Sakinleşmek istiyorum...

Şekerim herşeyden evvel biraz boşvermeyi dene, bu da geçer de kendi kendine, her şey düşüncelerini değiştirmekle , bakış açını değiştirmekle başlar biraz da çay kahve yerine sarı kantaron çayı iç SARI KANTARON (ST JOHNS WORT) ÇAYI
her şey gönlünce olsun

o parfümü sıkanı görürsen eğer al elinden parfümü tepesinden aşaaaaa dök..teribyesize bak ya..sinirleniyorsan bağır çağır sessiz bi insan mısındır hep ? tamam Allah'a havale ettim diyorsun da acaba tepki koysan nolur..gerçekten o parfümü sıkanı görürsen dediğimi yap bence.. valla çok sinir bozucu he..sakinleşmek için ne kadar ilaç çay falan filan da kullansan için soğumaz ben sana söleyim git o parfümü sıkanı bul, maskeni tak ,dök başından aşağı o parfümü

bu aralar daha iyiyim şükür. arada sinirlensemde o döneme nazaran daha iyiyim. tabi geceleri uyuyamıyorum o ayrı.. sarı kantaronu deniyeyim teşekkürler...

yok ya sorma. koridorlarda avazım çıktığı kadar bağırdım.. müdürlerden herkez odasındaydı ve kapıları açık. biri çıkıpta ne oluyor burada demedi. adam bana sen saygısızsın demeye başladı. zaten o zaman atak geçirdim. hastane vs. kimse ilgilenmedi..

ayrıca dediğin şeyi yapsam ceza alırım. hadi onuda geçtim sürülürüm. zaten sürecek yer arıyorlar...

şimdi başka yere geçmeyi düşünüyorum. hayırlısıyla... o nedenle artık uğraşmıyacağım...

Son düzenleme:

bebiş istiyordukta sarı kantoron içemezmişim... bu ay sakinleştirici felan kullanmıyorum. zaten kısa zamanlı vermişti doktor. kestim.

baya yan etkisi varmış; Sarı kantaron antidepresan, kan inceltici, oral kontraseptif, tansiyon ilaçları ve astım ilaçları ile birlikte kullanılmamalıdır. astım ilacıda kullanıyorum

Son düzenleme:
Senin konularını okudukça içim daralıyor.Allah aşkına bırak git, başka iş bul.
Senin canına mı kastetti bunlar.Ne dertleri var bir türlü anlamadım.
Valla üzülüyorum ya.
Başka iş bul kendine gözünü seveyim.

Ayrıva çok merak ediyorum ben seni.Pasif misin nesin anlamadım.Çıkıp koridorlarda bağırmak yerine onlar gibi çöz işlerini.
Bağırdıkça kusurlu sen oluyorsun işte.Sen de onların sinirleriyle oyna.Yok yapamam diyorsan bırak, kurtul artık şunlardan.

ay kusura bakma, azarlar gibi yazdım ama sinir oldum ya.
Pasiflora şurup al.Doğal bir şurup diye biliyorum.Tamamen bitkisel.Tavsiye ederim.
Yine de doktoruna sor tabi.

pasif değilde sindirdiler beni... sesimi çıkartımıyorum ama buradan kurtulmak için bağlantıda olduklarım var... o bağırdığım kızdığım, sağa sola söylendiğim dönemler geçti... şimdi bu konu hakkında konuşmuyorum artık. zaten maskemi taktım iyiyim. kriz geçirmiyorum şükür. onlarda o dönemlerde çok parfüm sıkıyorlardı. baktılar bana birşey olmuyor baya bi azalttılar ..

artık eşimin yanına geçişi düşünüyorum... onun yanında daha güvende olacağım inş. ama buradakilere gene muhtaçım. onlar ok demeden geçemem... muafakat almam gerekiyor... o nedenle köprüyü geçene kadar devamını bilirisiniz ...

ay iyi hadi, inşallah kurtulursun.
benim de çok problemlerim vardı işyerinde.İşimi kaybetmekten korktuğum için çok sinmiştim.
Sonra baktım benim psikoloji elden gidiyor ..dedim kovulursam kovulayım, bende onlar gibi davranmaya başladım.Böyle böyle düzeldi.
Sen de işini kaybetmekten korktuğun için sinmişsin sanırım.Mecburiyet diyelim..

Hakkında hayırlısı olsun.Maskeni de çıkarma.Çok üstüne gelirlerse beni çağır

özelde çalışsaydım bir dakkika durmazdım. devletteyim... kpss ile atandım şükür. işimi kaybetme korkum yok ama sürülme korkum var ... oda bir dert.

inş. iyi olur... sağol birşey olursa çağırırım .

Oğul otu nun sakinleştici özelliğini duymuşdum.Bir araştırın isterseniz

ayy çok sinir bozucu gerçekten..ne saçma insanlar var şu dünyada Allah'ım o insanlara fırsat vermesin..canım inşallah hayırlısıyla kurtul ordan sonra git bir fakiri sevindir ya da mevlüt falan yap..başını belaya sokmadan kurtulduğun için..ne kötü insanlar var Allah'ım ne geçiyor ki acaba ellerine seninle uğraşınca..madem artık uğraşmıcam yoksa sürülürüm diyorsun canım..hakkında hayırlısı olsun umarım dilediğin gibi olsun her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…