamda maskeni çıkartma bari ya:26: acaba bir doktor raporuyla ambulans kayıtlarıyla falan bu kişiyi şikayet etsen polise savcıya bir yere ne olur ki :44:
şikayet edin üstlerinize..Kimsenin böyle yapmaya hakkı yok. Hem siz de uyarın sessiz kalmayın. Ben de sırf sevmediğimden sıktırmam mesala oda kokusu benim olduğum yere kimse sıkmaz biliyorlar sevmem ve kızarım..
astım farklı birşey. o insanları aslında Allaha havale ettim. ben şimdi hep maskeyle oturuyorum yoksa hastayım. çünkü alerjim var. sadece uf bu kokuyu sevmiyorum olayı değil ki. keşke öle olsaydı... ama değil. normalde maskesis durunca ve önlem almayınca hastayım..
ama dediğiniz ürünü araştırayım teşekkürler.. bu arada papatya çayı hakkaten uyutuyor beni ya.. akşam içiyorum onu...
üstlere şikayet ettim.. yapmasınlar diye... ama sonuç alamadım... sessiz kalmadım. yapan kişiyi güzelce uyardım önce.. sonra koridorda bağırdım, çağırdım. bir Allah'ın kulu noluyor orada demedi...
şimdi işin boyutu farklı. ben hastaolacağım onlarda göndermek için kendi müdürüme söyleyecekler. daha önce yaptıkları gibi...
Elbette, hayatının belki de her anında seni rahatsız eden bir seydir eminim. ben biraz su hastalıkların psikolojik açılımlarına ve aslında her seyin beyinde bittiğine inananlardanım biraz:) demek istediğini anladım, o kokunun sıkıldıgını burnuna gelene kadar ya da gözlerinle görene kadar anlamazsın, o nedenle diger duyularını kapatmaya calısırsan belki faydalı olur diye düşündüm.
istersen şuna bir göz at: Solgar - Haberler
sevgiler, geçmiş olsun:)):2:
Hayret bişey yaa ne gıcık insanlar var böyle hayır ne istiyorlar anlamıyorum. Siz gidince maaşınızı onlara mı vereceklermiş.
Bence bıkmadan usanmadan üstlere tekrar söyleyin ben çocuk değilim buna sizin çare bulmanız gerekiyor. Ölmemmi gerekiyor burda filan diye ciddi konuşun. Hayır neden herkes bu kadar cephe almış hayret.Sırf bilgiyi müdürden alın dediniz diyemi?
bu çok korkunç bişey. parfümü özellikle sıktıklarından emin misiniz ? kanıtınız var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?